SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I kveld kan Brendan Rodgers få sin revansj mot City

Leicester City-manager Brendan Rodgers opplevde å miste ligagullet i Premier League med to poengs margin til Manchester City. I kveld kan han få sin revansj.  (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Leicester City-manager Brendan Rodgers opplevde å miste ligagullet i Premier League med to poengs margin til Manchester City. I kveld kan han få sin revansj. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brendan Rodgers mistet ligagullet til City for fem sesonger siden. Mandag kan han ødelegge for City.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddssingel Premier League: Brendan Rodgers kan hjelpe Liverpool

Oddssingel Danmark: Eks-Brann-spiller og Esbjerg er mandagens beste spillobjekt

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga tar sin fjerde strake i Stavanger

Det er et meget spennende langoddsprogram vi har foran oss denne mandagen. Den sjette Eliteserierunden avsluttes med klassiken Viking -Vålerenga og i Premier League skal Manchester City jaktet tabelltopp igjen når de tar imot Leicester. I tillegg er det to kamper fra Allsvenskan, Milan skal ut i en meget viktig hjemmekamp mot Bologna i Serie A og det er kamper i både Danmark, 2. bundesliga, Segunda og Ligue 2. Her hjemme er det også fjerde semifinale mellom FyllingenBergen og Elverum, en kamp Fyllingen må vinne for å tvinge fram en femte kamp. Natt til tirsdag spilles det to meget viktige kamper i NHL-sluttspillet der Boston Bruins med seier borte mot Columbus går videre til semifinale. Det samme gjelder for San Jose Sharks om de vinner borte mot Colorado Avalanche.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester City - Leicester City 1,15 - 6,25 - 12,00 U (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Manchester City har grepet om ligatittelen med to serieomganger igjen. Pep Guardiolas menn vet at hvis de slår Leicester og Brighton i de to siste kampene, så vinner de Premier League for andre sesongen på rad.

Selv om City ikke har overbevist spillemessig i alle kampene, så har de vunnet de siste siste tolv ligakampene på rad.

City har vunnet 17 av 18 hjemmekamper denne sesongen, og de har vanvittige 56-12 i målforskjell i de kampene.

Å møte Leicester er imidlertid ingen enkel oppgave. The Foxes har hevet seg etter at den tidligere Liverpool-manageren Brendan Rodgers tok over på King Power Stadium, og sist helg knuste de Arsenal 3-0.

Leicester har alt som skal til for å ødelegge for City i mandagens kamp. The Foxes har en tidligere Liverpool-manager som tapte tigatittelen på målstreken mot nettopp City for fem sesonger siden, og de har en Jamie Vardy i scoringsform i et lag som har spilt på seg selvtillit etter managerskifte. I tillegg har de allerede vunnet en gang mot City denne sesongen.

City savner Kevin De Bruyne og Claudio Bravo, mens Fernandinho er usikker for hjemmelaget. Det er også tvilsomt om Benjamin Mendy kommer til å spille mer vdenne sesongen.

Bernardo Silva vil trolig gå inn sentralt på midtbanen hvis Fernandinho ikke kan spille, og det kan åpne for Leroy Sane og Riyad Mahrez offensivt.

Leicester ligger nede på niendeplass med 51 poeng. Syltynn teori holder liv i håpet om syvendeplassen som gir Europa League-spill neste sesong.

Leicester har vist solide takter på bortebane de siste ukene. Før bortekampen på Etihad har de spilt tre bortekamper på rad uten tap.

De slo Burnley 2-1 i midten av mars, deretter banket de nedrykksklare Huddersfield 4-1 på John Smith's Stadium. I forrige bortekamp reddet Harvey Barnes 2-2 to minutter på overtid mot West Ham på London Stadium. Nå venter tøffere motstand.

Daniel Amartey er eneste på skadelisten hos Leicester før manadgens match. Harvey Barnes og Demarai Gray håper å få muligheten fra start igjen i kampen på Etihad. Det er litt usikkert hva Rodgers gjør i forsvaret, men det antydes at Jonny Evans kan få sjansen igjen på stopperplassen, selv om Wes Morgan skulle bli spilleklar.

Det omvendte oppgjøret mellom disse to lagene i ligaen endte me 2-1-seier til Leicester, så de har vist at de kan utfordre City.

Manchester City har levert varierende prestasjoner i de siste kampene, men de har hatt et ekstra gir i andre omgangene når de har trengt det.

Manchester City har faktisk ikke vunnet mot Leicester etter ordinær spilletid denne sesongen. De tapte 1-2 i desember, og i ligacupen tok de seg videre til semifinalen etter å ha vunnet mot Leicester på straffespark. Jeg sitter med en følelse av at Leicester kan skape trøbbel for City igjen. Rodgers vil hjelpe gamleklubben med å ta poeng mot City mandag kveld. 6,25 i odds på uavgjort er for fristende til å la stå urørt. Jeg går for en litt dristig U på denne kampen.

Klikk her for å levere dette spillet