SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool gir gass fra start

Liverpool's Virgil van Dijk celebrates with teammates after scoring his side's fourth goal during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)

Liverpool's Virgil van Dijk celebrates with teammates after scoring his side's fourth goal during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool skal være helt overlegne Huddersfield i kveldens Premier League-kamp. Vi tror Liverpool har avgjort kampen til pause.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør kort prosess

Oddssingel Spania: Vi tror Norsk Tipping har valgt feil favoritt

Oddsdobbel håndball: Bortedobbel til over tre ganger innsatsen

Fredagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Liverpool og Huddersfield. I tillegg er det viktige kamper i tysk 2. bundesliga og det spilles kamper i den danske nedrykksserien i Superligaen. Det er full serierunde i både fransk og nederlandsk 2. divisjon og det også en kamp i både Ligue 1 og tysk Bundesliga. Det er også klart for andre kvartfinale i NM-sluttspillet i håndball for kvinner. Natt til lørdag spilles to kvartfinaler første kamp i Stanley Cup i NHL.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Liverpool - Huddersfield handikap 1. omgang 0-1 - H 1,95 (spillestopp kl 20.55)

I og med at Manchester City som ventet vant sin bortekamp mot Manchester United onsdag kveld. så overtok igjen Manchester City tabelltoppen i Premier League. Det er 29 gang denne sesongen, at det skiftet i toppen. I følge Sky Sports er det flest ganger i Premier League-historien. Alt tyder på at det endrer seg i kveld igjen og at Liverpool er tilbake på topp med seier i kveld. Tre serierunder før slutt, er det uansett fordel Manchester City. Vinner City sine tre siste kamper, hjelper det ingenting hva Liverpool gjør i sine tre resterende kamper. Da blir Manchester City seriemester.

Liverpool er som kjent også klare for semifinalen i Champions League. Allerede førstkommende onsdag venter første kamp og det er borte mot Barcelona. Men de uansett nødt til å ha fullt fokus på kveldens kamp. Liverpool har kun ett tap i Premier League denne sesongen, mens Manchester City har fire tap. Likevel er City ett poeng foran, de har kun to poengdelinger. Liverpool har sju. Formen til Liverpool er det lite å utsette på, de står med 8-2-0 på de ti siste seriekampene og bunnsolide 15-2-0 hjemme på Anfield. De største hjemmeseirene er kommet mot West Ham (4-0), Newcastle (4-0) og Watford (5-0). Fabinho og Adam Lallana er det eneste usikre spillerne for Klopp i kveld, all den tid Dejan Lovren er friskmeldt.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Huddersfield overlevde sin første sesong i Premier League i fjorårssesongen, til de fleste eksperters overraskelse. Denne sesongen har det gått mot nedrykk nesten siden starten. Kun tre seriekamper har Huddersfield maktet å vinne og de har kapret kun 14 poeng. Borte er 13 av 17 kamper tapt, senest 0-4 mot et B-preget Tottenham. Av de øvrige topp seks-lagene, har det blitt 1-6 mot Manchester City, 0-1 mot Arsenal, 1-3 mot Manchester United og 0-5 mot Chelsea.

I kveld tilbyr Norsk Tipping singelspill på handicapspillet 0-1 til pause. Det betyr altså at Liverpool må lede med to mål eller mer til pause. Normalt skal det være svært gode muligheter for at så skjer, da kan Jürgen Klopp senke pulsen og ta hensyn til onsdagens bortekamp mot Barcelona. Både Manchester City, Tottenham og Chelsea ledet med to mål til pause mot Huddersfield i sine respektive hjemmekamper.

1,95 er oddsen på at Liverpool leder med to mål eller mer til pause i kveldens kamp og det spilles.

Klikk her for å levere dette spillet