SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Superduoen skaper trøbbel for Anaheim

Brock Boeser (6) og Elias Pettersson har vært et radarpar hos Vancouver denne sesongen. Vi tror de to kommer til å herje med Anaheim i natt. Her jubler de etter Pettersson sin scoring mot St. Louis Blues. (AP Photo/Jeff Roberson)

Brock Boeser (6) og Elias Pettersson har vært et radarpar hos Vancouver denne sesongen. Vi tror de to kommer til å herje med Anaheim i natt. Her jubler de etter Pettersson sin scoring mot St. Louis Blues. (AP Photo/Jeff Roberson) Foto:

Av

Brock Boeser har scoret fem mål på de tre siste kampene, og svenske Elias Petterson har vært nest sist på pucken på fire av scoringene. Vi tror radarparet slår til igjen i natt.

DEL
Spillsenterets øvrige fredagsmeny:
Målscorerspill NHL: Superduoen skaper trøbbel for Anaheim

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på den meget spennende Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. I tillegg er det kamper i tysk Bundesliga, Ligue 1, engelsk Championship, dansk Superliga og nederlandsk Eredivisie. På hockeyfronten spilles det åtte kamper i NHL natt til lørdag og det full runde i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Anaheim Ducks - Vancouver Canucks - Brock Boeser scorer mål (inkludert overtid) - 2,50 i odds (spillestopp kl.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Vancouver Canucks jakter sin tredje strake seier på rad i nattens bortekamp mot Anaheim Ducks. Kanadierne viser strålende form. Kanadierne har vunnet åtte av de ti siste kampene. Seks av seirene har kommet i ordinær spilletid, mens to kamper har blitt avgjort på straffeslag.

Natt til torsdag vant Vancouver 5-3 mot Los Angeles Kings, og i den kampen herjet superduoen Elias Petterson og Brock Boeser. Pettersson spilte frem rekkekameraten Brock Boeser til 1-1-målet i power play i første perioden. Det var en klassescoring. Svensken skjøt først selv, men Kings-backen Alex Martinez stoppet skuddet og pucken kom tilbake til Petterson. I neste sekund tok svensken en skuddfinte som lurte Kings-forsvaret, men han sendte istedet pucken til Boeser som hamret den i mål på direkten forbi Jonathan Quick. I andre perioden spilte Elias Petterson lagkameraten gjennom i midtsonen og Boeser gjorde ingen feil alene med keeper.

Etter tre målgivendepasninger avsluttet Elias Petterson kampen i Staples Center med å banke pucken i mål etter å ha blitt spilt opp av Boeser.

20 år gamle Elias Petterson spiller bare sin andre sesong i NHL. Svensken hadde en strålende debutsesong i Vancouver Canucks og ble belønnet med prisen Årets rookie. Sesong nummer to i NHL har startet som den forrige sluttet. Med poeng, poeng og poeng. Unggutten ble poengkongen hos kanadierne sist sesong med 66 poeng på 71 kamper. Denne sesongen er han igjen på topp.

20-åringen ligger på en imponerende syvendeplass i poengligaen med 18 poeng, men han har kun scoret fire mål. Svensken er arkitekten i Vancouver-laget og strør om seg med målgivende pasninger.

Den som nyter godt av det er Brock Boeser. Han scoret hat-trick mot Los Angeles sist, godt hjulpet av Elias Pettersson. Boeser er nå oppe i syv scoringer denne sesongen, og det gjør ham til toppscorer hos Vancouver. Fem av de syv scoringene hans har kommet i de tre siste kampene, og jeg tror han kommer på scoringslisten igjen i nattens kamp mot Anaheim.

22-åringen er faktisk den nest mest scorende amerikaneren i NHL så langt denne sesongen. Kun Auston Matthews i Toronto har scoret flere mål enn ham. Han har plassert pucken i mål elleve ganger denne sesongen.

At Brock Boeser scorer i sin fjerde kamp på rad når Vancouver møter Anaheim i natt gir 2,50 i odds Det er absolutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!