SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sjekk tipsene på 19 av lørdagens kamper

Gareth Bale of Wales, left and Botond Barath of Hungary in action during the men's soccer 2020 European Championship Group E qualifying match between Hungary and Wales in Groupama Arena in Budapest, Hungary, Tuesday, June 11, 2019. (Tibor Illyes/MTI via AP)

Gareth Bale of Wales, left and Botond Barath of Hungary in action during the men's soccer 2020 European Championship Group E qualifying match between Hungary and Wales in Groupama Arena in Budapest, Hungary, Tuesday, June 11, 2019. (Tibor Illyes/MTI via AP) Foto:

Av

Wales og Gareth Bale skal valse over Georgia, selv om de spiller på bortebane.

DEL

Lørdag ruller EM-kvalifiseringen videre Det er til sammen ti kamper på menyen denne i kveld. Det er flere store fotballnasjoner som er i aksjon, blant andre Tyskland, Nederand og Belgia. I tillegg er det full serierunde i League One, League Two og National League i Engand. På ishockeyfronten spilles det tre kamper fra Get-ligaen, hvor Mjøs-derbyet mellom Lillehammer og Storhamer er det store høydepunktet. Ellers er det kamper fra SHL i Sverige og i NHL.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Forest Green Rovers - Plymouth Argyle 2,25 -3,00 - 2,70 H (spillestopp kl 1555)

Det er fortsatt 30 serierunder igjen av League Two-sesongen, men et hvert lag som topper tabellen når en tredjedel av kampene er spilt vet at de har skaffet seg et perfekt utgangspunkt for å nå målene de har satt seg. Forest Green Rovers har blitt bedre år for år etter at de rykket opp til Football League, men de færreste hadde forventet at de skulle klamrer seg fast til tabelltoppen i League Two etter 16 serierunder. Det er likevel ikke et sjokk, for klubben har finansene i orden, og på banen har de vært solide defensivt. Forest Green har kun sluppet inn fem mål hjemme på The New Lawn denne sesongen. Det er noe av grunnlaget for suksessen. Lørdagens motstander er Plymouth. De rykket ned til League Two før denne sesongen, og de har skuffet så langt. Plymouth har slitt på bortebane, hvor de bare har sanket åtte poeng på åtte kamper. Det er ikke godt nok til å være med i opprykkskampen. 2,15 på hjemmeseier slett ikke verst og denne kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bolton Wanderers - MK Dons 2,30 - 3,05 - 2,60 H (spillestopp kl 1555)

Bolton rykket ned fra Championship sist sesong og startet League One-sesongen med tolv minuspoeng på grunn av økonomisk rot, men laget har vist voldsom fremgang de siste ukene. Keith Hill har fått sving på det unge laget, og de står med to seire på rad i ligaen før hjemmekampen mot MK Dons. Det 15 poeng opp til sikker plass, men Bolton har samtidig tre kamper mindre spilt. Etter en brukbar start på sesongen, hvor de vant fire av de syv første kampene, er gjestene nå i dyp krise. De har tapt åtte av de ni siste kampene, og står med fem strake tap før bortekampen mot bunnkollega Bolton. MK Dons har bare vunnet én av syv bortekamper, og de har gått måløse av banen i de tre siste. 2,35 på hjemmeseier ser råflott ut og kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Växjö Lakers - Färgestads BK 2,25 - 3,90 - 2,35 H (spillestopp kl 1510)

Växjö Lakers har vært en av sesongens største skuffelser hittil, men nå er laget endelig på rett vei. Sterk 4-1 seier borte mot Skellefteå torsdag, lagets tredje seier på de fire siste kampene. Färjestad er meget solide og ligger på 3. plass, kun ett poeng bak serieleder Frölunda. Men de er klart best hjemme i Karlstad. 2,25 i odds på et nytent hjemmelag kan prøves her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frisk Asker - Vålerenga IF 2,10 - 4,25 - 2,50 H (spillestopp kl. 1455)

Frisk Asker innfridde vårt tips hjemme mot Lillehammer med overbevisende 5-1 torsdag kveld og det er bedring for Frisk nå. Det er mer opp og ned for Vålerenga som røk 3-5 borte mot Storhamar i siste kamp. Frisk jakter sin tredje strake hjemmeseier og 2,10 er grei hjemmeodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Luleå HF - IK Oskarshamn 1,70 - 2,55 - 5,50 H (spillestopp kl 1510)

Topp mot bunn noe også hjemmeoddsen på 1,22 indikerer. Luleå snudde 0-1 til 3-1 seier borte mot Djurgården torsdag og de henger med i toppen, kun ett poeng bak serieleder Frölunda. Nyopprykkede Oskarshamn har som ventet fått det tøft og ligger sist. Luleå har ledet etter 1. periode i tre av de fire siste hjemmekampene og 1,70 på at så skjer også i dag, blir vårt utvalgte spill i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leksands IF - HV71 2,50 - 3,90 - 2,15 H (spilestopp k. 1510)

Vi hadde god feeling for Linköping hjemme mot Leksand torsdag og det endte da også med 4-1 seier. Det var lagets tredje strake seier, men er er fortsatt fjerde sist, kun ett poeng foran tabelljumbo Oskarshamn. Djurgården er inne i en fryktelig formsvikt og gikk på sitt fjerde strake tap hjemme mot Luleå torsdag. Linköping skal være favoritt i ettermiddag og 2,15 er innenfor.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Linköpings HC - Djurgårdens IF 2,15 - 3,95 - 2,45 H (spilestopp kl 1510)

Etter oppløftende borteseire mot Växjö Lakers og Malmö i de to siste før pausen, ble det nytt tap for Leksand torsdag da 1-0 ledelse ble snudd til 1-4 tap borte mot Linköping. Ligger nest sist med 17 poeng, men det er kun to poeng opp til Växjö tre plasser foran. HV 71 har 12 poeng mer og ligger på 6. plass. 5-0 seier hjemme mot Rögle torsdag, men HV71 er klart best hjemme i Jönköping. De to siste på borteis er begge tapt. Leksand er kanskje verd noen kroner her til fine 2,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Port Vale - Carlisle United 1,82 - 3,15 - 3,50 H (spillestopp kl 1555)

Robbie Wiliams sin favorittklubb, Port Vale, er i kanonform. De har vunnet de tre siste kampene, og de har nå spilt seks kamper i alle turneringer uten å tape. Samtidig er det interessant at verter har unngått tap i de ni siste hjemmekampene. Port Vale er faktisk det eneste laget i Ligue 2 som er ubeseriet hjemme denne sesongen. arlisle på sin side har ikke levert på bortebane. De har kun vunnet to av åtte bortekamper, og de har sluppet inn 14 mål på fremmed gress. 1,80 på hjemmeseier er et klart valg i denne.

Klikk på denne lenken for å evere dette spillet

Exeter City - Cheltenham 2,05 - 3,00 - 3,00 B (spilestopp kl 1555)

Med tre tap på de fire siste ligakampene, har det ikke akkurat vært den beste måneden for Exeter så langt. De dominerte sørkyst-derbyet mot Plymouth Argyle for noen uker siden og vant 4-0, men utenom den seieren har det vært lite å feire. Siden formen har sviktet, har laget falt ned på femteplas og de står nå i fare for å falle ut av playoffsonen.Cheltenham Town kommer til St James Park som formlaget i League Two The Robins har tatt 17 poeng på de siste åtte ligakampene, og selv om de tapte den siste ligakampen har de fortsatt muligheten til å klatre til topps på tabellen med tre poeng mot Exeter. 3-2-2 er okey bortestatistikk. Exeter er ute av form og slik oddsene er satt i denne kampen, er det borteseier som frister klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rotherham United - Accrington Standley 1,72 - 3,25 -3,80 H (spillestopp kl 1555)

Rotherham ligger på 10. plass i League One, men de har vært klart best borte hittil (5-1-2). Har faktisk ikke bedre enn 2-2-3 på hjemmebane. Men formen er bra med 4-0-2 på siste seks. Accrington Stanley med kun en seier på siste seks (1-2-3) og ligger utsatt til på 19. plass med kun 15 poeng. Svake 1-4-4 på bortebane. Rotherham er naturlig favoritt i denne, men har kun vunnet to av sju hjemmekamper. 1,70 i odds er ikke spesielt spennende da.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Northampton Town - Crewe Alexandra 2,60 - 3,05 - 2,30 H (spillestopp kl. 1555)

Selv om det er sagt at sesongen er et maraton, og ikke en sprint, så skader det ikke å starte bra. Crewe Alexandra har overrasket positivt i League Two. De er oppe på fjerdepass, og har kun ett poeng opp til serieleder Forest Green.Northampton var ustabil i starten av sesongen, for å si det mildt. De tapte annenhver kamp en stund, men nå er de i ferd med å finne formen - og stabiliteten. De har vunnet tre av de fire siste ligakampene og de har scoret to ganger i alle de fire matchene. Denne er vrien og vi har helgardert på tippekupongen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Salford City - Swindon Town 2,65 - 3,05 -2,25 H (spilestopp kl 1555)

Nyopprykkede Salford viser strålende form i League Two. Laget som er eid av de tidligere Manchester United-stjernene David Beckham, Gary og Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Nicky er ubeseiret i de fem siste kampene.De er på ellevteplass etter 17 serierunder, noe som er en bra start for et nyopprykket lag, men klubben hadde nok håpet på å ligge enda høyere på tabellen med tanke på de økonomiske musklene den har. Salford har kun tre poeng opp til en playoffplass, og de er i fin form. Swindon har tapt to av de tre siste bortekampene. 2,65 på hjemmeseier er spennende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Gillingham FC - Lincoln City 2,55 - 2,85 - 2,40 U (spillestopp kl. 1555)

Disse lagene er tabellnaboer på henhodsvis 16.- og 17.-plass. Begge lagene har tatt 18 poeng så langt. Denne er vrien, kanskje poengdeling er valget?

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Blackpool - AFC Wimbedon 1,52 - 3,60 - 4,70 H (spillestopp kl. 1555)

Det er god stemning i Blackpool-garderoben om dagen. De har vunnet de tre siste kampene, og de har hatt et godt tak på AFC Wimbledon. Historien viser at vertene har vunnet de to siste hjemmekampene mot London-klubben. Solide 4-2-2 hjemme for Blackpool, mens AFC står med svake 1-0-7 på sine åtte første bortekamper. Dette er League One, men 1,57 på hjemmeseier ser uansett helt rett ut.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stjernen - Sparta Sarpsborg 2,50 - 4,75 - 2,00 B (spillestopp kl 1555)

Get-ligaen der Stjernen leder bunntabellen med sine 17 poeng, samme poengsum som Narvik, mens Gruner og M/S ligger hetl sist. Sparta gjør det bra og ligger på 5. plass med 29 poeng og det er kun fem poeng opp til Storhamar på 2. plass. Lagene møttes i Stjernehallen i andre serierunde, da vant Sarpsborg 6-4 og de skal være favoritter også nå. 2,00 på borteseier er helt greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brynäs IF - Skellefteå AIK 2,20 - 3,75 -2,50 H (spillestopp kl 1755)

SHL. Brynäs med en skuffende start på sesongen og ligger tredje sist med 18 poeng. Røk 1-2 borte for hjemmesterke Färjestad torsdag, men tok en flott 3-1 seier mot Fröluna i forrige hjemmekamp. Skellefteå er ikke i sin beste form og torsdagens hjemmetap mot Växjö Lakers var lagets femte tap på de seks siste seriekampene. 2,20 på hjemmeseier er et klart valg i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Aserbajdsjan - Wales 6,75 - 3,85 - 1,40 B (spilestopp kl 1755)

EM-kvalifisering gruppe E, en av få gruppene der det fortsatt er full kamp om EM-billettene. For Wales er regnestykket enkelt. De må vinne denne og de må vinne hjemmekampen mot Ungarn på tirsdag. Da sikrer de EM-plass. De har kun tatt ett poeng på de tre første bortekampene. 1,40 på at slår Aserbadsjan i kveld er ikke mye å rope hurra for.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nord-Irland - Nederland (pause/fulltid dobbel) U/B 3,75 (spillestopp kl. 2040)

Gruppe C der Nord-Irland fortsatt har muligheten til sluttspill, men det betinger seier i kveld. De innledet gruppespillet med fire strake seire,men røk som ventet 0-2 hjemme mot Tyskland og 1-3 borte mot Nederland og tirsdag venter bortekamp mot Tyskland. Nederland kvalifiserer seg med minst ett poeng i kveld. Det stod 0-0 til pause mellom Nord-Irland og Tyskland i september og Tyskland vant da 2-0. Det er ikke usannsynlig at det står uavgjort til pause også i kveld og at Nederland avgjør i 2. omgang. Pause/fulltid U/B betales med fine 3,75 i odds. KL.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Israel - Polen 2,70 - 3,25 - 2,28 H (spillestopp kl 2040)

Gruppe G der Polen allerede er klare for sluttspill. Israel er ubeseiret på sine fire hjemmekamper i kvaliken og Polen er ikke uslåelige på bortebane og har altså ingenting å spille for. 2,70 på hjemmeseier kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode