SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norling får problemer i Göteborg i kveld

Tidligere Brann-trener Rikard Norling førte AIK til seriegull i fjor. Sesongstarten denne sesongen har ikke vært veldig overbevisende.

Tidligere Brann-trener Rikard Norling førte AIK til seriegull i fjor. Sesongstarten denne sesongen har ikke vært veldig overbevisende. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det har ikke sprudlet av regjerende seriemester AIK i Allsvenskan i sesonginnledningen. I kveld venter en tøff bortekamp mot IFK Göteborg.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga skal slå Odd

Oddssingel Allsvenskan: AIK og Norling imponerer ikke

Oddsdobbel: Atalanta jager en plass i Champions League

Det er en herlig fotballuke vi går inn i. Tirsdag og onsdag spilles de to første semifinalene i Champions League og torsdag spilles første kamp i semifinalene i Europa League. Onsdag er det klart for 1. runde i cupen her hjemme. Før alt dette skjer, skal vi også gjennom en innholdsrik mandag. Det er Eliteseriefotball mellom Vålerenga og Odd, og det er fire kamper fra Allsvenskan. Det spilles to kamper i Serie A og en kamp i La Liga. I Tyrkia jakter Galatasaray tabelltopp når de har bortekamp mot Konyaspor. Ellers er det kamper i dansk superliga, 2. bundesliga og Ligue 2 i Frankrike. Natt til tirsdag er det klart for tredje kamp i kvartfinalen mellom Dallas Stars og St. Louis Blues i NHL.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

IFK Göteborg - AIK H 3,30 (spillestopp kl 18.55)

Sjette serierunde i Allsvenskan som blant annet byr på denne storkampen fra Gøteborg. Det var ikke store forventninger til IFK foran denne sesongen og på bortebane har de "innfridd" de forventningene. Med 1-3 tap mot AFC Eskilstuna i seriepremieren og 1-2 tap borte mot Djurgården. Tok sitt første bortepoeng med 1-1 mot Kalmar torsdag kveld. Men det skal sies at IFK definitivt hadde fortjent poeng borte mot Djurgården. Hjemme på Nya Ullevi har det vært helt andre takter. Moste Elfsborg (som har 3-2-0 på sine fem øvrige kamper) 3-0 i første hjemmekamp og vant overbevisende 3-1 mot Helsingborg forrige mandag. Dessverre for IFK Gøteborg er Lasse Vibe uaktuell til kveldens kamp.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Regjerende seriemester AIK har ikke sprudlet i sesongstarten. Til tross for at Rikard Norling har en rekke gode offensive spillere i sin stall, har ikke AIK scoret mer enn fire mål hittil på de fem første seriekampene. De står med 2-2-1 og har kun tatt ett poeng på to bortekamper. Det poenget kom mot IFK Norrköping i andre serierunde (0-0). I forrige bortekamp endte det med 1-2 tap mot tabelljumbo Ørebro. AIK hadde 9-5-1 på bortebane i fjorårets gullsesong og 9-4-2 sesongen 2017 (ett av tapene da var mot nettopp IFK Gøteborg).

AIK er satt til overraskende store favoritter i kveld (2,05). Siden det er så tidlig i sesongen, er nok oddsene fortsatt satt utfra forventningene før seriestart. IFK Gøteborg har vunnet sine to første hjemmekamper og de har vunnet tre av de fire siste tilsvarende i Gøteborg. Det er naturligvis et lite drawback at ikke Lasse Vibe kan være med. Uansett er 3,30 overodds så det holder på hjemmeseier, så vi tester dette outsiderspillet i Allsvenskan i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet