SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lillebror elsker å plage Molde

Sarpsborg  20190512.
Moldetrener Christian Michelsen i eliteserien i fotball på Sarpsborg Stadion i kampen mellom Sarpsborg 08 - Kristiansund,

Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Sarpsborg 20190512. Moldetrener Christian Michelsen i eliteserien i fotball på Sarpsborg Stadion i kampen mellom Sarpsborg 08 - Kristiansund, Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Molde tapte borte mot Kristiansund i fjorårets Eliteserie. Det blir ikke lettere å ta poeng i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: Brann taper ikke to hjemmekamper på rad

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga viser seg frem på fotballens festdag

Oddssingel Eliteserien: Brann har en sterk statistikk på 16. mai

Oddssingel Eliteserien: Molde får det tøft på Nordmøre

Oddssingel Eliteserien: Glimt vinner «Slaget om Nord-Norge»

Oddsdobbel: Viking skal begeistre igjen

Eurojackpot:

16. mai er norsk fotballs store dag og det som vanlig duket for full runde i både Eliteserien og OBOS-ligaen i kveld. Det er en rekke spennende oppgjør både i Eliteserien og OBOS-ligaen og normalt er det også veldig bra publikumsoppmøte dagen før dagen. I tillegg til den norske fotballen, er det også storoppgjør i Allsvenskan mellom IFK Gøteborg og Malmö og det spilles også fire kamper i Superettan. I England er det andre playoffkamp mellom Portsmouth og Sunderland og det er naturligvis også en del kamper fra ishockey-VM.

NB! På fredag kan du vinne ca 98 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Kristiansund - Molde H 3,30 (spillestopp kl 17.55)

Toppkamp på Nordmøre og det blir garantert utsolgt på Kristiansund stadion. Etter å ha tapt tre av sine første kamper denne sesongen, har Kristiansund slått tilbake med ti poeng på sine fire siste kamper. Knallsterk borteseier mot Sarpsborg 08 sist søndag og hjemmesterke Kristiansund har kun hatt tre av sine første åtte på hjemmebane. Der er det blitt sju poeng. Ligger på 5. plass med totalt 13 poeng. Andreas Hopmark er eneste spiller på skadelisten for KBK.

Molde har ikke uventet inntatt tabelltoppen og tok sin fjerde av fire mulige hjemmeseire denne sesongen da Mjøndalen ble slått 1-0 søndag kveld. På bortebane er det blitt seire mot Lillestrøm og Haugesund, mens det er blitt tap for Bodø/Glimt og et ganske ufortjent poeng mot Sarpsborg 08 i seriepremieren. Kristoffer Haugen er uaktuell, ellers har Erling Moe alle sine tilgjengelige.

0-1 til Molde i 2017-sesongen, mens Kristiansund vant 1-0 i tilsvarende kamp i Kristiansund i fjorårssesongen.  Kristiansund blir alltid undervurdert og at Molde skal stå som så klare favoritter (2,00) i kveld, kjøper vi ikke. 3,30 i odds på at Kristiansund gjentar bedriften fra fjorårssesongen og slår Molde hjemme er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet