SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea må jobbe for seieren

Gonzalo Higuain og Chelsea skal sikre seg tre poeng i sesongens siste hjemmekamp, men vi tror Watford kommer til å gi dem kamp.  (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Gonzalo Higuain og Chelsea skal sikre seg tre poeng i sesongens siste hjemmekamp, men vi tror Watford kommer til å gi dem kamp. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Gonzalo Higuain og Chelsea skal vinne sesongens siste hjemmekamp, men vi tror ikke Watford vil gjøre det lett for dem.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er sju kamper i OBOS-ligaen. Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Chelsea – Watford (Pause/fulltid dobbel) U/H – 3,75 i odds (spillestopp kl. 1455)

Klikk her for å levere dette spillet

Chelsea har ikke råd til å hvile spillere i søndagens kamp, selv om de skal spille returkamp i Europa League-semifinalen på torsdag.

Å vinne mot Watford er et must for Chelsea. Med tre poeng i søndagens kamp vil de kunne styre sin egen skjebne. Da vil Watford passere Tottenham på tabellen og stå med 71 poeng før den siste serierunden.

Watford er på sin side ute av kampen om syvendeplassen, og London-klubben må nå konsentrere seg om FA-cupfinalen, hvor de muligens kan overraske Manchester City.

Det er 23 år og elleve kamper siden Watford sist slo Chelsea, som vanligvis spiller bra på hjemmebane.

For et par måneder siden så det ut til at Maurizio Sarri skulle få fyken som Chelsea-manager, men mot slutten av Premier League-sesongen har det lysnet på Stamford Bridge.

Chelsea spilte 1–1 mot Eintracht Frankfurt i den første semifinalen i Europa League. At London-laget fikk med seg et bortemål, styrker sjansene for å spille finalen i Baku senere denne måneden.

Forrige helg spilte de en jevn kamp med Manchester United på Old Trafford. Den endte 1–1. Det var den tredje kampen på rad uten seier for Chelsea, men de har likevel skaffet seg en liten luke ned til Manchester United og Arsenal. Chelsea ligger to poeng foran The Gunners og tre poeng foran Ole Gunnar Solskjærs røde djevler.

Chelsea møter et Watford-lag som har trøblet litt de siste ukene. De har kun vunnet to av de siste syv ligakampene, og fire av dem er tapt. Etter at Wolves vant lørdagens kamp mot Fulham er The Hornets nå syv poeng bak dem i kampen om syvendeplassen, og med bare to kamper igjen av sesongen er de sjanseløse på å ta igjen ulvene.

Watford har ingenting å spille for, og jeg tror de nå konsentrere seg om FA-cupen.

Nå møter det et Chelsea-lag som er ubeseiret hjemme på Stamford Bridge siden før jul. Hjemme i sin egen hule har Chelsea vunnet fem av åtte kamper siden juletider, og de øvrige tre kampene har endt med poengdeling. Samtidig forsterkes Chelsea av at Eden Hazard er ventet å være tilbake på banen fra start i denne kampen. Belgieren har scoret 16 mål i ligaen denne sesongen, og elleve av dem har komet på Stamford Bridge.

Watford har en tøff oppgaveforan seg.

Ruben Loftus-Cheek er friskmeldt, men Gary Cahill er usikker på grunn av en korsbåndskade. Antonio Rüdiger er ute resten av sesongen.

Watford på sin side får tilbake Troy Deeney. Han har vært suspendert. Skadelisten er likevel fortsatt lang. Craig Cathcart, Etienne Capoue, Miguel Britos, Sebastian Prödl og Domingos Quina er alle ute.

I de tre siste kampene til Chelsea har det stått uavgjort til pause. Statistikken hjemme på Stamford Bridge viser at det har stått uavgjort til pause i fire av de siste åtte hjemmekampene til laget fra Vest-London.

Jeg tror Watford vil gi Chelsea kamp i London-derbyet. Det er slett ikke usannsynlig at det står uavgjort til pause i denne matchen. I fire av de siste seks kampene mellom disse lagene har det stått uavgjort etter de første 45 minuttene. Jeg tror derfor at det står uavgjort til pause og at Chelsea vinner til slutt. Det scenarioet gir herlige 3,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet