SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Son kommer tilbake på scoringslisten

Son Heung-min er suspendert i den  første semifinalen i Champions League. Det betyr at han antakeligvis er spillesugen før lørdagens lokaloppgjør mot West Ham. Vi tror han scorer i lørdagens match. (Adam Davy/PA via AP)

Son Heung-min er suspendert i den første semifinalen i Champions League. Det betyr at han antakeligvis er spillesugen før lørdagens lokaloppgjør mot West Ham. Vi tror han scorer i lørdagens match. (Adam Davy/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Son Heung-min står uten mål i de to siste hjemmekampene. Vi tror han slår tilbake i lørdagens kamp mot West Ham.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Det er klart for en ny herlig helg for oss som elsker fotball. Denne lørdagen er det flere høydepunkter. Ikke bare er det seks kamper fra Premer League og full runde i Championship, League One og League Two i England, men det er også en interessant kamp fra eliteserien hvor Sarpsborg tar imot Mjøndalen. I tillegg til dette er det flust med kamper fra Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Tottenham - West Ham United - Heung-Min Son scorer mål - 1,75 i odds (spillestopp kl. 1325)

Tottenham har flyttet inn på sitt nye stadion i Nord-London, og de har fått en flott start på sin nye hjemmebane, hvor de har vunnet alle fire kampene så langt.

Lørdag skal Spurs ha gode muligheter til å ta sin femte strake seier i Nord-London når byrival West Ham kommer på besøk.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil trolig hvile noen spillere før semifinalen i Champions League på tirsdag mot Ajax, men en spiller som vil være på banen mot West Ham er Son Heung-min.

Sørkoreaneren er suspendert i den første semifinalen mot Ajax, og med fire mål på de seks siste kampene er han mannen West Ham-forsvaret må passe ekstra godt på lørdag.

Son har scoret tolv mål sdenne sesongen, kun Harry Kane har scoret flere mål enn ham i Tottenham denne sesongen. Det som er interessant å merke seg er at åtte av målene har kommet på hjemmebane.

Son har scoret i fire av de syv siste hjemmekampene til Tottenham i Premier League, men står uten scoring i de to siste. Jeg tror han er tilbake på scoringslisten i lørdagens match. Å satse pengene på at han scorer mot West Ham synes å være en bra investering. 1,75 i odds er ok.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken