SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvor smeller cupbombene i kveld?

Lillestrøm og trener  Jørgen Lennartsson har fått en tung start på sesongen. Det spørs om de har råd til å prioritere cupen. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Lillestrøm og trener Jørgen Lennartsson har fått en tung start på sesongen. Det spørs om de har råd til å prioritere cupen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er overspilte favoritter på ukens midtukekupong. Den består utelukkende av kamper fra cupens 2. runde.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel cupen: Odd skal feie over Arendal

Oddssingel cupen: Cupskrell til over fire ganger pengene

Oddssingel cupen: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard

Oddsdobbel cupen: Skålevik og Sarpsborg reiser seg i Østfold-derbyet

Midtukekupongen: Vi jakter cupskreller på ukens midtukekupong

V4/V5 Bro ParkNettavisen jakter ny galoppsuksess

Vikinglotto: Du kan vinne 85 millioner på onsdag

Ukens midtukekupong er helnorsk og byr på tolv kamper fra andre runde i cupen.  Det er dog kun i fire av disse kampene Eliteserielag er med og dermed er det også større sjanser for at det blir brukbar utbetaling for 12 rette. Innleveringsfristen er kl 17.55. Bonuspotten vokser og er på ca 2,1 mill kr.  Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Fredrikstad - Sarpsborg 08
Vi innleder med en riktig godbit fra Østfold.  Fredrikstad hadde store ambisjoner om opprykk fra 2. divisjon i fjor, men de endte på kvalik og playoff mot KFUM Oslo. Det endte dårlig og Fredrikstad måtte derfor ta til takke med nok en sesong på nivå 3.  Sesongstarten var under pari med 1-1 hjemme mot Hødd og 0-1 tap borte mot Kvik-Halden, men deretter er det blitt tre strake seire. Sist lørdag med 1-0 mot serieleder Stjørdals/Blink.

Sarpsborg 08 innledet sesongen med en seier og fire poengdelinger på de fem første seriekampene, men søndag ble det fjerde strake tapet når Ranheim vant 3-1 på Sarpsborg stadion. Sarpsborg 08 var gode spillemessige i innledningen og fikk dårlig betalt. Nå er prestasjonene klart svakere og det er minikrise i klubben. Står med kun sju poeng og har hele 15 poeng opp til toppen. Fire bortekamper har kun gitt to poeng.

Borteseier er markert på 64 prosent onsdag morgen. Hjemmelaget er stinne av selvtillit og det er ikke umulig at de kan slå ut Sarpsborg 08 i kveld. HB på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Jerv - Sandefjord Fotball
Her møtes to divisjonskolleger i OBOS-ligaen. Jerv hentet opp 0-2 borte mot Start på 16. mai, men Start scoret 3-2 seiersmålet til slutt. Det betyr at Grimstad-laget fortsatt er utenb borteseier på fire forsøk (0-2-2), men hjemme er laget ubeseiret på de tre første (2-1-0). 2-1 seier borte mot Føy i 1. runde.

Sandefjord var blant de største opprykksfavorittene på forhånd og etter åtte serierunder er laget fortsatt ubeseiret (5-3-0). Det skiller fire poeng opp til serieleder Aalesund for Sandefjord som ligger på 2. plass.  2-2-0 på sine fire spilte bortekamper.

Jerv er seige hjemme, ikke utenkelig at denne går til ekstraomganger. UB.

3. Arendal - Odd
Hjemmelaget rykket ned fra OBOS-ligaen etter 2017-sesongen. Gjorde en helt grei sesong i 2. divisjon avdeling 2 i fjor og endte på 6. plass. 6-3-4 på hjemmebane da. Innledet denne sesongen med kun ett poeng på de fire første kampene, men har slått tilbake med to strake seire. 1-1-1 på hjemmebane.

Odd fortsetter å imponere i Eliteserien og søndag overbeviste laget stor borte mot Lillestrøm. Var best i det meste og tok en komfortabel 3-0 seier. Sju seire på de ni første seriekampene, det eneste tapet er kommet borte mot Vålerenga (0-1). Er a poeng med serieleder Molde, men har samtidig en kamp til gode på Molde. 2-1-1 på fire spilte bortekamper.

Odd er naturligvis storfavoritter på midtukekupongen og det er vanskelig å se at det kommer en cupsmell i Arendal onsdag kveld. B.

4. Brattvåg - Kristiansund
Brattvåg klarte seg fint i 1. divisjon avdeling 2 i fjorårssesongen etter opprykket fra 2. divisjon sesongen før. Endte tilslutt på 8. plas og hadde sju poeng ned til nedrykksstreken. Sterk borteseier mot Hødd torsdag, det var lagets andre seier for sesongen på seks kamper. Står med totalt sju poeng og to spilte hjemmekamper har gitt en seier og ett tap. Seier etter ekstraomganger borte mot Spjelkavik i 1. runde.

Kristiansund innledet Eliteserie-sesongen med tre tap på de fire første seriekampene. Det var bortetap mot Viking, Brann og Odd. Siden er det 14 poeng på de seks neste seriekampene og KBK ligger på en flott 6. plass. Sju poeng på de tre siste bortekampene.

Kristiansund er store favoritter her og selv om de har hatt et tøft kampprogram i det siste, ser ikke hjemmelaget spesielt sterke ut denne sesongen. B.

5. Kvik Halden - Lillestrøm
Kvik Halden snudde tidlig baklengsmål til 4-1-seier borte mot Moss 16. mai og er fortsatt ubeseiret i 2. divisjon avdeling 1. Men er likevel to poeng bak serieleder Stjørdals/Blink, dog med en kamp mindre spilt. Fredrikstad og Bryne er slått i de to første hjemmekampene.

Lillestrøm ser slett ikke bra ut om dagen og skuffet stort hjemme mot Odd søndag kveld. Hele 3-0 ble det til Skiens-laget. 2-3-4 på de ni første seriekampene og totalt ni poeng. Har et tøft program fremover og har både bortekamper mot Vålerenga og Brann i to av de tre neste seriekampene, i tillegg til hjemmekamp mot Viking. 0-2-2 på fire spilte bortekamper, poengene er kommet mot Stabæk og Mjøndalen.  Sleit lenge borte mot Gjelleråsen i 1. runde, men vant tilslutt 3-1. Onsdag må LSK unnvære suspenderte Tobias Sahlquist, mens både Frode Kippe og Erik Tobias Sandberg er skadet. Det kan gi gi startplass for 18-åringen Philip Slørdahl.

Onsdag morgen er borteseieren streket på 67 prosent. Det er for mye og det er slett ikke utenkelig at det kan komme en cupskrell i Halden.  Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

6. Florø - Aalesund
Florø overrasket mange med sin flotte 8. plass i OBOS-ligaen sesongen 2017, men fjorårssesongen endte med nedrykk. Har innledet ålreit i 2. divisjon avdeling 2 og kun tapt en av sine seks første. To kamper er vunnet, begge på hjemmebane, mens samtlige tre bortekamper har endt uavgjorrt. Kun fem baklengsmål hittil.

Aalesund har fått en strålende start på sesongen i OBOS-ligaen og står med 22 poeng på de åtte første seriekampene. Det eneste poengtapet er kommet borte mot Sandefjord (1-1). De tre øvrige bortekampene er alle vunnet.

1-4 i tilsvarende serieoppgjørr i OBOS-ligaen i fjorårssesongen. Aalesund skal normalt fikse dette. B.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

7. Fram Larvik - Raufoss
Hjemmelaget tok sin tredje strake seire i 2. divisjon avdeling 2 lørdag da Senja ble slått 6-1 hjemme i Larvik. 4-1 borte mot Oppsal og 3-1 hjemme mot Sotra i de to foregående og 3-1 hjemme mot Elverum i seriepremieren. Men i andre serierunde røk laget 0-3 borte mot Odd 2 og så ble det 1-1 hjemme mot Grorud i den tredje serierunden. Ligger på 3. plass, kun ett poeng bak serieleder Kjelsås.  Slo ut Start i 1. runde med 1-0 seier hjemme.

Nyopprykkede Raufoss har klart seg fint hittil i OBOS-ligaen. Stod med flotte 4-1-2 på de sju første serierundene, før det ble en stygg 2-5 smell hjemme mot Sandnes Ulf i siste serierunde. Ligger på 6. plass og har flotte 3-0-1 på fire spilte bortekamper.  Imponerte ikke allverden i 1. runde borte mot Toten. Da måtte laget ha ekstraomganger for å vinne.

Lagene var i samme divisjon i fjor, da endte tilsvarende oppgjør i Larvik med 1-4. Nå ser hjemmelaget bedre ut og Raufoss får ingen walkover i denne.  Vi spiller H på 96-rekkeren, og HUB på 432-rekkeren.

8. Grorud - HamKam
Kun ett tap på de seks første seriekampene for Grorud i 1. divisjon avdeling , som står med totalt 3-2-1 og 7-4 i målforskjell. Lørdag ble det 3-0 hjemme mot Oppsal. Ligger på 4. plass med elleve poeng, det skiller tre poeng opp til serieleder Kjelsås. Komfortable 6-2 borte mot Kråkerøy i 1. runde.

Det var stilt visse forventninger til HamKam før årets sesong i OBOS-ligaen, men laget tok kun fire poeng på de fem første seriekampene. Det er dog bedring å spore, nå er det blitt sju poeng på de tre siste og laget har avansert til 9. plass med sine totalt 11 poeng. 1-1-2 på fire spilte bortekamper. 1-0 seier borte mot Ottestad i 1. runde.

Grorud er gode hjemme, mens HamKam har fått opp dampen. UB.

Klikk her for å levere din tippekupong

9. Hødd - Sogndal
Hødd har fått en tung start på 2. divisjon avdeling 1 med en seier på seks kamper. Ny nedtur 16. mai med hjemmetap for Brattvåg Står med kun seks poeng og ligger fjerde sist. Det er svakt for laget som endte på 3. plass i avdeling 2 forrige sesong. Flotte 8-3-2 hjemme i Ulsteinvik da. 

Heller ikke Sogndal har fått sving på sakene og Eirik Bakkes mannskap gikk på sesongens fjerde tap (av åtte mulige), da det ble 0-1 tap borte for Nest-Sotra torsdag. Ligger helt nede på 13. plass med kun åtte poeng og har kun scoret ett mål og tatt ett poeng på fire spilte bortekamper.

Hødd har sett svake ut i serien i det siste, Sogndal skal normalt fikse dette. UB.

10. Kjelsås - Skeid
Skikkelig lokaloppgjør i Oslo. Kjelsås har inntatt føringen i 2. divisjon avdeling 2 der laget er ubeseiret på de seks første seriekampene (4-2-0). Sterk borteseier mot Mjølner lørdag med 3-1.  2-1 seier mot Åssiden i 1. runde.

Skeid rykket som kjent opp til OBOS-ligaen før denne sesongen. Etter en flott start på sesongen røk laget på sitt tredje strake tap borte mot Sandefjord i siste serierunde og fire av de fem siste seriekampene er alle tapt. Har falt til 12. plass på tabellen og kun ett poeng er tatt på fire bortekamper. Hadde ikke bedre enn 6-4-3 i fjorårets opprykkssesong fra 2. divisjon.

Lagene har vært i samme 2. divisjonsavdeling de fire foregående sesongene. 1-3-0 er tallene på Grefsen stadion i disse sesongene. Vi tar en sjanse i denne og spiller hjemmeseier. H.

11. Moss - Kongsvinger
Svært ustabile 3-0-3 på de seks første seriekampene for Moss i 2. divisjon avdeling 1. Ligger på 5. plass med sine ni poeng, men har vært svake i sine to siste seriekamper. Nest sist røk laget hele 0-3 borte for Arendal, mens det endte med 1-4 tap hjemme mot Kvik Halden torsdag. Solid 5-0 seier borte mot Lyn i 1. runde.

Brukbar start for Kongsvinger i OBOS-ligaen. Etter ni serierunder ligger laget på 8. plass med 12 poeng etter rekken 3-3-2.  Begge tapene er kommet på bortebane, der laget står med totalt 1-1-2 på sine fire første. Måtte ut i ekstraomganger borte mot Nybergsund i 1. runde. Adem Güven var ute med karantene i siste seriekamp mot HamKam, han er tilbake onsdag.

Moss er ikke sjanseløse her. Men Kongsvinger er motivert favoritt. UB.

12. Harstad - Tromsdalen
Harstad har fått en tung start i 3. divisjon avdeling 6 med en seier på fem forsøk og kun to scoringer. Står med kun fire poeng og ligger tredje sist og under streken. Har slått Hønefoss 2-0 hjemme, men ellers gått på klare tap mot hhv Fløya og Melbo. 3-0 seier borte mot Skånland i 1. runde.

Det ser ikke bra ut for Tromsdalen i OBOS-ligaen. Kun ett poeng er det blitt på de sju første seriekampene og det er allerede sju poeng opp til sikker plass. Det eneste poenget de har sikret seg kom faktisk hjemme mot solide Sandefjord i 3. serierunde. Torsdag endte det med 0-5 tap borte mot serieleder Aalesund. 6-0 seier borte mot Skjervøy i 1. runde.

Hjemmelaget ser svake ut og selv om Tromsdalen har innledet svakt i serien, bør de fikse avansement her. B.

96-rekker:
1. Fredrikstad — Sarpsborg 08 HB

2. Jerv — Sandefjord Fotball UB

3. Arendal — Odd B

4. Brattvåg — Kristiansund BK B

5. Kvik Halden — Lillestrøm HUB

6. Florø — Aalesund B

7. Fram Larvik — Raufoss H

8. Grorud — HamKam UB

9. Hødd — Sogndal UB

10. Kjelsås — Skeid H

11. Moss — Kongsvinger IL UB

12. Harstad — Tromsdalen B

432-rekker:

1. Fredrikstad — Sarpsborg 08 HUB

2. Jerv — Sandefjord Fotball UB

3. Arendal — Odd B

4. Brattvåg — Kristiansund BK B

5. Kvik Halden — Lillestrøm HUB

6. Florø — Aalesund B

7. Fram Larvik — Raufoss HUB

8. Grorud — HamKam UB

9. Hødd — Sogndal UB

10. Kjelsås — Skeid H

11. Moss — Kongsvinger IL UB

12. Harstad — Tromsdalen B

Klikk her for å levere din tippekupong