SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vanskelig bortekamp for Manchester United

Manchester United's Harry Maguire, left, and Manchester United's Scott McTominay reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker)

Manchester United's Harry Maguire, left, and Manchester United's Scott McTominay reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker) Foto:

Av

Selv om Manchester United slo Parizan i Beograd i midtuken, tror jeg ikke borteproblemene er over.

DEL
Spillsenterets øvrige søndagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Viking skal til Ullevaal
Oddstips Eliteserien: Stabæk spilles herlig odds

En vidunderlig fotballsøndag står foran oss og det er et meget rikholdig langoddsprogram som venter. Liverpool - Tottenham og Norwich - Manchester United er blant godbitene fra Premier League og her hjemme er det seks kamper i Eliteserien med storkampen Rosenborg - Molde som det sportslige høydepunktet. I OBOS-ligaen skal det spilles sju kamper og ellers er det interessante kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!


Norwich City - Manchester United 3,95 - 3,65 - 1,80 U (spillestopp kl. 1655)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Norwich har kun scoret ett mål etter 3-2-seieren mot regjerende Premier League-mester Manchester City, og Teemu Pukki og Todd Cantwell har ikke klart å skape like store problemer for motstanderne. Men kanarifuglene tok iallfall ett poeng og holdt nullen forrige helg mot Bournemouth.

Det var et kjærkomment poeng for Norwich som sto med tre strake tap på rad. Alexander Tetty var tilbake på midtbanen mot Bournemouth, og han er en viktig spiller for Norwich-laget. Det er på bortebane Norfolk-klubben har hatt størst problemer. Kanarifuglene har vunnet to av sine fire ligakamper på Carrow Road. At de fikk bank og tapte 1-5 mot Aston Villa gir grunn til bekymring, men det andre tapet var et knepent nederlag mot Chelsea. Alt i alt har Daniel Farke sine menn vist brukbare takter foran egne fans.

Hjemmefansen har grunn til å være optimistiske med tanke på sjansene til Norwich i søndagens kamp. De møter et Manchester United-lag som ligger helt nede på 14-plass, og tabellen lyver ikke. Ole Gunnar Solskjær sine menn har vært svake denne sesongen, men de viste tegn til bedring i forrige serierunde mot Liverpool. De spilte 1-1 mot serielederen, men det var hjemme på Old Trafford. Nå skal de spille på bortebane igjen, og der har det ikke gått like bra for De røde djevlene.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

United har spilt åtte Premier League-kamper på rad uten å vinne. De har ikke hatt en så dårlig bortestatistikk siden 1989. Den gangen spilte de elleve bortekamper på rad fra februar til september uten å vinne.

United har faktisk kun vunnet fire av 17 kamper siden Ole Gunnar Solskjær tok over som permanent manager på Old Trafford. Selv om de slo Parizan 1-0 i Beograd i midtuken, tror jeg ikke borteproblemene er over for Manchester United.


Midtstopperen Ben Godfrey er tilgjengelig, selv om han måtte byttes ut forrige helg på grunn av sårhet i forbindelse med den nylige brokkoperasjonen. Kanarifuglene må fortsatt klare seg uten Timm Klose, Mario Vrancic, Ralf Fahrmann, Grant Hanley og Christoph Zimmermann.

Ole Gunnar Solskjær må antakeligvis klare seg uten Paul Pogba, Luke Shaw, Nemanja Matic, Diogo Dalot og Eric Bailly. Axel Tuanzebe sliter med en hofteskade, men Aaron Wan-Bissaka og Anthony Martial er tilbake for fullt.

Jeg tror ikke borteproblemene til Manchester United er over, selv om de vant 1-0 mot Partizan i Beograd. De gikk med nød og neppe seirende ut av Europa League-oppgjøret. Faktum er at Ole Gunnar Solskjær sine menn var heldige. Partizan fyrte av 15 avslutninger mot Uniteds fem, men serberne klarte ikke å få ballen i mål. Likevel, en barriere er brutt for United, og det virker som De røde djevlene er på rett vei. Kampen mot Liverpool var virkelig bra. Jeg tror ikke de vinnerpå Carrow Road. Tre av de siste fem bortekampene til United har endt 1-1. Jeg tror også at søndagens kamp ender med poengdeling. 3,65 i odds på uavgjort er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!