SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Londons beste lag leverer igjen

Tottenham og Christian Eriksen har vunnet de fire første hjemmekampene på lagets nye stadion. Vi tror de vinner igjen lørdag formiddag. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Tottenham og Christian Eriksen har vunnet de fire første hjemmekampene på lagets nye stadion. Vi tror de vinner igjen lørdag formiddag. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tottenham har kun ledet til pause i to av de syv siste hjemmekampene. Vi tror heller de leder til pause på lørdag, men vi tror de vinner til slutt.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Det er klart for en ny herlig helg for oss som elsker fotball. Denne lørdagen er det flere høydepunkter. Ikke bare er det seks kamper fra Premer League og full runde i Championship, League One og League Two i England, men det er også en interessant kamp fra eliteserien hvor Sarpsborg tar imot Mjøndalen. I tillegg til dette er det flust med kamper fra Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Tottenham - West Ham United (Pause/fulltid dobbel) U/H - 4,15 i odds (spillestopp kl. 1325)

Tottenham slet lenge med å score hjemme mot nedrykkstruede Brighton, men Christian Eriksens scoring to minutter før slutt sikret tre utrolig viktige poeng.

Dermed har Spurs fått en fantastisk start på klubbens nye stadion. De har nå vunnet alle fire kampene på Tottenham Hotspur Stadium. Samtidig har de scoret åtte mål, og de har ikke sluppet inn et eneste mål.

Det blir interessant å se hvilke lag Mauricio Pochettino starter med i lørdagens kamp. Han vil antakeligvis hvile noen spillere før Champions League-semifinalen mot Ajax på tirsdag.

Pochettino vil antakeligvis gjøre iallfall en endring i førstelleveren. Eric Dier kommer inn for Victor Wanyama. Det som iallfall er helt sikkert er at Son Heung-Min spiller fra start. Han er nemlig suspendert i den første kampen mot Ajax.

West Ham har ingenting å spille for i de siste kampene. Riktignok holder syltynn teori liv i håpet om en syvendeplass, men med åtte poeng opp til Wolves og ni poeng å spille om i de tre siste kampene er det bare de mest optimistiske the Hammers-supporterne som tror på spill i Europa neste sesong.

Forrige helg spilte the Hammers en spennende 2-2-kamp mot Leicester hjemme på London Stadium. Det var den fjerde kampen på rad uten seier for laget fra Øst-London.

West Ham har ikke vunnet en bortekamp siden midten av desember. De står med syv tap på de åtte siste kampene.

Det verste er at de i seks av kampene ikke har klart å score, og lørdag møter de et Spurs-mannskap som har holdt tett bakover i fem av de seks siste hjemmekampene. I denne perioden har de blant annet møtt sterke lag som Borussia Dortmund og Manchester City.

Men: Tottenham har kun ledet til pause i to av de siste syv kampene på hjemmebane. Jeg tror at Spurs kan komme til å stille med et noe redusert startellever på lørdag, og det gjør at jeg tror West Ham kan gi Tottenham kamp.

Jack Wilshere var tilbake hos West Ham mot Leicester sist helg, og han kommer helt sikkert også til å spille mot Spurs. En annen tidligere Arsenal-spiller Samir Nasri er usikker. Det gjelder også Chicharito og Aaron Cresswell. Andriy Yarmolenko, Andy Carroll, Manuel Lanzini og Winston Reid er alle ute.

West Ham har tapt syv av de åtte siste bortekampene i ligaen. De er imidlertid ubeseiret i de to siste bortekampene mot Spurs. De slo dem i ligacupen og spilte uavgjort mot dem i ligaen.

Jeg ser for meg et scenario hvor det står uavgjort til pause og at Spurs vinner. Det gir finfine 4,10 i odds. Spillestopp er klokken 1325.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken