SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Motivasjonsspill til 2,15 i odds

Derby County og manager Frank Lampard jakter en plass i opprykksplayoffen, men da trenger de tre poeng i onsdagens kamp mot hjemmesterke Swansea. Det er enkelre sagt enn gjort. (Gareth Fuller/PA via AP)

Derby County og manager Frank Lampard jakter en plass i opprykksplayoffen, men da trenger de tre poeng i onsdagens kamp mot hjemmesterke Swansea. Det er enkelre sagt enn gjort. (Gareth Fuller/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Med seier onsdag kveld vil Derby og Frank Lampard langt på vei sikre seg en plass i playoffen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbe cupen: Smeller cupbomben i Arna?

Oddstips Champions League: Barcelona virker uslåelige på Camp Nou

Oddssingel Championship: Motivasjonsspill til 2,15 i odds

Midtukekupongen: Barcelona – Liverpool innleder midtukekupongen

Vikinglotto: Disse Vikinglotto-tallene har gitt dårlig uttelling

Onsdagens langoddsprogram har likevel sitt soleklare høydepunkt i Champions League-semifinalen mellom Barcelona og Liverpool. I tillegg er det som vanlig fullspekket med kamper fra 1.-runden i cupen her hjemme på 1. mai. Ellers spilles tre av semifinalene i håndballsluttspillet, og det er en viktig kamp i Championship mellom Swansea og Derby, hvor Derby kjemper en desperat kamp for å ta en playoffplass.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Swansea City – Derby County 2,75 – 3,25 – 2,15 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

At Derby County vant 2–0 mot Bristol City i helgen, gjør at Frank Lampard sine menn fortsatt henger med i kampen om en playoffplass. Dersom gjestene karer å få med seg tre poeng fra onsdagens kamp i Wales vil de sikre seg en playoffplass.

Men The Rams har ikke vunnet to bortekamper på rad i Championship siden en periode på to uker mellom desember 2017 og januar 2018. Det er noe de ennå ikke har klart med den tidligere Chelsea-stjernen Frank Lampard som manager.

Swansea kunne vært med i kampen om en playoffplass, hadde det ikke vært for at de bare klarte 2–2 mot Hull hjemme på Liberty Stadium lørdag.

En seier mot Hull City ville gjort at de kun var fem poeng bak en topp seks-plassering, i stedet er de nå syv poeng bak Derby som innehar den viktige sjetteplassen. Det gapet kan de ikke tette siden det kun er to kamper igjen av sesongen.

Swansea kan gå på banen uten noe press i onsdagens kamp, vel vitende om at laget har gjort fremskritt etter at Graham Potter tok over som manager i klubben. De har spilt bra fotball de siste ukene, og det burde gi grunn til bekymring hos The Rams.

Derby er det niende beste bortelaget i Championship etter seieren på Ashton Gate mot Bristol City. Det var første borteseieren på åtte forsøk.

Lampard sine karer har vunnet syv av 22 bortekampe denne sesonger, seks kamper har endt med poengdeling og de har tapt ni. De har sluppet inn 33 mål på de 22 kampene. Nå møter de et Swansea-lag som har vist fin form på hjemmebane. Laget står med syv seire på de ni siste kampene. De er faktisk ubeseiret i ti hjemmekamper på rad, og har ikke tapt siden Boxing Day i ligaen.

Med tanke på at Derby er uten seier i de fire siste bortekampene mot Swansea i alle turneringer, så virker det ikke veldig lyst for Frank Lampard & Co.

Dette blir ingen enkel kamp for Derby, men de burde ha størst motivasjon før matchen. Swansea er ferdigspilt for sesongen. Det er ikke Derby. De har alt å spille for i de siste kampene. Med seier i kampen mot Swansea vil Frank Lampards menn ligge fire poeng foran Bristol City, som er sjanseløse på å ta dem igjen, og tre poeng foran Boro. Da trenger de kun ett poeng i siste seriekampen mot WBA hjemme for å være sikret playoff. Derby kan også ta playoffplassen med tap fordi de har vesentlig bedre målforskjell enn Boro. Derby vil kjempe desperat for en seier onsdag. 2,15 i odds på Derby er spillbart under disse omstendighetene.

Klikk her for å levere dette spillet