SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge kjører over Serbia

Kumamoto, Japan  20191202. 
Ingvild Kristiansen Bakkerud jubler under kampen mellom Slovenia og Norge i Aqua Dome Kumamoto.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Kumamoto, Japan 20191202. Ingvild Kristiansen Bakkerud jubler under kampen mellom Slovenia og Norge i Aqua Dome Kumamoto. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av

Norge trøblet i 1. omgang mot Slovenia i går, men gjorde en strålende 2. omgang og vant stort igjen. I dag venter lunefulle Serbia.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Her er oddstips på 17 av tirsdagens kamper

Oddstips håndball-VM: Ny maktdemonstrasjon av Norge

Oddstips Premier League: Palace forlenger desember-marerittet for Bournemouth

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er midtukerunde i både Premier League og Ligue 1 og allerede tirsdag er det to kamper fra Premier League på langoddsprogrammet. I Ligue 1 spilles det fire kamper. I håndball-VM spilles det sju kamper denne tirsdagen. Ellers er det klart for åttedelsfinaler i Champions League ishockey og her hjemme er det kamp mellom Frisk Asker og Stavanger Oilers i Get-ligaen. Natt til onsdag spilles det ti kamper i NHL. Forøvrig spilles det cupfotball i både Italia og Belgia denne tirsdagen.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Norge - Serbia (handikap fulltid 0-7) B - 1,85 (spillestopp kl 12.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Norge innledet håndball-VM i Japan lørdag med å knuse Cuba 47-16 og var også store favoritter mot Slovenia mandag. Men sleit i første omgang og var kun to mål foran i starten av 2. omgang. Men deretter var det kun et lag på banen og Norge vant tilslutt med utklassingssifrene 36-20.

Serbia vant sin gruppe i VM i Tyskland for to år siden, men røk 29-31 for Montenegro i åttedelsfinalen og endte på 9. plass i det mesterskapet. I EM i Frankrike i fjor endte laget helt sist i sin gruppe og på 11. plass totalt. Frankrike vant EM da. Slo Kina 46-27 i går , mens Angola ble slått 32-25 i åpningskampen.

Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Norge er naturligvis store favoritter også i dag, men Serbia er normalt et bedre lag enn Slovenia. Serbia kan nok klare å holde tapssifrene nede i dag og 1,85 i odds på at Serbia maks taper med seks mål blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken