SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi dobler pengene med hjemmeseier i Serie A

Sergej Milinkovic Savic jubler vilt etter å ha scoret Lazio sitt første mål i cupfinalen mot Atalanta. (AP Photo/Alessandra Tarantino)

Sergej Milinkovic Savic jubler vilt etter å ha scoret Lazio sitt første mål i cupfinalen mot Atalanta. (AP Photo/Alessandra Tarantino) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lazio vant Coppa Italia i forrige uke. Vi tror festen fortsetter mot Bologna i kveld.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddsingel Allsvenskan: Kan eks-VIF-toppscoreren senke IFK Göteborg?

Oddssingel Eliteserien: Molde skal tilbake på topp

Oddsisngel ishockey: Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

Oddssingel Serie A: Vi dobler pengene med hjemmeseier i Serie A

Mandagens langoddsprogram består av Eliteseriekampen mellom Molde og Viking, det er fire kamper i Allsvenskan og en kamp i Superettan. Det er også kamp i italiensk Serie A og det er full serierunde i finsk Veikauusliga. I tillegg er det to kamper i DamAllsvenskan. I ishockey-VM spilles det fire kamper denne mandagen, mens Kristian Fardal Opseth og hans Erzurum Buyuksehir spiller en meget viktig kamp i bunnstriden i tyrkisk eliteserie.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lazio – Bologna 2,00 – 3,00 – 3,30 H (spillestopp kl. 2025)

Lazio skaffet seg et trofé i forrige uke da de vant 2–0 mot Atalanta i Coppa Italia-finalen. Dermed har de også sikret seg en plass i neste sesongs Europa League.

Med to serierunder igjen har Lazio fortsatt en teoretisk mulighet til å ta sjetteplassen i Serie A fra byrival AS Roma. Det forutsetter at de vinner begge de to siste kampene sine, mens Roma må tape sesongens siste kamp mot Roma hjemme på Stadio Olimpico.

Hvor realistisk det er at de skal klare det er jeg usikker på, men jeg tror vertene vil forsøke å få en best mulig avslutning på sesongen. Simone Inzaghi vil avslutte med stil siden han har antydet at han forlater klubben etter sesongen.

Jeg mener Lazio har underprestert denne sesongen siden de ikke er med i kampen om en topp fire-plassering. For ett år siden lå de på fjerdeplass, og kjemper om en plass i Champions League. Det italienske hovedstadslaget har et spillermateriell som burde være i stand til å slåss om en plass lenger oppe på tabellen.

Det blir en litt spesiell retur til Stadio Olimpico for Bologna-trener Sinisa Mihajlovic. Han var til stede på Coppa Italia-finalen for å forberede seg til mandagens kamp, men på vei til kampen havnet han i en krangel med en fan. Politiet måtte gå imellom for at de ikke skulle oppstå håndgemeng. Mihajlovic, som spilte 126 kamper for Lazio, har gjort en god jobb med Bologna etter at han tok over i universitetsbyen.

Pippo Inzaghi – som er broren til Lazio-trener Simone, fikk sparken i Bologna i slutten av januar. Da lå Bologna under nedrykksstreken og hadde fire poeng opp til trygg plass. Mihajlovic har fått orden på Bologna-laget, og etter tre seire på de fire siste kampene er laget nå tre poeng over nedrykksstreken for de to siste seriekampene.

Sjekk ut neste sesongens Premier League-drakter her!

Gjestene kommer til hovedstaden proppfulle av selvtillit etter å ha scoret elleve ganger på de fire siste kampene. De tapte 1–2 i den forrige bortekampen sin – mot AC Milan. Bologna har slitt mot lagene i toppen av Serie A, og jeg tror de også får problemer mot Lazio.

Lazio har et sterkt offensivt lag, men de har vært svake bakover. De har sluppet inn mål i over 70 prosent av hjemmekampene sine.

Vertene har tapt de to siste hjemmekampene sine. Nå vil de ha en skikkelig avslutning foran sine egne fans. Greitnok at Bologna trenger ett poeng på de to siste kampene sine for å være sikret å overleve, men de har kun vunnet to av 18 bortekamper hele sesongen. Jeg tror hjemmebanefordelen blir avgjørende her. 2,00 i odds på hjemmeseier er ok.

Klikk her for å levere dette spillet