SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tidligere Brann-helt jakter bronse i Danmark

Tidligere Brann-spiller Rodolph Austin kan lede Esbjerg til bronsemedaljer i Danmark denne sesongen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Tidligere Brann-spiller Rodolph Austin kan lede Esbjerg til bronsemedaljer i Danmark denne sesongen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto:

Av

Esbjerg er i knallform og jakter bronsemedaljer i den danske Superligaen. I kveld er det hjemmekamp mot formløse FC Nordsjælland.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddssingel Premier League: Brendan Rodgers kan hjelpe Liverpool

Oddssingel Danmark: Eks-Brann-spiller og Esbjerg er mandagens beste spillobjekt

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga tar sin fjerde strake i Stavanger

Det er et meget spennende langoddsprogram vi har foran oss denne mandagen. Den sjette Eliteserierunden avsluttes med klassiken Viking -Vålerenga og i Premier League skal Manchester City jaktet tabelltopp igjen når de tar imot Leicester. I tillegg er det to kamper fra Allsvenskan, Milan skal ut i en meget viktig hjemmekamp mot Bologna i Serie A og det er kamper i både Danmark, 2. bundesliga, Segunda og Ligue 2. Her hjemme er det også fjerde semifinale mellom FyllingenBergen og Elverum, en kamp Fyllingen må vinne for å tvinge fram en femte kamp. Natt til tirsdag spilles det to meget viktige kamper i NHL-sluttspillet der Boston Bruins med seier borte mot Columbus går videre til semifinale. Det samme gjelder for San Jose Sharks om de vinner borte mot Colorado Avalanche.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Esbjerg - FC Nordsjælland H 2,25 (spillestopp kl 18.55)

Dansk mesterskapsserie der hjemmelaget er på vei mot en meget overraskende bronsemedalje. Vinner de kveldens hjemmekamp øker de avstanden ned til Odense til fire poeng, med kun tre serierunder igjen å spille. Esbjerg er uten tap på sine fem siste seriekamper og har tatt ti poeng på de fire siste, inkludert sterke borteseire mot både Nordsjælland og Brøndby.  Noah Nurmi, Patrick Egelund og Mads Larsen er fortsatt ute med skader, mens Emmanuel Oti er tilbake etter karantene.

FC Nordsjælland ligger sist i denne mesterskapsserien (de seks beste lagene) og med sine 39 poeng, kan de ikke oppnå noe som helst. Det er ti poeng opp til Esbjerg på 3. plass og med kun fire kamper igjen å spille, er det en håpløs oppgave. Tre uavgjorte og tre tap på de seks siste kampene og borte har laget underprestert hele sesongen.  3-7-5 er labre bortetall. Forvarsspilleren Abdul Mumin fikk rødt kort i forrige kamp og må sone karantene i kveld.

Esbjerg vant 3-0 hjemme mot FC Nordsjælland tidligere denne sesongen. Hjemmelaget har alt å spille for i kveld og 2,25 på hjemmeseier synes svært godt betalt.

Klikk her for å levere dette spillet