SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ungguttene skaffer Liverpool avansement

Liverpools Ki-Jana Hoeverjubler etter ligacupseieren mot MK Dons i forrige runden.

Liverpools Ki-Jana Hoeverjubler etter ligacupseieren mot MK Dons i forrige runden. Foto:

Av

Både Liverpool og Arsenal er ventet å stille med reservepregede mannskap i onsdagens ligacupmatch. Vi tror at Liverpool-reservene er best.

DEL

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss onsdag og veldig innholdsrikt. Det er semifinale i cupen mellom Viking og Ranheim, mens både Liverpool og Manchester United skal i aksjon i åttedelsfinaler i den engelske Ligacupen. Det er midtukerunder i både La Liga og Serie A og Martin Ødegårds Real Sociedad er blant lagene som skal i aksjon i kveld. I Tyskland og Frankrike spilles det cup denne midtuken og her hjemme er det kamper i både Eliteserien for menn og kvinner i håndball. På hockeyfronten er det et par kamper i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!


Liverpool - Arsenal (Pause/fulltid dobbel) H/H - 2,55 i odds (spillestopp kl. 2025)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, ligacup. Liverpool har vært i superb form i Premier League, hvor de ligger seks poeng foran Manchester City etter ti serierunder. Arsenal ligger allerede tolv poeng bak Liverpool på tabellen, og de kommer til Anfield etter å ha rotet vekk en tilsynelatende komfortabel 2-0-ledelse mot Crystal Palace hjemme på Emirates søndag. Kampen endte 2-2.

Det er bare spilt ti kamper i Premier League, men Liverpool allerede vist noen klassiske mestertakter, som da de snudde 0-1 til 2-1-seier mot Tottenham søndag . Et seiersvant Anfield-publikum fikk en skikkelig kalddusj da Harry Kane ga Tottenham ledelsen etter 47 sekunder, men Liverpool kom tilbak og de dominerte de neste 89 minuttene av kampen. Scoringer av Jordan Henderson og Mo Salah gjorde at Jürgen Klopp sine menn tok alle tre poengene, og de har nå fått sin beste start på Premier League noensinne. Utenom Community Shield-kampen er det nå 28 kamper og ti måneder siden Liverpool sist tapte en turneringen i England. Likevel; den eneste pokalen de har fått kom i Champions League, og det håper de å gjøre noe med denne sesongen.

Premier League er selvsagt viktigst for dem. Ligacupen ligger antakeligvis lengst nede på prioriteringslisten, men å vinne er en vane Liverpool har lagt seg til, så jeg tror de også kan klare det med reservene. Merseyside-laget har røket ut i tredje runden i ligacupen de to siste sesongene, men denne sesongen har de klart å ta seg til fjerde runden etter at de slo MK Dons sist måned. Liverpool er faktisk den klubben med størst suksess i ligacupens historie De har åtte seire, mens onsdagens motstander, Arsenla, har kun to ligacuppokaler så langt.

Det virker ikke som Arsenal prioriterer ligacupen særlig høyt, men en seier mot Liverpool på Anfield onsdag kan gi Unai Emery sitt lag et løft. Og det trenger de etter å ha tapt mot Sheffield United tidligere denne måneden, og spilt 2-2 mot Palace på søndag.

Salah måtte gå av banen med en ankelskade når det gjensto fem minutter av søndagens kamp mot Tottenham, men han var på trening mandag og skaden er ikke alvorlig. Likevel; egypteren, som scoret to ganger i Premier League-møtet mellom lagene i august, vil trolig bli hvilt i onsdagens kamp. Det er ventet at Jürgen Klopp gjør en rekke endringer i startoppstillingen. Virgil van Dijk er en annen spiller som er usikker på grunn av skade, mens Joel Matipikke vil bli kastes inn i laget på grunn av en kneskade.

Klopp vil trolig starte med Naby Keita, Adam Lallana og Divock Origi, mens unggutter som Jana Hoever, Harvey Elliott, Rhian Brewster og Curtis Jones var blant spillerne som startet sist gang.

Om Klopp velger å stille med et såpass revervepreget mannskap mot en så sterk motstander som Arsenal gjenstår å se. London-klubben er også ventet å gi flere av sine yngre spillere sjansen slik de har gjort i de andre ligacupkampene.

Reiss Nelson er ute med en kneskade, men spillere som Emile Smith Rowe, Joe Willock og Gabriel Martinelli vil sannsynligvis få muligheten på Anfield. Også Shkodran Mustafi, Rob Holding og Hector Bellerin kan starte mot Liverpool. Mesut Özil er en annen som håper å få starte Han spilte den forrige ligacupkampen for Arsenal, men har ikke spilt et minutt etter det for the Gunners.

Resultatene til disse to lagene i Premier League er irrelevant siden både Klopp og Emry vil gjøre store endringer på lagene, men det virker som Liverpool har bedre kvalitet hos sine nest beste spillere I tillegg har de virket nesten uslåelige på Anfield. Den selvtilliten tar de med seg inn i onsdagens kamp. Jeg tror på seier til Liverpool, men oddsen på 1,85 er itt kjedelig. Da mener jeg det er mer spennende å gå for Liverpool-ledelse til pause og etter 90 minutter. H/H-spillet gir 2,55 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset