SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd skal feie over Arendal

Dag-Eilev Fagermo kan si seg meget fornøyd med sesongen hittil. I kveld er det bortekamp mot Arendal i cupen. Odd har ikke seriekamp før 15. juni og dermed kan Fagermo om ønskelig stille med toppet lag til kveldens kamp.  
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Dag-Eilev Fagermo kan si seg meget fornøyd med sesongen hittil. I kveld er det bortekamp mot Arendal i cupen. Odd har ikke seriekamp før 15. juni og dermed kan Fagermo om ønskelig stille med toppet lag til kveldens kamp. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Odd har ingen seriekamp til helgen. Det betyr at det formsterke Skiens-laget kan gå all-inn i kveldens cupkamp borte mot Arendal.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel cupen: Odd skal feie over Arendal

Oddssingel cupen: Cupskrell til over fire ganger pengene

Oddssingel cupen: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard

Oddsdobbel cupen: Skålevik og Sarpsborg reiser seg i Østfold-derbyet

Midtukekupongen: Vi jakter cupskreller på ukens midtukekupong

V4/V5 Bro ParkNettavisen jakter ny galoppsuksess

Vikinglotto: Du kan vinne 85 millioner på onsdag

Det er naturligvis 2. runde i cupen som er den store beholdningen på onsdagens langoddsprogram. Hele 27 kamper skal avvikles og de fleste Eliteserielagene er i aksjon. Det er mange interessante spillobjekters, så er spørsmålet hvor overraskelsene kommer. I tillegg til den norske cupen, er det også full serierunde i sveitsisk Super League oig det er kamper i både Nederland og Belgia, mens det er spillefri i ishockey-VM.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Arendal - Odd handikap fulltid 1-0 - B 1,85 (spillestopp kl 17.55)


Hjemmelaget rykket ned fra OBOS-ligaen etter 2017-sesongen. Gjorde en helt grei sesong i 2. divisjon avdeling 2 i fjor og endte på 6. plass. 6-3-4 på hjemmebane da. Innledet denne sesongen med kun ett poeng på de fire første kampene, men har slått tilbake med to strake seire. 1-1-1 på hjemmebane.

Odd fortsetter å imponere i Eliteserien og søndag overbeviste laget stor borte mot Lillestrøm. Var best i det meste og tok en komfortabel 3-0 seier. Sju seire på de ni første seriekampene, det eneste tapet er kommet borte mot Vålerenga (0-1). Er a poeng med serieleder Molde, men har samtidig en kamp til gode på Molde. 2-1-1 på fire spilte bortekamper.

Odd er naturligvis storfavoritter i kveld. Dag-Eilev Fagermo og Odd har ikke kamp i Eliteserien i helgen og selv om det har vært et tøft kampprogram den siste tiden, trenger ikke Fagermo hvile spillere i kveld. 1,85 i odds på at Odd vinner kveldens bortekamp med minimum to mål, er slett ikke verst betalt og spilles. Objektet kan dog ikke singelspilles. Vi velger å kombinere med en meget godt betalt hjemmeseier fra en annen av kveldens 2. rundekamper.

Fram Larvik - Raufoss H 2,85 (spillestopp kl 17.55)

Hjemmelaget tok sin tredje strake seire i 2. divisjon avdeling 2 lørdag da Senja ble slått 6-1 hjemme i Larvik. 4-1 borte mot Oppsal og 3-1 hjemme mot Sotra i de to foregående og 3-1 hjemme mot Elverum i seriepremieren. Men i andre serierunde røk laget 0-3 borte mot Odd 2 og så ble det 1-1 hjemme mot Grorud i den tredje serierunden. Ligger på 3. plass, kun ett poeng bak serieleder Kjelsås. Slo ut Start i 1. runde med 1-0 seier hjemme.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Nyopprykkede Raufoss har klart seg fint hittil i OBOS-ligaen. Stod med flotte 4-1-2 på de sju første serierundene, før det ble en stygg 2-5 smell hjemme mot Sandnes Ulf i siste serierunde. Ligger på 6. plass og har flotte 3-0-1 på fire spilte bortekamper. Imponerte ikke allverden i 1. runde borte mot Toten. Da måtte laget ha ekstraomganger for å vinne.

2,85 på hjemmeseier er spennende odds. Vi tror på Fram Larvik og kombinerer hjemmeseier til Fram med minimum tomålsseier til Odd. Totalodds på denne dobbelen blir da flotte 5,72.

Klikk her for å levere dette spillet