SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vålerenga skal slå Odd

Vålerengas Matthías Vilhjálmsson jubler etter Vålerengas fjerde mål mot Tromsø hjemme på Intility Arena. Vi tror på mer hjemmesuksess for VIF mandag. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Vålerengas Matthías Vilhjálmsson jubler etter Vålerengas fjerde mål mot Tromsø hjemme på Intility Arena. Vi tror på mer hjemmesuksess for VIF mandag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Vålerenga er uten poengtap på hjemmebane, mens Odd er ubeseiret foreløpig. I kveld skal det bli ny hjemmeseier for Vålerenga.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga skal slå Odd

Oddssingel Allsvenskan: AIK og Norling imponerer ikke

Oddsdobbel: Atalanta jager en plass i Champions League

Oddsdobbel: Mandagsdobbel til nesten fem i odds

Oddssingel ishockey: Zuccarello herjer i NHL-sluttspillet

V64 Färjestad: Deilig montebanker fra Norge

V65 Leangen: Amanda innfrir med storfavoritten

Det er en herlig fotballuke vi går inn i. Tirsdag og onsdag spilles de to første semifinalene i Champions League og torsdag spilles første kamp i semifinalene i Europa League. Onsdag er det klart for 1. runde i cupen her hjemme. Før alt dette skjer, skal vi også gjennom en innholdsrik mandag. Det er Eliteseriefotball mellom Vålerenga og Odd, og det er fire kamper fra Allsvenskan. Det spilles to kamper i Serie A og en kamp i La Liga. I Tyrkia jakter Galatasaray tabelltopp når de har bortekamp mot Konyaspor. Ellers er det kamper i dansk superliga, 2. bundesliga og Ligue 2 i Frankrike. Natt til tirsdag er det klart for tredje kamp i kvartfinalen mellom Dallas Stars og St. Louis Blues i NHL.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Vålerenga - Odd HUB pause  - H 2,55 (spillestopp kl 18.55)

Spennende toppkamp på Intility Arena avslutter den femte serierunden i Eliteserien. Nå har riktignok Vålerenga (i likhet med Molde, Brann og Kristiansund) spilt en kamp mer, grunnet sommerens Europa League.

Etter å ha tapt sine to første bortekamper klart mot hhv Kristiansund og Molde, fikk Vålerenga med seg ett poeng fra Brann stadion forrige søndag. Om det var veldig fortjent kan nok diskuteres, men uansett var det nok viktig for Ronny Deila og hans lag å kunne ta poeng på bortebane. Hjemme på Intility Arena har laget åpnet med full pott etter de to første hjemmekampene. 2-0 mot Mjøndalen i seriepremieren og 4-1 mot Tromsø for 14 dager siden.  Bård Finne startet på benken i Bergen sist helg, han er nok tilbake i startoppstillingen i kveld og trolig mønstrer Ronny Deila helt identisk startellever med den han hadde mot Tromsø. Solide 7-5-3 på hjemmebane for Vålerenga i fjor.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Flott start på sesongen har det vært for Odd. Som er ubeseiret etter de fire første rundene. De innledet med å slå Brann 3-2 hjemme i seriepremieren og gjorde deretter en grei bortekamp på Lerkendal der det ble 1-1. Så har jo ettertiden vist at alle tar poeng fra Rosenborg foreløpig. 2-0 og 1-0 hjemme mot hhv Kristiansund og Viking i de to siste. Det innebærer at Odd har spilt tre av sine fire første på hjemmebane denne sesongen. De har slitt voldsomt på bortebane de to foregående sesongene. Svake 2-4-9 i 2017-sesongen og bortimot like svake 3-4-8 i fjorårssesongen. Fredrik Oldrup Jenssen er tilbake siden fjorårssesongen og i kveld er også Fredrik Nordkvelle friskmeldt. Det betyr at Dag Eilev Fagermo har skadefritt mannskap.

2,15 på Vålerenga-seier i kveld er grei odds, men vi hever likevel risikoen litt. Vålerenga har ledet til pause i begge sine hjemmekamper hittil, mens Odd lå under til pause borte mot Rosenborg. Vålerenga kommer garantert til å angripe fra start i kveld. H til pause betales med fine 2,55 i odds og blir vårt utvalgte spill fra Intility i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet