SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Har det endelig løsnet for Brann?

Brann og Petter Strand har slitt i sesongstarten, men de tok en sterk seier på bortebane i Tromsø sist. Vi tror de kjører på fra start i søndagens hjemmekamp.

Brann og Petter Strand har slitt i sesongstarten, men de tok en sterk seier på bortebane i Tromsø sist. Vi tror de kjører på fra start i søndagens hjemmekamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann har fått dårlig betalt hittil, men de tok en viktig 2-1-seier mot TIL sist. Vi tror de gir gass fra start på hjemmebane søndag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er sju kamper i OBOS-ligaen. Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Bodø/Glimt - Lillestrøm H 1,85 (spillestopp kl 17.55)


Det lå nok litt i luften at Bodø/Glimt kunne få en reaksjon sist søndag borte mot Stabæk og den kom. Bodø/Glimt gjorde sin klart svakeste kamp for sesongen og tapte fortjent 0-2. Har uansett hatt en strålende start på sesongen og ligger på 3. plass med ti poeng. Har imponert i hjemmekampene og slått både Rosenborg og Molde og hadde fortjente alle poengene også mot Sarspborg 08 i siste hjemmekamp, der bortelaget utlignet i sluttminuttene. Det skal ikke være være skadeproblemer for Glimt.

Lillestrøm var nest best i det meste hjemme mot Haugesund sist søndag, men endte likevel opp med å vinne kampen 1-0. Det var Lillestrøms andre seier for sesongen og totalt står LSK med sju poeng. 1-1 borte mot Stabæk i seriepremieren og 0-1 tap for Sarpsborg 08 i de to spilte bortekampene hittil. Tobias Salquist ble utvist mot Gjelleråsen i cupen onsdag og soner følgelig karantene søndag. Den viktige midtbanespilleren Daniel Pedersen er usikker etter skaden han pådro seg mot Lillestrøm.

Bodø/Glimt vant tilsvarende kamp på Aspmyra 3-1 i fjorårssesongen og skal stå som klare favoritter i søndagens kamp.1,85 i odds på hjemmeseier er slett ikke verst betalt. Vi kombinerer med et pausespill fra en annen kamp i Eliteserien.

Brann - Ranheim HUB pause H 1,75 (spillestopp kl 17.55) 
Brann har fått dårlig betalt hittil, men tok en meget viktig 2-1 seier borte mot Tromsø forrige søndag. Har spilte seks kamper og ligger på 6. plass med åtte poeng. Hjemme i Bergen er kun en av tre vunnet. Men både mot Strømsgodset (1-1) og Vålerenga (1-1) var laget klart best og hadde fortjent å vinne. Solide 9-4-2 på Brann stadion forrige sesong. Både Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen måtte ut med skader mot Tromsø og ingen av dem blir klare til søndagens kamp.

Ranheim kunne endelig innkassere sesongens første seier sist helg da det ble 5-2 seier hjemme mot Viking. Det skal tillegges at kampen var mye jevnere enn det resultatet skulle tilsi, men tre poeng ble det uansett. Har dog mye å gå på bortebane. Tapte de fem siste bortekampene i fjorårssesongen og står med ett poeng på sine to første bortekamper denne sesongen. Ingen nye skader eller karantener for Ranheim etter 5-2 kampen mot Viking.

Brann vant tilsvarende kamp 1-0 forrige sesong og skal ha veldig gode vinnersjanser også denne gang.1,35 i odds på hjemmeseier er magre greier. Vi tror Brann tar tak i denne kampen fra start og får betalt. 1,75 i odds på at Brann leder til pause er et mer spennende objekt og spilles i kombinasjon med seier til Bodø/Glimt. Totalodds på denne Eliteseriedobbelen 3,24.

Klikk her for å levere dette spillet