SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Marerittstarten fortsetter for RBK

Trondheim  20190422.
(tv) og  i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal Stadion.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Trondheim 20190422. (tv) og i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Og i kombinasjon med en favoritt i Obos-ligaen får vi en finfin dobbel her!

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Oddsdobbel: Molde gjør livet enda surere for Rosenborg

Oddssingel Eliteserien: Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Oddssingel Eliteserien: Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Oddssingel Championship: Knallodds på Villa-seier

Søndagskupongen: Manchester United - Chelsea på søndagskupongen

Lotto: Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En gnistrende fotballsøndag venter oss. Det florerer av spennende fotballkamper rundt om i Europa. Høydepunktet er Manchester United - Chelsea. Men også Arsenal og City skal ut i hver sin bortekamp, og det er helt avgjørende kamper. Hjemme i Norge er det full serierunde i Eliteserien og Obos-ligaen. Det store spørsmålet inn mot søndagen er, om Rosenborg endelig kan snu kjerringa i årets tøffeste bortekamp mot Molde? Spennende. Vi gleder oss og ønsker deg masse lykke til med dagens spill!

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Molde -  Rosenborg H - 1,70 (Spillestopp 19:55)

Molde har inntatt tabelltoppen i Eliteserien. Dog med en kamp mer spilt enn de fleste andre. Trener Erling Moe har fått en fin start med hovedansvaret, etter Solskjær sitt inntog hos Manchester United på permanent basis. Molde har vunnet begge sine to hjemmekamper, og er meget solide på eget gress. Siste kamp for Molde ble vunnet 2-0 over Lillestrøm på Åråsen. Nest sist gikk Molde på et 2-3 tap borte mot Bodø Glimt, men dette har jo vist seg å ikke være noe skam. Bodø er for tiden et av landets aller beste lag.

Blåtrøyene er et godt hjemmelag. På de siste tre sesongene har laget tapt 10 hjemmekamper, på 45 kamper. På de siste fem hjemmekampene mot Rosenborg er statistikken 3-0-2. I fjor overkjørte Molde dagens bortelag i denne kampen. Det var klasseforskjell på lagene. Blir det slik i år og mon tro? 

Molde har et godt lag nå, og seieren borte mot Lillestrøm viser dette. De kommer til å vinne mange kamper på denne måten. De er godt trent, og orker mye. Spillemessig er det mange meget gode ballspillere på dette Molde-laget, og lag må ofte løpe mye imellom mot Molde. Da blir det rom utover i andreomgang. Og når man da har en såpass kapabel maestro som Eikrem på laget, så blir det mål. I øyeblikket så har Molde prestert på et helt annet nivå enn Rosenborg. 

Ingen skadeproblemer.

Rosenborg sliter veldig i sesongstarten ved denne anledningen. Uten seier etter fire kamper og med bare fattige to poeng. Siste kamp endte 0-0 hjemme mot Strømsgodset, mens det nest sist ble tap 1-3 mot Stabæk på Nadderud i Bærum. Men, det var ingen tvil om at det var bedring å spore mot Strømsgodset. Trønderne hadde seks-syv store sjanser og burde naturligvis vunnet. Den nye RBK-treneren Eirik Horneland lever allerede farlig. 

Det begynner å bli vanskelig for Rosenborg sine trofaste tilhengere å forstå at Ingebretsen/ Hoftun kunne få sparken etter tre ligagull på rad. Rosenborg la ved den anledningen lista meget høyt. Om ikke ting skjer i riktig retning, raser den lista ned og i bakken med et smell. RBK må opp i ringene og samle troppene på Lerkendal. Det store spørsmålet er om nevnte Horneland tåler en smell til? Vi tror han kunne lykkes i klubben, men når ikke hvittrøyene viser til resultater er det ikke langt til døra i Trondheim.  

Begrunnelse H: Ingen enkel kamp å tippe dette, for det er klart Rosenborg snart vil vinne en kamp. Enn så lenge, mot dette Molde-laget, kan vi ikke anbefale noe annet enn hjemmeseier. Rosenborg er Rosenborg og det er også derfor vi får 1,70 på hjemmeseier. 1,70 er faktisk ikke altfor dårlig. 


Sogndal - Raufoss H - 1,53 (Spillestopp 15:55)

Sogndal har kanskje startet noe svakere enn forventet. Det er jevnt i denne OBOS-ligaen, og det er om å gjøre å komme ut av startblokkene fra seriestart. Sogndal har spilt tre kamper, og står med 1-1-1. Hvittrøyene fra saftbygda har en viktig oppgave når Raufoss ankommer til dette oppgjøret. De kan ikke gå på en ny smell her, mot et antatt svakere lag. Sogndal vant programmessig 4-1 hjemme mot Notodden sist, men gikk på en stygg smell nest sist, da laget returnerte fra Ullensaker med 0-3 tap i kofferten. Trolig henger Sogndal med høyt oppe, men laget må opp i ringene i de neste kampene. Det som er gledelig å se foran dagens kamp, er at laget virkelig slo tilbake mot Notodden sist. Det ligger i kortene at laget skal ta en ny trepoenger i dag. 

Raufoss rykket opp før denne sesongen, og har startet fint. Laget har kapasitet og er veldig bra på sitt beste. Vi føler oss faktisk ganske trygge på at dette ikke er et lag som rykker ned. De første fire spilte har gitt to seire og to tap. Siste kamp endte med seier 1-0 hjemme mot Strømmen. Nest sist 2-1 tap i Kristiansand mot Start, men her var man litt heldig som slapp unna med kun 2-1. Raufoss vil nok gjøre en fin sesong, dog tror vi ikke laget blander seg inn i opprykkskampen for alvor. Det er mye unggutter i Raufoss, og hjemme tror vi de vil ta en hel del poeng. Men ute på reise, til tross for at de slo Nest-Sotra i første seriekamp, tror vi de vil få klart mindre poeng. 

Begrunnelse H: Sogndal er på gang, og de skal ta en ny trepoenger i dag. Raufoss har begynt bra så langt, men skal slite i dag da de møter et sterkt hjemmelag. Vi synes, i kombinasjon med Molde-seier, at 1,53 kan spilles. 

Totaloddsen på denne dobbelen blir 2,68!

Klikk her for å levere dette spillet