SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Brann-spillerne jubler etter scoringen til
Christian Eggen Rismark (midten) mot Kristiansund. Den kampen vant Brann 2-1. Vi tror på flere Brann-poeng når laget drar til Tromsø på søndag.

Brann-spillerne jubler etter scoringen til Christian Eggen Rismark (midten) mot Kristiansund. Den kampen vant Brann 2-1. Vi tror på flere Brann-poeng når laget drar til Tromsø på søndag. Foto:

Av

Brann har ikke slått Tromsø på bortebane siden 2010. Vi tror de kan kvitte seg med Alfheim-spøkelset søndag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Manchester United skuffer vel ikke igjen?

Oddsdobbel: Molde gjør livet enda surere for Rosenborg

Oddssingel Eliteserien: Brann bryter Tromsø-forbannelsen

Oddssingel Eliteserien: Kan dette ende noe annet enn uavgjort?

Oddssingel Championship: Knallodds på Villa-seier

Søndagskupongen: Manchester United - Chelsea på søndagskupongen

Lotto: Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En gnistrende fotballsøndag venter oss. Det florerer av spennende fotballkamper rundt om i Europa. Høydepunktet er Manchester United – Chelsea. Men også Arsenal og City skal ut i hver sin bortekamp, og det er helt avgjørende kamper. Hjemme i Norge er det full serierunde i Eliteserien og Obos-ligaen. Det store spørsmålet inn mot søndagen er, om Rosenborg endelig kan snu kjerringa i årets tøffeste bortekamp mot Molde? Spennende. Vi gleder oss og ønsker deg masse lykke til med dagens spill!

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tromsø – Brann 2,75 – 3,30 – 2,25 H (spillestopp kl.

Tromsø har hatt en svak start på sesongen, og jeg tror Alfheim-laget går en tøff sesong i møte. Gutan sliter foran mål. De mangler en målscorer som kan avgjøre kamper.

Tromsø står med seieren fra serieåpningen mot et svekket Ranheim, som jeg tror kommer til å holde til på nedre halvdel av tabellen denne sesongen, og de fikk med seg ett poeng etter 1–1 mot nyopprykkede Mjøndalen.

Hjemme på Alfheim har Gutan vanligvis vært vanskelige å slå, men de har tapt den eneste hjemmekampen de har spilt så langt. Den tapte de 0–2 mot nyopprykkede Viking.

Men: Tromsø har en meget god statistikk mot Brann i nord. TIL er ubeseiret i de seks siste kampene på hjemmebane mot Brann, og de har vunnet fem av de seks siste på Alfheim mot bergenserne. Forrige sesong vant TIL 2–1 mot Brann på hjemmebane.

Simo Valakari mangler forsvarsspiller Jostein Gundersen og angriper Mushaga Bakenga til søndagens kamp.

Gjestene fra Bergen har ikke overbevist i starten av sesongen. Brann har tapt begge sine to bortekamper mot henholdsvis Odd og Viking. De startet sesongen med 2-3-tap i Skien, og i Stavanger tapte de 1–2 mot nyopprykkede Viking.

Bare vunnet én av de fem første kampene. Laget til Lars Arne Nilsen har skuffet enormt defensivt, hvor de har sluppet inn åtte mål på de fire første kampene. Det er like mange som de slapp inn på de 15 første kampene sist sesong. Den statistikken viser tydelig hva som er problemet til Brann.

Ludcinio Marengo er tilbake etter langvarig avbrekk grunnet en kneskade. Den kjappe kantspilleren gjorde comeback for Brann 2 i 3. divisjon for en uke siden, og trente for fullt denne uken.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

LAN vil antakeligvis gjøre noen endringer på laget. Bamba kommer trolig inn fra start. Åttemillionersmannen må begynne å levere. Han skyver i så fall Berisha ut på kanten. Litt spent på hva han kan få til når han blir mer rettvendt. Brann har et mannskap som skal kunne kjempe i toppen denne sesongen, men da må de vinne kamper som denne.

Ett poeng på tre kamper er fasiten for Lars Arne Nilsen som Brann-trener i Tromsø, men jeg tror han kan få sin første trepoenger som Brann-trener på Alfheim søndag.

Jeg tror egentlig ikke på Brann fordi de er så gode. Det er heller fordi jeg mener Tromsø virker svake denne sesongen, særlig fremover på banen. Offensivt har ikke TIL fått det til å stemme, og defensivt har det heller ikke fungert. Det tror jeg et Brann-lag som viser tegn til bedring kan utnytte. 2,25 i odds på bergenserne er spillbart, synes jeg.

Klikk her for å levere dette spillet