SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tidligere Eliteserie-spiller herjer i Bulgaria

Branns nye midtbanespiller debuterte for klubben da Brann2 spilte treningskamp mot Austevoll i kveld.

Branns nye midtbanespiller debuterte for klubben da Brann2 spilte treningskamp mot Austevoll i kveld. Foto:

Av

Bulgarske Ludogorets med tidligere Brann-spillere Stephane Badji har imponert voldsom i Europa League.

DEL

Torsdagens langoddsprogram domineres av Europa League. Det spilles 24 kamper i den tredje runden av turneringen. Rosenborg har tapt de to første kampene, og har en vanskelig bortekamp mot Sporting Lisboa torsdag. Også Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er i aksjon. De skal ut i en vanskelig bortekamp mot Partizan i Beograd. På ishockeyfronten er det fire kamper fra Get-ligaen og full serierunde i svensk SHL. Natt til fredag er det også full rulle i NHL.


Ludogerets - Espanyol H 1,95 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Bulgarske Ludogorets har sett knallsterke ut i denne gruppen. Innledet med 5-1 seier hjemme over CSKA Moskva og moste Ferencvaros 3-0 i Ungarn i andre runde. De har flere brasilianere i sin stall og ikke minst har det Stephane Badji. Den tidligere Brann og Sogndal-spilleren kom til Ludogorets foran denne sesongen, etter å ha spilt nesten samtlige seriekamper for Bursaspor forrige sesongen. Ludogerets er med i gruppespillet i Europa League for tredje sesongen på rad.

Følg Europa League-kampene live her!

De tok seg videre fra gruppespillet i 2017/18-sesongen, men røk da ut mot Milan i første sluttspillrunden. Forrige sesong endte fire av lagets seks gruppespillkamper med poengdeling, og de endte sist i sin gruppe. De har åtte strake seriegull i Bulgaria og etter 13 serierunder denne sesongen, er de fortsatt ubeseiret med 10-3-0 og hjemme står de med 5-2-0 og er uten baklengsmål på disse sju hjemmekampene (10-0).

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Espanyol har hatt en fryktelig sesongstart i La Liga og står med kun fem poeng på de ni første seriekampene. Ny nedtur i serien i helgen med 0-1 tap hjemme mot Villarreal og det var lagets femte strake hjemmetap. Har klart seg bedre i Europa League og tatt fire poeng på de to første. Óscar Melendo, Jonathan Calleri, Pablo Piatti, Javier Puado og Oscar Melendo er alle uaktuelle til kveldens kamp i Bulgaria og serien er trolig viktigere for Espanyol nå.

1,95 på hjemmeseier er tilsynelatende flott odds med tanke på hvordan hjemmelaget har prestert denne høsten og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!