SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Numancia er grovt undervurdert

MOLDE  20120826.
Eliteserien 2012. Moldes Etzaz Hussain (bak) feller Pape Maly Diamanka under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion i Molde søndag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

MOLDE 20120826. Eliteserien 2012. Moldes Etzaz Hussain (bak) feller Pape Maly Diamanka under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion i Molde søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Et formsvakt Deportivo La Coruna-lag møter et Numancia-lag som kjemper for å unngå nedrykk.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør kort prosess

Oddssingel Spania: Vi tror Norsk Tipping har valgt feil favoritt

Oddsdobbel håndball: Bortedobbel til over tre ganger innsatsen

Fredagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Liverpool og Huddersfield. I tillegg er det viktige kamper i tysk 2. bundesliga og det spilles kamper i den danske nedrykksserien i Superligaen. Det er full serierunde i både fransk og nederlandsk 2. divisjon og det også en kamp i både Ligue 1 og tysk Bundesliga. Det er også klart for andre kvartfinale i NM-sluttspillet i håndball for kvinner. Natt til lørdag spilles to kvartfinaler første kamp i Stanley Cup i NHL.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Numancia - Deportivo La Coruña 3,00 - 2,70 - 2,20 H (spillestopp kl. 2055)

Deportivo rykket ned fra La Liga etter sist sesong, og de en av opprykksfavorittene. Men Deportivo La Coruna har skuffet stort.

De har kollapset på oppløpssiden. Deportivo har kun én seier på de ti siste kampene, og den seieren kom mot Reus Deportiu som ble kastet ut av divisjonen etter etter første halvdel av sesongen. Da hadde klubben slitt med å utbetale lønninger til spillerne.

Før bortekampen mot Numancia har gjestene fem strake taper uten seier. De er helt ute av form og sliter nå med å klare en playoffplass i Segunda Division.

Før fredagens kamp ligger de fire poeng bak Malaga som innehar den siste playoffplassen i øyeblikket. Det er syv kamper igjen av sesongen, så de kan ennå skaffe en plass i playoffen. Skal de klare det, så haster det med å begynne å vinne kamper.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nå venter en tøff bortekamp mot et hjemmesterkt Numancia-lag. Vertene har kun ett tap på de syv siste hjemmekampene sine.

Numancia ligger nede på 16.-plass med 40 poeng, kun tre poeng foran Lugo som er under nedrykksstreken. Vertene er i desperat poengnød, og det er hjemme de må ta poengene. På bortebane har de vært helt elendig denne sesongen, og det er ingenting som tyder på at de plutselig skal bli så mye bedre.

Det omvendte oppgjøret mellom disse to lagene endte 2-2. I den kampen ledet Deportivo 2-0 på hjemmebane etter de første 45 minuttene, men Numancia kom tilbake i andre omgang og utlignet til 2-2 i det 78. minutt med den tidligere Vålerenga-spilleren Pape Diamanka.

Diamanka, som fikk ni kamper for Vålerenga i 2012, er toppscorer i Numancia med ni scoringer så langt denne sesongen. Senegaleseren spiller sin andre sesong i Numancia, men han har tidligere spilt i La Liga-klubben Leganés, da den var i Segunda Division, og han har spilt i på nest øverste nivå i Spania for Real Zaragoza og Almeria. Den tidligere VIF-spilleren kan fort være mannen som avgjør denne kampen. Hjemme på Nuevo Estadio Los Pajaritos har Diamanka nemlig scoret syv av sine ni mål.

Numancia er elendige på bortebane. Det viser også statistikken. De har kun vunnet én av 18 bortekamper. På hjemmebane har de imidlertid vært bra.

Jeg synes 3,00 i odds på et Numancia-lag som spiller på hjemmebane og kjemper for å overleve er bra. Ja, jeg er faktisk litt overrasket over at Norsk Tipping har gjort Deportivo til favoritt i denne kampen. 

Klikk her for å levere dette spillet