SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sverige har alt i egne hender

Sveriges Marcus Berg jubler etter 1-0-scoringen mot Spania. I kveld trenger svenskene en Berg i toppform mot Romania. 
Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix

Sveriges Marcus Berg jubler etter 1-0-scoringen mot Spania. I kveld trenger svenskene en Berg i toppform mot Romania. Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix Foto:

Av

Sverige er favoritt til å slå følge med Spania til EM-sluttspillet fra Norges gruppe, og fikser de minimum ett poeng borte mot Romania i kveld er det meste gjort.

DEL
Spillsenterets øvrige fredagsmeny:
Oddstips EM-kvaliken: Messi vinner ikke alene
Oddstips EM-kvaliken: Sverige har alt i egne hender

Det er naturligvis den pågående EM-kvalifiseringen som dominerer fredagens langoddsprogram. Det er totalt åtte kamper på menyen i kveld. Norge spiller som kjent hjemme mot Færøeyene. I tillegg er det noen privatlandskamper, blant annet prestisjeoppgjør mellom Brasil og Argentina i Riyahd. På hockeyfronten er det fire kamper i Hockeyallsvenskan, mens Oilers tar imot Narvik her hjemme i Get-ligaen. Natt til lørdag spilles det fem kamper i NHL.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Romania - Sverige U 3,15 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Den store kampen i Norges gruppe denne fredagskvelden og helt avgjørende for hvilket lag som slår følge med Spania fra denne gruppen. Romania fortviler nok over to tapte poeng hjemme mot Norge da Alexander Sørloth utlignet to minutter på overtid i forrige kamp i oktober. Nå er de ett poeng bak Sverige og må vinne fredagens kamp, all den tid Sverige har en matchball hjemme mot Færøyene mandag kveld. Viktige Florin Andone er skadet og rekker ikke fredagens kamp.

I likhet med Romania, så mistet også Sverige seieren på overtid da Moreno utlignet for Spania til 1-1 i kampen på Friends Arena i oktober. Sverige har uansett alt i egne hender og selv om de skulle tape denne, så er løpet langtfra kjørt. Romania har nemlig en særdeles tøff bortekamp mot Spania i siste runde. Sverige kan mønste fulltallig mannskap bortsett fra langtidsskadde Victor Claesson.

Sverige lever veldig godt med poengdeling i kveld og det er også det klart mest sannsynlige utfallet. U til 3,15 i odds spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode