SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frekk mandagsdobbel til over tre ganger pengene

Atalanta's Duvan Zapata, center, celebrates with teammates after scoring his team's opening goal during the Italian Serie A soccer match between Atalanta and Lazio at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo, Italy, Monday, Dec. 17 2018. (Paolo Magni/ANSA via AP)

Atalanta's Duvan Zapata, center, celebrates with teammates after scoring his team's opening goal during the Italian Serie A soccer match between Atalanta and Lazio at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo, Italy, Monday, Dec. 17 2018. (Paolo Magni/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Atalanta vil med seier i mandagens kamp klatre opp på den viktige fjerdeplassen.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga skal slå Odd

Oddssingel Allsvenskan: AIK og Norling imponerer ikke

Oddsdobbel: Atalanta jager en plass i Champions League

Det er en herlig fotballuke vi går inn i. Tirsdag og onsdag spilles de to første semifinalene i Champions League og torsdag spilles første kamp i semifinalene i Europa League. Onsdag er det klart for 1. runde i cupen her hjemme. Før alt dette skjer, skal vi også gjennom en innholdsrik mandag. Det er Eliteseriefotball mellom Vålerenga og Odd, og det er fire kamper fra Allsvenskan. Det spilles to kamper i Serie A og en kamp i La Liga. I Tyrkia jakter Galatasaray tabelltopp når de har bortekamp mot Konyaspor. Ellers er det kamper i dansk superliga, 2. bundesliga og Ligue 2 i Frankrike. Natt til tirsdag er det klart for tredje kamp i kvartfinalen mellom Dallas Stars og St. Louis Blues i NHL.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Atalanta - Udinese (Handikap fulltid) 0-1 H - 1,75 i odds (spillestopp kl.  1855)

Atalanta har spilt seg frem til finalen i Coppa Italia for første gang siden 1996. De slo Fiorentina 5-4 sammenlagt i semifinalen. Nå har klubben sjansen til å sikre seg en historisk cuptittel, men det er ikke den italienske cupen som er hovedmålet for Bergamo-klubben denne sesongen.

Etter at AC Milan snublet på bortebane mot Torino søndag kveld, kan Atalanta med seier i mandagens kamp mot Udinese klatre opp til den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong.

Dersom de slår Udinese vil de være ett poeng foran AS Roma og tre poeng foran AC Milan og Torino med fire kamper igjen av sesongen.

Atalanta er i kjempeform. De er ubeseiret i de siste ti kampene i alle turneringer. Forrige mandag tok de en imponerende 2-1-seier på bortebane mot Napoli. Seieren gjorde at laget for alvor tok steget inn i kampen om en plass i Champions League

Udinese skal være en overkommelig motstander for Atalanta. De har kun tatt ett poeng på de tre siste kampene, og laget har fortsatt nedrykksspøkelset hengende over seg.

Gjestene ligger nede på 17.-plass, kun fire poeng over nedrykksstreken. Udinese vil slåss desperat for å ta tre poeng mandag, men det blir ikke enkelt. De har tross at kun én seier på 16 bortekamper denne sesongen, hvorav ti av dem er tapt.

Jeg tipper de satser på å ta to poeng i de to neste kampene mot Atalanta og Inter før de møter Frosinone. Det er en nøkkelkamp om de skal overleve i Serie A.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Etter å ha tapt seks av de siste syv bortekampene, så har jeg liten tro på Udinese i denne kampen.

Kun Juventus (34) har tatt flere poeng enn Atalanta (28) i 2019 i Serie A. Bergamo-klubben  spiller positiv angrepsfotball, og de er et av de mestscorende lagene i ligaen denne sesongen. De bør ha gode muligheter til å høvle over et bortesvakt Udinese-lag her. Atalanta har vunnet med to mål eller mer i fem av syv hjemmeseire. De slo Udinese 3-1 på bortebane, og bør være i stand til å klare det samme hjemme.

Udinese har 4-19 i målforskjell mot topp ti-lagene på bortebane, og en av Serie As mestscorende lag bør kunne klare å dekke handikapet i denne matchen. Jeg kan ikke skjønne noe annet.

Det som ytterligere styrker meg i troen på en solid Atalanta-seier er at Udinese mangler en rekke spillere. Valon Behrami, Antonin Barak, Nicholas Opoku, Seko Fofana og Hidde ter Avest er alle ute. Det svekker laget, spesielt på midtbanen.

Atalanta virker ustoppelige akkurat nå. Jeg tror vertene kan vinne denne matchen med to mål eller mer. Det gir 1,75 i odds. Denne brukes i en spennende dobbel sammen med  FC Midtjylland.

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 2,85 - 3,50 - 2,00 B (spillestopp kl. 1855)

Etter at FC København og Ståle Solbakken slo OB søndag, må FC Midtjylland vinne mandagens kamp mot FC Nordsjælland for å holde liv i kampen om seriemesterskapet.

FC Nordsjælland er antakeligvis ute av medaljekampen. Ti poeng har Farum-klubben opp til Esbjerg på tredjeplassen, og det blir vanskelig å innhente med kun fem kamper igjen å spille.

For FCN hander det i første omgang å vinne en kamp i mesterskapsspillet. Det har Sjælland-klubben fortsatt til gode, sev om de var svært nær tre poeng både mot Brøndby og OB.  I forrige serierunde tapte de 0-3 mot FC København. I den kampen mangler de viktige Mads Pedersen og Victor Nelsson , men både Pedersen og Nelsson er tilbake mot FC Midtjylland.

Martin Frese og Mikkel Rygaard er eneste på skadeslisten.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

FC Midtjylland gikk til topps i Superligaen sist sesong, og denne sesongen har de hatt en klar ambisjon om å vinne igjen. Det kommer de antakeligvis ikke til å klare. De har kun vunnet én kamp i mesterskapsspilet, og har i de to siste kampene tapt mot både FCK og Brøndby.

Laget fra Jylland virker å ha innsett at slaget om mesterskapet er tapt, og de satser nå at på å vinne cupfinalen mot Brøndby på 17. mai.  Likevel; jeg tror FCM vil gjøre det de kan for å holde liv i tittelhåpet.

Zsolt Korcsmar er ute hos FC Midtjylland, mens Erik Sviatchenko er usikker.

FCM har historisk sett hatt et godt tak på FC Nordsjælland og burde også ha vunnet det første oppgjøret på hjemmebane i mesterskabsspillet. Denne gangen tror jeg de tar alle tre poengene. Oddsen er 2,00. Det er et bra spill sammen med to målsseier eller mer til Atalanta.

Klikk her for å levere dette spillet