SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge byr opp til målfest mot Angola

Stine Ruscetta Skogrand jubler under VM-kampen mellom Norge og Serbia.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Stine Ruscetta Skogrand jubler under VM-kampen mellom Norge og Serbia. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av

Angola slo Slovenia tirsdag, men har ellers sluppet inn over 30 mål mot både Serbia og Nederland. Norge skal ta sin fjerde strake seier i dag.

DEL

Oddstips  (Siste) Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på to kamper fra Premier League, i tillegg er det to kamper fra Coppa Italia. På hockeyfronten er det full serierunde i Getligaen, i tillegg er det kamper fra SHL i Sverige og den svenske toppserien. Natt til fredag er det ni kamper i NHL.

NB! Fredag er det ca 232 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Norge - Angola over 56,5 mål - 1,80 (spillestopp kl 12.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Håndball-VM kvinner som spilles i Japan. Norge innledet VM med utklassingseier mot Cuba og 47-16. Sleit deretter gjennom hele 1. omgang mot Slovenia, men etter en praktfull 2. omgang, endte Norge opp med å vinne 36-20. Jevnest ble det mot Serbia tirsdag, da Norge tilslutt vant 28-25.

Angola med sjumålstap mot både Nederland (28-35) og Serbia (25-32), før de overrasket med å slå Slovenia med hele ni mål tirsdag (33-24). Er Afrikas klart beste lag og har fortsatt muligheten til avansement, men da skal veldig mye gå rett vei.

Norsk Tipping har satt handicapene på 0-7 og 0-8 i dag og det er vrient å spå utfallet av denne, bortsett fra at Norge vinner. Vi kikker heller på antall mål i kampen. Det har vært målrike kamper for Angola hittil og alle har gått over 56,6 mål. Norge har scoret 28 mål som minst i sine tre første og Angola slapp inn hhv 32 og 35 mål mot hhv Serbia og Nederland. 1,80 på at denne går over 56,5 mål er slett ikke verst betalt og blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken