SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Cupskrell til over fire ganger pengene

Fredrik Krogstad fortviler etter tapet mot Odd i Eliteserien søndag. Onsdag venter en tøff bortekampen i cupen mot Kvik Halden. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Fredrik Krogstad fortviler etter tapet mot Odd i Eliteserien søndag. Onsdag venter en tøff bortekampen i cupen mot Kvik Halden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Lillestrøm får problemer i Halden onsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel cupen: Odd skal feie over Arendal

Oddssingel cupen: Cupskrell til over fire ganger pengene

Oddssingel cupen: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard

Oddsdobbel cupen: Skålevik og Sarpsborg reiser seg i Østfold-derbyet

Midtukekupongen: Vi jakter cupskreller på ukens midtukekupong

V4/V5 Bro ParkNettavisen jakter ny galoppsuksess

Vikinglotto: Du kan vinne 85 millioner på onsdag

Det er naturligvis 2. runde i cupen som er den store beholdningen på onsdagens langoddsprogram. Hele 27 kamper skal avvikles og de fleste Eliteserielagene er i aksjon. Det er mange interessante spillobjekters, så er spørsmålet hvor overraskelsene kommer. I tillegg til den norske cupen, er det også full serierunde i sveitsisk Super League oig det er kamper i både Nederland og Belgia, mens det er spillefri i ishockey-VM.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kvik Halden - Lillestrøm 4,20 - 4,35 - 1,47 H (spillestopp kl. 1755)

Kvik Halden rykket opp fra 3. divisjon sist sesong, og de har fått en flying start i 2. divisjon. De leverte en sterk prestasjon da de snudde 0-1 til 4-1-seier borte i Østfold-derbyet mot Moss 16. mai.

Kent Bergersen sine menn står med 11 poeng på fem kamper. Det betyr at med seier i hengekampen så kan de klatre forbi Stjørdals-Blink, som er det eneste laget som ligger over dem på tabellen akkurat nå.

Kvik er sammen med Kjelsås de eneste lagene i 2. divisjon som er ubeseiret så langt denne sesongen.

Haldenserne har vunnet begge hjemmekampene sine med henholdsvis 1-0 mot Fredrikstad og 2-0 mot Bryne. I forrige serierunde slo de Østfold-rival Moss hele 4-1.

Kvik Halden har faktisk ikke tapt en obligatorisk kamp siden 13. august 2018. Det var mot Lillestrøm 2. Onsdag kveld kommer kanarifuglene sitt A-lag til Halden stadion...

Lillestrøm skuffet stort hjemme mot Odd søndag kveld. De tapte hele 0-3 på Åråsen.

Dermed har Lillestrøm kun vunnet én av de siste syv kampene. De har et tøft kampprogram fremover. De har bortekamper mot Vålerenga og Brann i to av de tre neste seriekampene, i tillegg til hjemmekamp mot Viking.

Allerede søndag er det bortekamp mot Vålerenga, og det er en kamp kanarifuglene for alt i verden ikke vil tape.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

De overbeviste heller borte ikke i 1. runden mot Gjelleråsen. Det sto 0-0 helt frem til det 77. minutt, men tre mål på overtid gjorde at Lillestrøm vant 3-1.

Trener  Jørgen Lennartsson har en rekke spillere ute med skader. Kaptein Frode Kippe ble skadet sist og er ikke aktuell.I tillegg er en annen midtstopper, Tobias Salquist,utestengt – og også uaktuell i Halden. LSK har kun Sheriff Sinyan tilgjengelige av midtstoppere til onsdagens cupkamp. Han vil trolig få med seg 18 år gamle Philip Slørdahl

Kristoffer Ødemarksbakken og Arnór Smárason sliter med småskader. Begge er i troppen, men det er usikkert hvor mye de kommer til å spille. Simen Kind Mikalsen og Erik Tobias Sandberg er fortsatt skadet.

Kvik på hjemmebane er ingen enkel oppgave. Jeg synes at et Lillestrøm-ag som sliter med skader og har hatt en svak start på sesongen er gjort til for stor favoritt i denne matchen. Jeg tror cupbomben kan smelle i Halden i kveld 4,25 i odds på hjemmeseier er spennende. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk her for å levere dette spillet