SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ingen grunn til å tvile på Liverpool

Mohamed Salah var tilbake etter skade i midtukens Champions League-kamp mot Genk og tegnet seg naturligvis på scoringslisten.

Mohamed Salah var tilbake etter skade i midtukens Champions League-kamp mot Genk og tegnet seg naturligvis på scoringslisten. Foto:

Av

Liverpool er store favoritter hjemme mot Tottenham i dag og jakter sesongens femte strake hjemmeseier.

DEL
Spillsenterets øvrige søndagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Viking skal til Ullevaal
Oddstips Eliteserien: Stabæk spilles herlig odds
Oddstips PL: Ingen grunn til å tvile på Liverpool

En vidunderlig fotballsøndag står foran oss og det er et meget rikholdig langoddsprogram som venter. Liverpool - Tottenham og Norwich - Manchester United er blant godbitene fra Premier League og her hjemme er det seks kamper i Eliteserien med storkampen Rosenborg - Molde som det sportslige høydepunktet. I OBOS-ligaen skal det spilles sju kamper og ellers er det interessante kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Liverpool - Tottenham pause/fulltid dobbel H/H - 2,25 (spillestopp kl 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Med Mohamed Salah tilbake i startoppstillingen igjen borte mot Genk onsdag, var Liverpool tilbake i godt gammel gjenge og vant 4-1 på en overbevisende måte. Sist søndag var Salah ute med skade og Liverpool måtte nøye seg med 1-1 borte mot Manchester United og avga sine første seriepoeng for sesongen. Hadde formidable 17-2-0 hjemme på Anfield forrige sesong og har innledet denne sesongen feilfritt på Anfield med fire strake seire. Joel Matip mistet Champions League-kampen mot Genk og er tvilsom også til dagens kamp.

Tottenham slo ventet tilbake hjemme mot Røde Stjerne tirsdag kveld og ga seg ikke før det stod 5-0. Det var viktig ettersom Spurs har slitt i seriespillet i det siste. 0-3 tap borte mot Brighton nest sist og Dele Alli berget ett poeng på tampen i hjemmemøtet mot Watford sist lørdag. Tross at Tottenham ikke har bedre enn 3-3-3 på sine ni første, er det på 7. plass i Premier League, men avstanden opp til Liverpool er allerede på 13 poeng. Hugo Lloris er eneste spiller ute for Tottenham.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Liverpool har vunnet 22 av sine 24 siste hjemmekamper i Premier League om vi tar med sesongavslutningen hjemme mot Brighton sesongen 2017/18. Tar vi med forrige sesong, så har Liverpool også ledet til pause i de seks siste hjemmekampene (inkludert sesongens fire første). Tottenham er uten seier på sine fire første bortekamper og selv om de fikk en opptur hjemme mot Røde Stjerne i midtuken, er bortekamp på Anfield en helt annen verden. 1,50 er oddsen på Liverpool-seier, det er ikke særlig spennende. Men pause/fulltid dobbelen H/H betales med 2,25 i odds, det frister langt mer og blir vårt utvalgte spill på Anfield i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!