SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

Vi tror at William Nylander scorer i mandagens kamp mot Latvia. (AP Photo/Ronald Zak)

Vi tror at William Nylander scorer i mandagens kamp mot Latvia. (AP Photo/Ronald Zak) Foto:

Av

William Nylander har sett magisk ut for Sverige hittil i ishockey-VM. I dag er Sverige storfavoritt til å slå Latvia.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddsingel Allsvenskan: Kan eks-VIF-toppscoreren senke IFK Göteborg?

Oddssingel Eliteserien: Molde skal tilbake på topp

Oddsisngel ishockey: Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

Oddssingel Serie A: Vi dobler pengene med hjemmeseier i Serie A

Mandagens langoddsprogram består av Eliteseriekampen mellom Molde og Viking, det er fire kamper i Allsvenskan og en kamp i Superettan. Det er også kamp i italiensk Serie A og det er full serierunde i finsk Veikauusliga. I tillegg er det to kamper i DamAllsvenskan. I ishockey-VM spilles det fire kamper denne mandagen, mens Kristian Fardal Opseth og hans Erzurum Buyuksehir spiller en meget viktig kamp i bunnstriden i tyrkisk Eliteserie.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sverige - Latvia - William Nylander scorer mål - 2,25 (spillestopp kl 16.10)

Etter at Sverige overraskende tapte åpningskampen i hockey-VM med 2-5 mot Tsjekkia, har Sverige tatt fire strake seire. 8-0 mot Italia og 9-1 mot både Norge og Østerrike. Lørdag gikk de seirende ut av en tett, intens og meget kamp mot fjorårets VM-finalist Sveits. 4-3 ble sifrende i den kampen. Sveriges store spiller i den kampen var William Nylander som scoret ett av målene og hadde assist på to av de andre scoringene.

Nylander spiller til daglig i Toronto Maple Leafs, men spilte ikke første del av sesongen for Maple Leafs grunnet uenighet om kontrakten. Nylander kom etterhvert i gang og selv om det er Elias Petterson, Gabriel Landeskog og Elias Lindholm (ikke med i VM) som har fått de største rubrikkene i svenske medier under NHL-sesongen, er det hevet over enhver tvil at William Nylander har vært den klart beste spilleren for Sverige i ishockey-VM. Han står med 13 poeng etter de fem første kampene og har levert fantastisk bra. Kun russeren Nikita Kucherov (14 poeng) er foran Nylander i poengligaen.

Sverige står til 1,05 i odds i ettermiddag og selv om det nok ikke blir seierssifrene som mot Italia, Norge og Østerrike, vinner normalt Sverige dagens kamp med noen måls margin. At Willaim Nylander er en av målscorerne skal det være bra mulighet for. 2,25 er oddsen for at Nylander er en av dem og det spilles.

Klikk her for å levere dette spillet