SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Knallodds på Villa-seier

Vi har troen på Aston Villa og Jack Grealish (t.v.) i søndagens kamp på Elland Road. 
 (AP Photo/Tim Ireland)

Vi har troen på Aston Villa og Jack Grealish (t.v.) i søndagens kamp på Elland Road. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av

Leeds har kollapset på oppløpsiden. Vi kan ikke skjønne hvorfor de er gjort til så store favoritter mot et Villa-lag som er i storform.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Oddsdobbel: Molde gjør livet enda surere for Rosenborg

Oddssingel Eliteserien: Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Oddssingel Eliteserien: Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Oddssingel Championship: Knallodds på Villa-seier

Søndagskupongen: Manchester United – Chelsea på søndagskupongen

Lotto: Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En gnistrende fotballsøndag venter oss. Det florerer av spennende fotballkamper rundt om i Europa. Høydepunktet er Manchester United – Chelsea. Men også Arsenal og City skal ut i hver sin bortekamp, og det er helt avgjørende kamper. Hjemme i Norge er det full serierunde i Eliteserien og Obos-ligaen. Det store spørsmålet inn mot søndagen er, om Rosenborg endelig kan snu kjerringa i årets tøffeste bortekamp mot Molde? Spennende. Vi gleder oss og ønsker deg masse lykke til med dagens spill!

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Leeds United – Aston Villa 1,70 – 3,55 – 3,75 B (spillestopp kl. 1255)

Leeds har sprukket totalt mot slutten, og det mot helt ordinær motstand. De har tapt de to siste kampene mot henholdsvis Wigan (1–2) og Brentford (0-2).

De to tapene har ødelagt alt for den gamle storheten. For etter at Sheffield United og Norwich vant lørdagens kamper er Leeds nå uten mulighet til å rykke direkte opp.

Selv om Leeds nå må ut i playoff for å skaffe seg opprykk til Premier League, skal Marcelo Bielsa ha ros for jobben han har gjort på Elland Road denne sesongen. Han har løftet det som var en middelhavsfarer i Championship til å bli et lag som kjemper om opprykk til Premier League.

Villa har vært i strålende form i andre halvdel av sesongen. De har før søndagens kamp på Elland Road vunnet ti kamper på rad. Supertalentet Jack Grealish har vært en sterk bidragsyter. Han spiller neppe i Birmingham-klubben neste sesong, hvis de ikke rykker opp til Premier League.

Villa ligger på femteplass med 75 poeng, og Dean Smith sine menn har muligheten til å ta fjerdeplassen med seier i de to siste kampene. Den vil i å falle gi dem hjemmefordelen i playoffen.

Villa kommer til Yorkshire stinne av selvtillit etter resultatene de siste ukene, mens Leeds-spillerne antakeligvis fortsatt depper etter at det direkte opprykket røk. Vertene leverte en svak kamp sist da de tapte 1–2 mot t Wigan-lag som avsluttet kampen med bare ti mann. Nå har Bielsa sine menn tapt fire av de siste syv kampene, og jeg ser ingen grunn til å stole på dem i søndagens match.

Det er ikke utenkelig at dette kan bli playoff-finalen i neste måned. Da er det greit å skaffe seg et psykologisk overtak.

Leeds United er ute av form. De står med to strake tap, mens Aston Villa har vunnet ti kamper på rad. Leeds har ikke noe å spille for her, de venter bare på playoffen nå. Jeg synes det er litt rart at de er gjort til så store favoritter i denne kampen. Villa er i ellevill form, og jeg synes 3,75 i odds på bortelaget er verdt å forsøke.

Klikk her for å levere dette spillet