SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Historien taler for uavgjort

Mangeårig Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit meldte overgang til Djurgården før denne sesongen. Bråtveit var ute med skade sist, men har startet de tre foregående seriekampene og er friskmeldt til kveldens storkamp hjemme mot IFK Norrköping.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Mangeårig Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit meldte overgang til Djurgården før denne sesongen. Bråtveit var ute med skade sist, men har startet de tre foregående seriekampene og er friskmeldt til kveldens storkamp hjemme mot IFK Norrköping. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av

Fire av de fem siste sesongene har Djurgården og IFK Norrköping delt poengene i Stockholm. Vi tror ikke kveldens kamp på Tele 2 Arena blir noe unntak.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Torsdagsdobbel til smellfin odds

Oddssingel Æresdivisjonen: Denne svensken kan ødelegge for PSV

Oddssingel La Liga: Ny nedtur for Real Madrid?

Oddssingel La Liga: Villarreal er pisket til å vinne

Oddssingel Allsvenskan: Toppkampen det oser poengdeling av

Vikinglotto: Forbannet mann vant 2,2 millioner onsdag kveld

Torsdagens langoddsprogram byr på tre kamper fra La Liga, den byr på semifinale i Coppa Italia mellom Atalanta og Fiorentina og den byr på tre kamper fra Allsvenskan. I tillegg skal PSV Eindhoven ut i en meget viktig bortekamp mot Willem i nederlandsk Eredivisie og i Sverige er det klart for tredje finalekamp mellom Frölunda og Djurgården i ishockey. Natt til fredag er det også klart for første kvartfinale i Stanley Cup når Boston Bruins tar imot Columbus Blue Jackets og St. Louis Blues tar imot Dallas Stars.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Djurgården - IFK Norrköping U 3,15 (spillestopp kl 18.55)

Toppkamp på Tele2 Arena i Stockholm. Djurgården rotet bort en tilsynelatende trygg 2-0 ledelse til pause i seriepremieren hjemme mot GIF Sundsvall og måtte nøye seg med 2-2 da. Siden har det tre strake seire. Overbevisende 4-1 borte mot Ørebro i andre serierunde, deretter en sliteseier hjemme mot IFK Gøteborg med 2-1 seier. Søndag ble en råsterk 1-0 seier borte mot sterke Häcken i Gøteborg. Djurgården er dermed alene på topp i Allsvenskan med ti poeng etter fire serierunder. Aslak Wittry som kom fra Ranheim før sesongen, skadet seg i andre serierunde og er fortsatt ute. Men keeper Per Kristian Bråtveit er friskmeldt og det ser bedre ut på skadefronten for Djurgården nå.

IFK Norrköping er det også stilt store forventninger til foran denne sesongen. De innledet sesongen med 1-3 tap borte for nyopprykkede Helsingborg, deretter ble det 0-0 hjemme mot AIK. Så 2-2 borte mot Kalmar og langfredag kom den første seieren med 4-3 hjemme mot Falkenberg i en kamp der Jordan Larsson ble utvist for IFK snaue 20 minutter før slutt. Jordan Larsson soner følgelig karantene i kveld. Mens det er usikkert med Christoffer Nyman.

Fire av de fem siste tilsvarende i Stockholm har endt med poengdeling og IFK Norrköping er uten tap på de sju siste i Stockholm (0-5-2). Det er garantert stor fare for poengdeling også i kveld.  3,15 er oddsen på poengdeling. Det er fin odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet