SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff kamp for Norge mot Tyskland

Norges kaptein Stine Bredal Oftedal leverte en praktkamp mot Sør-Korea mandag og blir en svært viktig spiller for Norge mot Tyskland onsdag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Norges kaptein Stine Bredal Oftedal leverte en praktkamp mot Sør-Korea mandag og blir en svært viktig spiller for Norge mot Tyskland onsdag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix) Foto:

Av

Norge har alt i egne hender foran onsdagens VM-kamp mot Tyskland. Men det blir ingen walkover.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips håndball-VM: Tøff kamp for Norge mot Tyskland

Midtukekupongen: Mourinho bryr seg ikke

Onsdagens langoddsprogram byr på masse snadder. Allerede kl 12.30 spiller Norge en avgjørende kamp mot Tyskland i håndball-VM der Norge har alt i egne hender. Onsdag kveld er det så klart for de siste åtte kampene i siste runde av gruppespillet i Champions League og på Åråsen er det returkamp mellom Lillestrøm og Start om retten til å spille i Eliteserien neste sesong. I tillegg er det seks kamper i midtukerunden i engelsk Championship.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Norge - Tyskland handikap fulltid 0-4 - B 1,95 (spillestopp kl 12.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

De norske håndballjentene er på stø kurs mot semifinale og gjorde sin klart beste kamp i mesterskapet da de knuste Sør-Korea 36-25 mandag. Vi hadde god feeling for Norge til den kampen og anbefalte da også spill på Norge med handikap 0-3 fra start., Men fortsatt gjenstår det ett hinder. Ett poeng vil være nok mot Tyskland, men i håndball spiller man selvsagt ikke på uavgjortresultat. Norge har ellers tremålsseire mot Serbia og Danmark i VM hittil og i begge de kampene har Norge slitt i innledningen. Nå spilte nok Norge på seg masse selvtillit mot Sør-Korea mandag, men onsdag starter det på 0-0 igjen.

Tyskland tapet meget overraskende 28-29 mot Serbia mandag og med tap mot Norge, må det et under til om det skal bli semifinale. Klarte kun 27-27 mot Sør-Korea i gruppespillet og slik Norge fremstod mot Sør-Korea skjønner vi toppnivået til Norge. Samtidig så vant Tyskland kampen mot Nederland søndag med 25-23. Tyskland har egentlig være helt uleselige så langt i VM, men fellesnevneren har vært meget jevne kamper.

Oddsmessig kan det se ut som det er lagt for mye vekt på Norges 11-målsseier mot Sør-Korea. Dette er en ny kamp. 1,95 i odds på at Tyskland maks taper med tre mål, blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken