SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard

Alexander Søderlund gratuleres av sine lagkamerater etter å ha scoret seiersmålet da Rosenborg vant 3-2 hjemme mot Mjøndalen søndag. RBK imponerte likevel ingen i den kampen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Alexander Søderlund gratuleres av sine lagkamerater etter å ha scoret seiersmålet da Rosenborg vant 3-2 hjemme mot Mjøndalen søndag. RBK imponerte likevel ingen i den kampen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rosenborg er inne i en ekstrem blindgate. I kveld venter bortekamp mot Tiller i cupen. Oddsene på Rosenborg er satt på gamle meritter.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel cupen: Odd skal feie over Arendal

Oddssingel cupen: Cupskrell til over fire ganger pengene

Oddssingel cupen: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard

Oddsdobbel cupen: Skålevik og Sarpsborg reiser seg i Østfold-derbyet

Midtukekupongen: Vi jakter cupskreller på ukens midtukekupong

V4/V5 Bro ParkNettavisen jakter ny galoppsuksess

Vikinglotto: Du kan vinne 85 millioner på onsdag

Det er naturligvis 2. runde i cupen som er den store beholdningen på onsdagens langoddsprogram. Hele 27 kamper skal avvikles og de fleste Eliteserielagene er i aksjon. Det er mange interessante spillobjekters, så er spørsmålet hvor overraskelsene kommer. I tillegg til den norske cupen, er det også full serierunde i sveitsisk Super League oig det er kamper i både Nederland og Belgia, mens det er spillefri i ishockey-VM.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tiller - Rosenborg handikap fulltid 3-0 H 2,30 (spillestopp kl 17.55)

Meget interessant 2. runde kamp på Tobb Arena Sør i Trondheim. Tiller holder til daglig til i 2. divisjon avdeling 5. De har åpnet denne med sju poeng på de seks første seriekampene. Innledet sesongen med to strake tap, før det deretter ble to strake seire (2-0 hjemme mot Orkla og 1-0 borte mot Brumunddal). Nest sist ble det 0-1 hjemme mot topplaget Gjøvik-Lyn, mens det sist helg be 1-1 borte mot Melhus.  Var også i avdeling 5 forrige sesong, da under navnet Tillerbyen. Endte da på en flott 3. plass og hadde solide 7-3-3 hjemme.  3-2 borte mot 4. divisjonslaget Trygg/Lade i 1. runde.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Rosenborg har hatt en fryktelig sesongstart og selv om de vant søndagens hjemmekamp mot Mjøndalen 3-2, var det ingen god prestasjon. Mjøndalen førte kampen i lange perioder og hadde definitivt fortjent poeng i den kampen. Søndag venter en meget tøff bortekamp mot Brann i Eliteserien. Imponerte ikke i det hele tatt i 1-rundekampen mot 4. divisjonslaget Rørvik og vant "kun" da.  Møtte Trygg/Lade (som også da var i 4.divisjon) i første runde i fjorårets NM og vant da 4-2.  Eirik Horneland har fortsatt sentrale fravær i sitt lag og både Anders Trondsen og Anders Konradsen er fortsatt ute. I tillegg til at kampprogrammet er tøft om dagen og Horneland kommer garantert til å rotere på sitt lag i kveld.

Lite tyder på at Rosenborg tar en storseier i kveld. At Tiller er i stand til å bite godt fra seg er åpenbart. 2,30 i odds på at Tiller taper kveldens kamp med mindre enn tre mål betales med 2,30 i odds. Det må være verd et forsøk.

Klikk her for å levere dette spillet