SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Siste sjanse for Bristol City

Bristol City og Jamie Paterson må vinne tirsdagens kamp om de ska hode liv i palyoffdrømmen. Vi går for et skikkelig motivasjonsspil i tirsdagens dobbel.  (AP Photo/Dave Thompson)

Bristol City og Jamie Paterson må vinne tirsdagens kamp om de ska hode liv i palyoffdrømmen. Vi går for et skikkelig motivasjonsspil i tirsdagens dobbel. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bristol City må vinne de to siste kampene om de skal ha mulighet til å ta en playoffplass.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Champions League: S purs tar første stikk i semifinalen

Oddssingel League One: Sunderland er uavgjortspesialisten

Oddsdobbel England: Siste sjanse for Bristol City

Det soleklare høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er den første semifinalen i Champions League mellom Tottenham og Ajax. I tillegg spilles det en viktig kamp i Championship hvor Bristol City må vinne mot Millwall for å holde liv i håpet om en playoffplass. Det spilles også to kamper i League One og to kamper i League Two. I Frankrike er stjernegalleriet til PSG i aksjon på bortebane mot Montpellier. Natt til ruller både NHL- og NBA-sluttspillene videre.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Millwall – Bristol City 3,15 – 3,30 – 1,95 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

Etter at Bristol City tapte hjemme mot Derby i helgen henger playoffhåpet i en tynn tråd.

Nå må The Rams snuble i de to siste kampene, samtidig som Bristol City må vinne begge sine to siste kamper.

Formen til Bristol City har sviktet de siste ukene. Lee Johnson sine menn står uten seier i de fire siste kampene. De har kun vunnet én av de siste syv kampene mot Millwall på The Den.

Millwall spilte 0–0 mot Stoke i helgen, og det ene poenget var nok til at de nå har skaffet seg en luke på fire poeng ned til Rotherham som ligger under nedrykksstreken og Rotherham har kun én kamp igjen av sesongen. Dermed kan Millwall puste lettet ut, og de kan forberede seg på en ny sesong i Championship neste sesong.

Fire uavgjorte på de fem siste kampene sørget for at The Lions klatret over streken. Problemet til London-kubben denne sesongen har vært at de har scoret for lite mål. De har kun 47 mål på 46 kamper.

Denne kampen betyr null og niks for Millwall, og jeg blir overrasket hvis de tar poeng mot et desperat Bristol City-lag.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Gjestene har hatt en merkelig sesong, hvor de fikk en ang. seiersrekke i midten av sesongen. De vant ni kamper på rad, og den seiersrekken gjorde at de klaret opp på en playoffplass.

Bristol City har en bedre statistikk borte enn hjemme på Ashton Gate. De er faktisk et av de seks beste bortelagene i Championship, men spørsmålet er om det er nok til å få dem inn igjen på playoffplass. Jeg tviler. Men jeg tror likevel at de kommer til å gjøre alt for å klare det.

Men: De to siste bortekampene har endt med tap, så de er ikke i sin beste form når de møter Millwall.

Samtidig er vertene fra London ubeseiret i de fire siste kampene foran egne fans. Ja, de har faktisk kun tapt seks av 22 hjemmekamper denne sesongen på The Den.

Millwall mangler stopperen Shaun Hutchinson, men han er også eneste fraværet hos vertene.

Lee Johnson på sin side må klare seg uten den unge angriperen Antoine Semenyo. Tenåringen fikk rødt kort i andre omgang mot Derby sist, og han er derfor suspendert. Midtbanespilleren Korey Smith er også ute. Heller ikke Callum O'Dowda er tilgjengelig.

Millwall har sikret fortsatt spill i Championship i helgen, og de har ingenting å spille for i tirsdagens kamp. Bare tre poeng er godt nok for Bristol City om de skal henge med i kampen om en playoffplass. Jeg tror de slår Millwall til 1,95 i odds.

Portsmouth – Peterborough United 1,60 – 3,55 – 4,10 H (spillestopp kl. 2040)

Portsmouth spilte 1–1 mot opprykksrival Sunderland på Stadium of Light i helgen, og det resultatet gjør at Pompey har en bedre mulighet enn Sunderland til å ta en av de to direkte opprykksplassene.

Men siden de ikke vant mot Sunderland, har de ikke lenger overtaket på Barnsley. Med seier i tirsdagens kamp vil de være ett poeng bak Barnsley, og da er det kun én serierunde igjen.

Det ligger an til en thrilleravslutning i League One.

For å skaffe seg en direkte opprykksplass, må Kenny Jackett sine menn vinne de to siste kampene, og samtidig håpe at Barnsley eller Luton går på trynet.

Den prestasjonen Portsmouth viste på Stadium of Light i forrige serierunde var bra. De dominerte ikke kampen, men de var solide defensivt, og var effektive når de gikk på overganger.

Hjemme på Fratton Park har Pompey vært gode. Kenny Jackett sine karer har sluppet inn tredje færrest mål på hjemmebane i League One. Det er vanskelig å score på dem når de spiller hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Pompey er imidlertid ikke det eneste laget som har noe å spille for i denne kampen. Peterborough har fortsatt en ørliten sjanse til å ta en playoffplass, selv om de gikk på en smel i lørdagens kamp hvor de tapte 0–3 mot Walsall.

Dersom de hadde vunnet mot Walsall, ville de ligget ett poeng bak Doncaster med én kamp mindre spilt. Hell i uhellet var at også Doncaster tapte sin kamp i helgen.

Problemet er bare at Posh har vært svake i de siste kampene. Mot Walsall slet de offensivt, selv om de hadde størst ballinnehav, og de slipper inn altfor lette mål.

Portsmouth har hjemmebanefordelen, og de må vinne denne kampen for å holde liv i drømmen om en direkte opprykk.

Hjemme på Fratton Park har de vært solide denne sesongen, og de står med seier i de fire siste kampene her. Pompey har størst kapasitet, og jeg tror de tar en grei seier i denne hjemmekampen. Oddsen på H er 1,60. Det funker fint i en dobbel.

Tirsdagens engelske dobbelttips er Bristol City + Portsmouth. Denne kombinasjonen gir finfine  3,12 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken