SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Lillestrøm-spillere jubler for Thomas Lehne Olsens (i midten) andre mål mot Ranheim på Åråsen. Søndag venter en tff match mot formsterke Haugesund. Det er en motstander de står uten treponeger mot på de seks siste kampene. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Lillestrøm-spillere jubler for Thomas Lehne Olsens (i midten) andre mål mot Ranheim på Åråsen. Søndag venter en tff match mot formsterke Haugesund. Det er en motstander de står uten treponeger mot på de seks siste kampene. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av

Fem av de seks siste kampene mellom LSK og Haugesund har endt uavgjort.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Oddsdobbel: Molde gjør livet enda surere for Rosenborg

Oddssingel Eliteserien: Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Oddssingel Eliteserien: Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Søndagskupongen: Manchester United – Chelsea på søndagskupongen

Lotto: Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En gnistrende fotballsøndag venter oss. Det florerer av spennende fotballkamper rundt om i Europa. Høydepunktet er Manchester United – Chelsea. Men også Arsenal og City skal ut i hver sin bortekamp, og det er helt avgjørende kamper. Hjemme i Norge er det full serierunde i Eliteserien og Obos-ligaen. Det store spørsmålet inn mot søndagen er, om Rosenborg endelig kan snu kjerringen i årets tøffeste bortekamp mot Molde? Spennende. Vi gleder oss og ønsker deg masse lykke til med dagens spill!

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lillestrøm – Haugesund 2,10 – 3,25 – 3,05 U (spillestopp kl. 1755)

Lillestrøm har tatt fire poeng på fire kamper. De spilte 1–1 mot Stabæk på en humpete Nadderud-matte i serieåpningen. Lehne Olsen misset på et straffespark i den kampen. De fulgte opp med å slå et svakt Ranheim-lag 2–1 hjemme på Åråsen.

De står med to tap på rad før hjemmekampen mot FK Haugesund. Kanarifuglene tapte 0–1 borte mot Sarpsborg, og forrige helg gikk de på sitt første hjemmetap denne sesongen. De tapte 0–2 mot Molde, men skjemte seg ikke ut. Kampen så lenge ut til å ende 0–0. Den forløsende Molde-scoringen kom først etter 75 minutter.

LSK trenger poeng mot Haugesund FK om seriestarten skal være godkjent. Det blir langt fra noen lett oppgave for romerikingene.

Lillestrøm må klare seg uten Arnór Smárason og Erik Sandberg. Det er også usikkert om Simen Kind Mikalsen søndagens kamp.

Haugesund viser strålende form før søndagens kamp på Åråsen. De tapte serieåpningen mot Godset i Drammen (2-3), men er ubeseiret i de tre siste kampene.

De har vunnet de to siste kampen sine uten å slippe inn mål. De slo Ranheim 2–0 i Trondheim, og sist helg banket de Stabæk 3–0 hjemme. I den kampen spilte de mot ti mann i de siste 45 minuttene etter at Vadim Demidov fikk sitt andre gule kort like før pause.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Flystreiken gjorde at FK Haugesund ikke fikk noen ideell oppladning til søndagens kamp. De måtte dra østover allerede lørdag formiddag – med buss – og siden tar de samme veien tilbake med samme transportmiddel mandag morgen. Trener Jostein Grindhaug hevder det ikke har noe å si, men jeg tror ikke helt på ham.

FKH mangler midtstopperne Ben Karamoko og Dennis Horneland. Begge er ute resten av sesongen. Anthony Ikedi er tilbake i trening, men ikke spillklar etter sin meniskskade. Også Niklas Sandberg og Kristoffer Gunnarshaug er på skadelisten hos Jostein Grindhaug.

Åråsen er et vanskelig sted å komme til, men Haugesund har ikke tapt de tre siste gangene de har gjestet Romerike. Kampene mellom disse to lagene har vært jevnspilte uansett hvilke bane de har spilt på. Fem av de seks siste kampene mellom LSK og Haugesund har endt uavgjort, og jeg tror også at søndagens match ender med poengdeling. U til 3,25 i odds er et spennende spill, s lik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet