SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne kampen stinker U

Oslo  20140914.
Eliteserien fotball 2014: Vålerenga - Haugesund (4-1). Vålerengas Vidar Örn Kjartansson under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Haugesund på Ullevaal stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Oslo 20140914. Eliteserien fotball 2014: Vålerenga - Haugesund (4-1). Vålerengas Vidar Örn Kjartansson under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Haugesund på Ullevaal stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To av formlagene i Allsvenskan møtes til dyst i Göteborg i kveld. Vi tror IFK og Hammarby deler poengene.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstsingel Allsvenskan: Kan eks-VIF-toppscoreren senke IFK Göteborg?

Oddssingel Eliteserien: Molde skal tilbake på topp

Oddsisngel ishockey: Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

Mandagens langoddsprogram består av Eliteseriekampen mellom Molde og Viking, det er fire kamper i Allsvenskan og en kamp i Superettan. Det er også kamp i italiensk Serie A og det er full serierunde i finsk Veikauusliga. I tillegg er det to kamper i DamAllsvenskan. I ishockey-VM spilles det fire kamper denne mandagen, mens Kristian Fardal Opseth og hans Erzurum Buyuksehir spiller en meget viktig kamp i bunnstriden i tyrkisk Eliteserie.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

IFK Göteborg - Hammarby IF 2,50 - 3,00 - 2,50 U (spillestopp kl. 1855)

Knalltøft kampprogram for IFK Göteborg i Allsvenskan. De spiller sin tredje kamp på åtte dager når Hammarby kommer til Gamla Ullevi mandag.

Göteborg spilte en meget sterk defensiv kamp da de klarte 0-0 hjemme mot Malmö FF på 16. mai. Nå venter enda en god offensiv motstander. Hammarby har scoret ni mål på de tre siste kampene, og Stockholmsklubben har også holdt nullen i de to siste kampene sine, men begge er spilt hjemme i den svenske hovedstaden.

Det kryr av offensiv kvalitet i Hammarby-laget, så Göteborg spiller trolig mer forsiktig igjen. De har slitt mot Bajen i de siste kampene. IFK har nemlig ikke vunnet noen av sine tre siste kamper mot Hammarby.

Blåvitt er i flytsonen. De er ubeseiret i de seks siste kampene. Det er over en måned siden sist de tapte. Da tapte de 1-2 mot Djurgården. På hjemmebane har de solide 3-1-0 så langt.

Göteborg stiller med samme troppen som mot Malmö FF med ett unntak. Nzuzi Toko er tilbake etter sin lårskade og erstatter Emil Holm.

Hammarby har fått to dager mer hvile enn IFK Göteborg. De har hatt et godt tak på IFK de siste sesongene. Bajen står med fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene mot Göteborg. Sist de tapte mot IFK var tilbake i mai 2016.

Hammarby har vunnet fire kamper på rad før bortekampen i Sveriges nest største by, men tre av seirene har kommet hjemme på Tele2 Arena. Den eneste borteseieren i denne perioden kom mot Örebro som ligger på nedrykkskvalik. I den kampen slapp de også inn to mål.

Bajen har flere tidligere Eliteserie-profiler i stallen. Nikola Djurdic har ven fortid i FK Haugesund, Mats Solheim har spilt i Sogndal og Vidar Örn Kjartansson ble toppscorer for Vålerenga i 2014. Alle tre er i troppen til kampen i Göteborg.

Hammarby savner bare suspenderte Sandberg. 

Dette er to av formlagene i Allsvenskan. Jeg stoler ikke helt på Hammarby på bortebane, men jeg tror det blir en jevnspilt match på Gamla Ullevi. IFK viste mot Malmö at de er i stand til å forsvare  seg mot sterke offensive lag, og de kvalitetene vil de ha bruk for i mot Hammarby. Det er vanskelig å finne en vinner her. 3,00 i odds på uavgjort er ok. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet