SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Manchester, Storbritannia 20190410.
Paul Pogba t.v og Marcus Rashford fra kampen i Mesterligaen mellom Manchester United og Barcelona.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Manchester, Storbritannia 20190410. Paul Pogba t.v og Marcus Rashford fra kampen i Mesterligaen mellom Manchester United og Barcelona. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av

I dag må United spille sesongens beste kamp! Det er nemlig lagets siste sjanse til å ende topp fire i Premier League.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Oddsdobbel: Molde gjør livet enda surere for Rosenborg

Oddssingel Eliteserien: Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Oddssingel Eliteserien: Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Oddssingel Championship: Knallodds på Villa-seier

Søndagskupongen: Manchester United - Chelsea på søndagskupongen

Lotto: Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En gnistrende fotballsøndag venter oss. Det florerer av spennende fotballkamper rundt om i Europa. Høydepunktet er Manchester United - Chelsea. Men også Arsenal og City skal ut i hver sin bortekamp, og det er helt avgjørende kamper. Hjemme i Norge er det full serierunde i Eliteserien og Obos-ligaen. Det store spørsmålet inn mot søndagen er, om Rosenborg endelig kan snu kjerringa i årets tøffeste bortekamp mot Molde? Spennende. Vi gleder oss og ønsker deg masse lykke til med dagens spill!

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester United - Chelsea H - 2,40 (Spillestopp 17:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Manchester United hadde en fantastisk start etter managerskiftet, hvor Ole Gunnar Solskjær inntok lederstolen. Den senere tiden har ting snudd drastisk. Litt vanskelig å forstå at spillerne som sprudlet etter managerskiftet, nå ser ut til å være litt på vei tilbake til fortiden.

United sliter også veldig med å få sine stjerner til å undertegne nye kontrakter. Lønnsstrukturen som Sir Alex Ferguson snakket så mye om, har gått til himmels. I Premier League var det et ynkelig syn å se United nest sist tape 0-4 for Everton på Goodison Park. Sist var man bare ikke gode nok da Manchester City vant derbyet på Old Trafford med 2-0. Samlet hjemme på drømmenes teater har United 10-5-2. Laget bør nok inn blant topp fire, som gir Champions League-spill neste sesong, om ikke sesongen må beskrives som totalt fiasko. Motsatt kamp endte 2-2 tilbake i oktober.

Etter mye nedtur, kommer det alltid lysere dager. Vi satt ikke med den følelsen foran City-kampen, for vi viste bortelaget var en klasse bedre. Slik er det bare for tiden. Men Chelsea er ikke det. Spiller Manchester United en god kamp i dag, er ikke Chelsea uslåelig. Vi synes det er litt typisk at United-spillerne nå ta en trepoenger. I tillegg er denne kampen meget viktig. Vinner United i dag står de med like mye poeng som Chelsea. Taper de i dag, er Champions League-spill neste sesong over. 

Noen småskader hos United, men ingen bekreftet ute.

Chelsea ankommer Manchester tre poeng foran United, og med betydelig bedre målforskjell. Laget er inne på plass fire. Dette er den siste plasseringen som gir Champions League-spill neste sesong. I dagens pengesyke toppfotball, er deltagelse i denne turneringen viktig for toppklubbene. Chelsea har også en mulighet gjennom Europa League, hvor vinneren får gratis pass inn i Champions League. Chelsea møter her tyske Eintracht Frankfurt i semifinalen over to kamper. Ute på tur i den hjemlige ligaen har Chelsea 9-1-7 å vise til. Siste kamp ga svake 2-2 hjemme på Stamford Bridge mot Burnley. Nest sist tap 0-2 mot Liverpool på Anfield. Maurizio Sarri og hans Chelsea går en spennende sesongavslutning i møte. Uten Champions League neste sesong lever Sarri farlig. Det russiske eierskapet spiser managere, og Sarri kan fort forsvinne ut portene i London etter bare en sesong. 

Lovende Odoi er operert og ute. I tillegg er Blackman og Van Ginkel skadet. 

Begrunnelse H: Det er naturligvis en vrien kamp å spå vinner i dette. Men vi tror at det kommer en opptur for United nå. Chelsea tåler tap i dagens kamp, men det gjør ikke hjemmelaget. Norsk Tipping har satt United til knappe favoritter, og vi kjøper dette. Vi tror hjemmelaget tar en trepoenger i denne vanskelig kampen til 2,40.

Klikk her for å levere dette spillet