SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig søndagskupong med både Liverpool og Manchester United

Liverpool's forsvarssjef Virgil van Dijk i aksjon mot Norwich. I kveld venter hjemmekamp mot Tottenham i Premier League. Foto: Paul Terry (Pa Photos)

Liverpool's forsvarssjef Virgil van Dijk i aksjon mot Norwich. I kveld venter hjemmekamp mot Tottenham i Premier League. Foto: Paul Terry (Pa Photos) Foto:

Av

Søndagskupongen inneholder både Liverpool og Manchester Uniteds seriekamper, i tillegg til klassikeren Rosenborg - Molde fra Eliteserien.

DEL
Spillsenterets øvrige søndagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Viking skal til Ullevaal
Oddstips Eliteserien: Stabæk spilles herlig odds
Søndagskupongen: Herlig søndagskupong med både Liverpool og Manchester United

En fantastisk flott tippekupong vi har foran oss. Tre kamper fra Premier League finnes på kupongen og både Liverpool og Manchester United er i aksjon. Så er det seks kamper fra Eliteserien blant annet med storkampen Rosenborg - Molde og søndagskupongen avsluttes med tre kamper fra OBOS-ligaen. Bonuspotten vokser og er på ca 1,9 mill kr. Innleveringsfristen er kl 17.25. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

1. Liverpool - Tottenham

Med Mohamed Salah tilbake i startoppstillingen igjen borte mot Genk onsdag, var Liverpool tilbake i godt gammel gjenge og vant 4-1 på en overbevisende måte. Sist søndag var Salah ute med skade og Liverpool måtte nøye seg med 1-1 borte mot Manchester United og avga sine første seriepoeng for sesongen. Hadde formidable 17-2-0 hjemme på Anfield forrige sesong og har innledet denne sesongen feilfritt på Anfield med fire strake seire. Joel Matip mistet Champions League-kampen mot Genk og er tvilsom også til dagens kamp.

Tottenham slo ventet tilbake hjemme mot Røde Stjerne tirsdag kveld og ga seg ikke før det stod 5-0. Det var viktig ettersom Spurs har slitt i seriespillet i det siste. 0-3 tap borte mot Brighton nest sist og Dele Alli berget ett poeng på tampen i hjemmemøtet mot Watford sist lørdag. Tross at Tottenham ikke har bedre enn 3-3-3 på sine ni første, er det på 7. plass i Premier League, men avstanden opp til Liverpool er allerede på 13 poeng. Hugo Lloris er eneste spiller ute for Tottenham.

2-2-0 på de fire siste tilsvarende på Anfield og Tottenham har naturligvis kapasitet til å ta poeng på Anfield på en god dag. Men Liverpool er uansett klare favoritter og det er en vrien søndagskupong. H.

Klikk her for levere din tippekupong

2. Arsenal - Crystal Palace

Unai Emery valgte som ventet å stille med et reservepreget lag hjemme (gjorde ti endringer fra kampen mot Sheffield United) mot Vitoria Guimares i Europa League torsdag kveld, men det holdt på å gå galt. Arsenal lå under både 0-1 og 1-2, men innbytter Nicolas Pepe fikset seieren to minutter på overtid. Som ventet fikk Arsenal problemer borte mot Sheffield United mandag kveld og tapte 0-1. Borteprobleme til Arsenal fortsetter også denne sesongen og kun en av fem bortekamper er vunnet. Hjemme på Emirates er det helt andre taktet og ti poeng er fasit på de fire første der. Ligger på 5. plass før helgens runde med 15 poeng, men er allerede ti poeng bak serieleder Liverpool. Alexandre Lacazette er i gang igjen og dermed er det kun Reiss Nelson som er ute for Arsenal.

Ett poeng på 6. plass finner vi søndagens motstander Crystal Palace. Etter en flott periode med sju poeng på tre kamper, gikk dog Palace som ventet på tap hjemme mot Manchester City sist lørdag. Palace har uansett hatt en flott sesonginnledning og borte er det blitt to tap og to seire. Mamadou Sakho og Connor Wickham er begge ute med langtidsskader for Palace, ellers har ikke Hodgson nevneverdige bekymringer.

Vi merker oss at Crystal Palace vant tilsvarende kamp forrige sesong, mens Arsenal vant de to foregående sesongene. HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

3. Norwich - Manchester United

Nyopprykkede Norwich tok skalpen til Manchester City hjemme på Carrow Road i den femte serierunden, men så tok moroa slutt og det ble tat i de tre neste seriekampene. Hele 21 baklengs på de åtte første seriekampene og det må ha vært en god følelse for manager Daniel Farke, at laget unngikk baklengs og fikk med seg ett poeng borte mot Bournemouth i forrige serierunde. Ligger likevel nest sist med sine sju poeng og står med 2-0-2 på fire spilte hjemmekamper. Timm Klose, Mario Vrancic, Ralf Fahrmann, Grant Hanley og Christoph Zimmermann er fortsatt ute med skader for hjemmelaget.

Manchester United har en god statistikk hjemme mot Liverpool og fikk da også med seg ett poeng i hjemmemøtet på Old Trafford forrige søndag. Fulgte opp dette med å ta sin første borteseier på evigheter mot Partizan Beograd torsdag og vant 1-0, uten at United imponerte nevneverdig. Svake 0-2-2 på sine fire spilte bortekamper i Premier League. Paul Pogba, Luke Shaw, Nemanja Matic, Diogo Dalot og Eric Bailly er fortsatt ute, men Anthony Martial er som kjent friskmeldt.

Manchester United er stor favoritt her, men bortekamp mot Norwich er noe helt annet enn hjemmekamp mot erkerivalen Liverpool. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

4. Rosenborg - Molde

Helgens storkamp i Eliteserien. Rosenborg er inne i en blindgate i Eliteserien og står med kun to poeng på sine tre siste. Ligger på 4. plass med 41 poeng og har fire poeng opp til Odd på 3. plass. Har tre av de fem siste hjemme på Lerkendal, mens det venter tøffe bortekamper mot Strømsgodset og Viking. Solide 8-3-1 hjemme på Lerkendal. Marius Lundemo er tilbake etter karantene og trener Eirik Horneland kan i hovedsak velge fra en skadefri tropp.

I og med at Bodø/Glimt måtte nøye seg med 0-0 og kun ett poeng hjemme mot Mjøndalen i mandagens seriekamp, har Molde nå sju poeng ned til Glimt med fem serierunder igjen å spille. Molde har tre av de fem siste på hjemmebane og alt tyder på at Molde tar seriegullet denne sesongen. Totalt 7-3-3 på bortebane, men sterke 5-2-0 på de sju siste bortekampene. Magnus Wolff Eikrem var ikke med mot Haugesund sist helg og er høyst tvilsom. Midtbanekollega Eirik Hestad soner karantene for gule kort. I tillegg er Erling Knudtzon ute.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende på Lerkendal. Mer åpent denne gang. U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

5. FK Haugesund - Strømsgodset

Førstkommende torsdag spiller FK Haugesund semifinale i cupen borte mot Odd. Den kampen kan forstyrre all den tid Haugesund skal være utenfor nedrykksfare med sine 31 poeng og åtte poeng ned til kvalikplassen. I tillegg har de tre av de fem siste igjen hjemme og de har solid målforskjell. Dog er ikke tallene bedre enn 3-5-4 på Haugesund stadion. Ingen spesielle mannskapsproblemer for Jostein Grindhaug og Haugesund.

Strømsgodset var klart best hjemme mot Lillestrøm sist søndag, men fikk likevel med seg kun ett poeng. Godset er nest sist på tabellen, men det er kun målforskjellen som skiller opp til sikker plass. Svake 1-4-7 på bortebane, men verd å merke seg er at de har tatt fire poeng på de to siste bortekampene. Heller ikke Henrik Pedersen har spesielle mannskapsproblemer i Godset.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende i Haugesund. Vi tror de blir en vinner denne gang. HB.

Klikk her for levere din tippekupong

6. Kristiansund - Viking

Kristiansund løftet seg som ventet etter "katastrofetapet" borte mot Tromsø nest sist der de rø 0-5. Kom tilbake både fra 0-1 og 1-2 hjemme mot Rosenborg til 2-2 og det det mildt sagt fortjent. Ligger på en flott 7. plass i Eliteserien med 35 poeng og har solide 6-4-2 på hjemmebane. Amidou Diop er tilbake etter karantene.

Viking gjør en kanonsesong og førstkommende onsdag har laget hjemmekamp mot Ranheim i semifinalen i cupen. Ligger på en sterk 5. plass i serien og Bjarne Berntsen vurderer garantert onsdagens semifinale som viktigere enn denne bortekampen og vil vil helt sikkert rotere litt på sitt lag. Viking med moderate 3-4-5 på bortebane.

Det skal være bra sjanse for hjemmeseier i denne og KBK blir en av våre sikre på søndagskupongen. H.

7. Mjøndalen - Sarpsborg 08

Det er en vanvittig spennende nedrykksstrid i Eliteserien og fem serierunder før slutt skiller det kun seks poeng mellom åtte lag. Mjøndalen klarte å med seg ett poeng fra Aspmyra mandag, men er fortsatt tabelljumbo med 23 poeng. Dog er det kun ett poeng opp til sikker plass. Og skal ha tre av sine fem siste på hjemmebane. Men er uten seire på sine sju siste seriekamper (0-3-4), og må nok minst vinne to av sine fem siste. 3-5-4 totalt på hjemmebane.

Etter en svak 1. omgang hjemme mot Brann sist søndag, hevet Sarpsborg 08 seg voldsomt i 2. omgang og hadde nok fortjent alle poengene i den kampen. Måtte dog nøye seg med 1-1, lagets tolvte poengdeling for sesongen. Er på sikker plass før denne runden, men kun målforskjellen holder laget over streken. Svake 1-4-7 på bortebane. Kristoffer Larsen startet mot Brann, men er ute til denne.

Det oser uavgjort av denne og vi tar sjansen på en ugardert poengdeling. U.

8. Stabæk - Odd

Fredag ble det kjent at Jan Jönsson har skrevet kontrakt ut 2022-sesongen med Stabæk og det er garantert godt nytt for bærumsklubben. Er oppe på 29 poeng etter den sterke borteseieren mot Vålerenga sist søndag og det går mot ny kontrakt. 4-6-3 totalt på hjemmebane. Emil Bohinen sonet karantene mot Vålerenga, men er tilbake søndag.

Odd med fantastiske 10-3-0 på hjemmebane (like bra som serieleder Molde), men med svake 3-3-6 på bortebane, er Skienslaget hele 11 poeng bak serieleder Molde. Ligger på 3. plass og har fire poeng ned til Rosenborg på 4. plass. Svært skuffende 1-4 tap borte mot Ranheim sist søndag og førstkommende torsdag er det semifinale hjemme mot Haugesund i cupen.

To strake hjemmeseire i de to siste tilsvarende og vi tror på Stabæk-seier igjen. H.

9. Tromsø - Ranheim

Også denne høsten er det nedrykkskamp for Tromsø. De klarte ikke å følge opp den sterke 5-0 seieren hjemme mot Kristiansund nest sist og røk 1-2 borte mot Viking. Med sine 25 poeng har Tromsø kun ett poeng ned til trioen Sarpsborg 08, Ranheim og Strømsgodset. Det som taler for Tromsø er at de har tre av sine fem siste igjen på Alfheim og mot overkommelig motstand. TIL står med 4-3-5 totalt på Alfheim. Forsvarssjef Simen Wangberg soner for gule kort, i tillegg er forsvarskollega Kent-Are Antonsen ute med skade.

Ranheim stod med 0-3-4 på sine sju siste seriekamper, før de smalt til med hele 4-1 seier hjemme mot Odd sist søndag. Dermed klatret Trondheims-laget opp på kvalikplass. Moderate 3-4-5 på bortebane. Har tre av sine fem siste igjen på bortebane og bør ha poeng i Tromsø søndag.

4-0 seier til Tromsø i tilsvarende kamp på Alfheim forrige sesong. Til tross for sentral fravær for hjemmelaget, tror vi Gutan vinner også i år. H.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

10. HamKam - Strømmen

1-2 tapet borte for Kongsvinger sist helg, beseglet trolig HamKams muligheter til å nå playoff. Med kun tre serierunder igjen, er det seks poeng opp til Sogndal på den siste playoffplassen. I tillegg har laget svak målforskjell. Greie 6-3-4 hjemme.

Strømmen tok tre meget viktige poeng hjemme mot Raufoss sist søndag og ettersom Notodden tapte sin bortekamp mot Sandefjord, tok Strømmen seg forbi Notodden og opp på sikker plass. Tre serierunder før slutt er laget ett poeng foran Notodden på kvalikplass, mens det er seks poeng ned til Skeid på direkte nedrykk. Særdeles svake 1-4-8 på bortebane.

Strømmen må gå for seier. HB.

11. Raufoss - Sogndal

Etter en solid første halvdel av sesongen for Raufoss, har laget mistet formen. Bortetapet mot Strømmen sist helg var lagets sjuende tap på de ni siste serierundene. Likevel er det ikke mer enn fire poeng opp til Sogndal som holder 6.plassen og siste playoffplassen. Totalt 7-1-5 på hjemmebane.

Sogndal gjorde som ventet jobben hjemme mot Jerv forrige søndag og vant hele 4-0. Ligger på den svært viktige 6. plassen og har hjemmekamp mot HamKam og bortekamp mot KFUM Oslo i de to siste. Sterk 1-0 seier mot Sandnes Ulf i forrige bortekamp, men har ikke bedre enn 4-3-6 på bortebane totalt.

Denne er vrien, men bortelaget har vist klart best form i det siste. UB.

Klikk her for levere din tippekupong

12. Sandnes Ulf - Skeid

Nok en skuffende sesong for Sandnes Ulf som med tre strake tap er ute av kampen om playoff. Står med 32 poeng og har ni poeng ned til kvalikplassen, ergo er laget så godt som ferdigspilt. Moderate 5-1-7 på hjemmebane.

Skeid vant sin siste seriekamp 28. juli, da med 2-0 seier borte mot Kongsvinger. De tolv neste seriekampene har gitt fattige fire poeng (0-4-18). Dermed er det fem poeng opp til Notodden på kvalikplass og seks poeng opp til Strømmen på sikker plass, når tre serierunder gjenstår. Må dermed vinne sine tre siste, men det er trolig ikke nok.

Sandnes Ulf er ferdigspilt, mens formsvake og bortesvake Skeid må gå for tre poeng. HB.

96-rekker:

1. Liverpool — Tottenham H

2. Arsenal — Crystal Palace HU

3. Norwich — Manchester United HUB

4. Rosenborg — Molde U

5. Haugesund — Strømsgodset HB

6. Kristiansund BK — Viking H

7. Mjøndalen — Sarpsborg 08 U

8. Stabæk — Odd H

9. Tromsø — Ranheim H

10. HamKam — Strømmen HB

11. Raufoss — Sogndal UB

12. Sandnes Ulf — Skeid HB

432-rekker:

1. Liverpool — Tottenham H

2. Arsenal — Crystal Palace HUB

3. Norwich — Manchester United HUB

4. Rosenborg — Molde HUB

5. Haugesund — Strømsgodset HB

6. Kristiansund BK — Viking H

7. Mjøndalen — Sarpsborg 08 U

8. Stabæk — Odd H

9. Tromsø — Ranheim H

10. HamKam — Strømmen HB

11. Raufoss — Sogndal UB

12. Sandnes Ulf — Skeid HB

Klikk her for levere din tippekupong