SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Molde jakter tabelltoppen

Magnus Wolff Eikrem startet på benken mot Kristiansund. I kveld er Moldes playmaker garantert tilbake i startoppstillingen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Magnus Wolff Eikrem startet på benken mot Kristiansund. I kveld er Moldes playmaker garantert tilbake i startoppstillingen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vinner Molde kveldens hjemmekamp mot Viking, så er de tilbake på topp i Eliteserien.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstsingel Allsvenskan: Kan eks-VIF-toppscoreren senke IFK Göteborg?

Oddssingel Eliteserien: Molde skal tilbake på topp

Oddsisngel ishockey: Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

Mandagens langoddsprogram består av Eliteseriekampen mellom Molde og Viking, det er fire kamper i Allsvenskan og en kamp i Superettan. Det er også kamp i italiensk Serie A og det er full serierunde i finsk Veikauusliga. I tillegg er det to kamper i DamAllsvenskan. I ishockey-VM spilles det fire kamper denne mandagen, mens Kristian Fardal Opseth og hans Erzurum Buyuksehir spiller en meget viktig kamp i bunnstriden i tyrkisk Eliteserie.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Molde - Viking pause/fulltid U/H - 4,00 (spillestopp kl 18.55)

Molde fikk som ventet trøbbel i torsdagens bortekamp mot Kristiansund, selv om de ledet 2-0 etter en halvtime. Hardtarbeidende Kristiansund snudde kampen og vant tildels fortjent 3-2. Det var Moldes andre bortetap denne sesongen og vi har lansert spill mot Molde i begge de tapene, til flott odds. Hjemme på Aker stadion har det imidlertid gått på skinner. Fire kamper er spilt og det er blitt full pott med sterke 11-1 i målforskjell. Ettersom Odd vant sin bortekamp mot Lillestrøm i går med 3-0, er det tre poeng opp til Odd på topp. Vinner Molde i kveld, gjeninntar laget tabellteten med bedre målforskjell enn Odd. Kristoffer Haugen er uaktuell fortsatt, mens Magnus Wolff Eikrem som startet på benken mot Kristiansund torsdag, garantert spiller fra start i kveld.

Bjarne Berntsen valgte å starte med både Tommy Høiland, Zlatco Tripic og Zymer Bytyqi på benken i forrige mandags bortekamp mot Strømsgodset og dermed var mye av Vikings offensive slagkraft borte. Det endte 0-0 i en kjedelig kamp. Torsdag var Høiland, Tripic og Bytyqi som ventet tilbake i startelleveren hjemme mot Stabæk og som forventet vant Viking den kampen. 3-0 endte det tilslutt og Viking har overrasket veldig positivt etter opprykket. Står med 14 poeng på åtte spilte kamper og ligger på 7. plass. Det er dog hjemme på SR-bank Arena de fleste poengene er tatt (3-1-0), på bortebane er det kun blitt en seier på fire forsøk (2-0 mot Tromsø).

Både mot Odd (0-1) og Ranheim (2-5) reiste Viking tomhendte hjem til Stavanger, mens det altså ble ett poeng i Drammen sist mandag.  Runar Hove og Alex Andreasson er som kjent er ute i lang tid, mens Johnny Furdal nærmer seg kampform.

Molde er priset til meget labre 1,42 i odds i kveld, men at de skal stå som klare favoritter er hevet over enhver tvil. Molde ledet til pause i hjemmekampene mot Stabæk (2-0), mot Vålerenga (1-0) og mot Rosenborg (3-0), men i siste hjemmekamp mot Mjøndalen stod det 0-0 til pause. Viking holdt 0-0 til pause i bortekampen mot Odd og det stod naturligvis også 0-0 i Drammen til pause sist mandag. Molde må nok være tålmodige også i kveld. Vi setter pengene på pause/fulltid dobbelen U/H til pene 4,00 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet