SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brennhet Sørloth vinner den nordiske spissduellen

Trabzonspor og Alexander Sørloth trenger tre poeng på hjemmebane mot russiske Krasnodar torsdag.

Trabzonspor og Alexander Sørloth trenger tre poeng på hjemmebane mot russiske Krasnodar torsdag. Foto:

Av

Alexander Sørloth har stor suksess i Trabzonspor. Vi tror han senker Marcus Berg og Krasnodar i torsdagens Europa League-kamp.

DEL
Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:
Oddstips Europa League: Brennhet Sørloth vinner den nordiske spissduellen
Oddstips Europa League: United vinner ikke nå heller

Torsdagens langoddsprogram domineres av Europa League. Det spilles 24 kamper i den tredje runden av turneringen. Rosenborg har tapt de to første kampene, og har en vanskelig bortekamp mot Sporting Lisboa torsdag. Også Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er i aksjon. De skal ut i en vanskelig bortekamp mot Partizan i Beograd. På ishockeyfronten er det fire kamper fra Get-ligaen og full serierunde i svensk SHL. Natt til fredag er det også full rulle i NHL.


Trabzonspor - FK Krasnodar 2,30 - 3,35 - 2,60 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Trabzonspor slo Gaziantep 4-1 i helgen. Den norske landslagsspissen Alexander Sørloth scoret sitt femte ligamål i den kampen, og han er dermed toppscorer hos Trabzonspor så langt denne sesongen. Trønderen var også involvert da den tidligere Liverpool-stjernen Daniel Sturridge sendte hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter. Sørloth sto for den målgivende pasningen.

Trabzonspor har nå spilt fire kamper på rad uten tap, og de ligger på andreplass på tabellen i den tyrkiske Süper Lig. Tyrkerne har ikke fått en like bra start i Europa League, hvor de står uten seier etter de to første kampene. Alexander Sørloth & Co. tapte 0-1 borte mot Getafe i første kampen, og i forrige runden måtte de nøye seg med 2-2 hjemme mot Basel.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Krasnodar henger i likhet med Trabzonspor med i toppen i den hjemlige ligaen, men har svake resultater i Europa League. Russerne har tapt de to første kampene i gruppespillet og har 1-7 i målforskjell. Før torsdagens bortekamp i Tyrkia står Krasnodar med fire tap på rad i Europa. Statistikken gir dem imidlertid håp om poeng mot Trabzonspor. Krasnodar har nemlig fortsatt til gode å tape mot tyrkiske lag. De står med tre seire og én uavgjort på fire kamper mot lag fra Tyrkia.

Jeg tror ikke den statistikken holder seg i kveld. Prestasjonene den siste måneden støtter det. Trabzonspor er i kjempeform, og de spiller på hjemmebane. Krasnodar er uten seier i de fire siste bortekampene sine uansett turnering. Det er også en interessant duell i kampen mellom de to nordiske spissene. Den svenske landslagsspilleren Marcus Berg er spydspissen hos Krasnodar. Han har scoret tre mål på åtte kamper i ligaen så langt. Alexander Sørloth har scoret to mål mer enn svensken i Tyrkia. Den norske landslagsspissen som er utlånt til Trabzonspor fra Crystal Palace har vært en kjempesuksess i Tyrkia, og jeg tror han fortsetter storspillet mot russerne torsdag.

Følg Europa League-kampene live her!

Vi er sikker på at Trabzonspor vinner torsdagens kamp. De trenger tre poeng i denne kampen om de skal posisjonere seg for avansement fra gruppen. Alexander Sørloth er brennhet hos Trabzonspor, og jeg blir ikke overrasket om han tegner seg på scoringslisten i kveld. 2,30 i odds på hjemmelaget er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!