SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bortedobbel til fet odds

Bærum  20190414.
Stabæks trener Henning Berg under kampen mellom Stabæk og Rosenborg på Nadderud stadion.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Bærum 20190414. Stabæks trener Henning Berg under kampen mellom Stabæk og Rosenborg på Nadderud stadion. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av

Stabæk trenger en opptur i cupen. Vi tror bæringene banker Elverrum.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel: Sprek bortedobbel til 5,54 i odds

Oddsdobbel: Ødegaard og Vitesse virker uslåelige på hjemmebane

Tirsdagens langoddsprogram er magert. Elverum og Stabæk tjuvstarter den 2.-runden i cupen, i tillegg spilles det én kamp i den svenske Superettan og det spilles et par playoffkamper i Nederland. Blant annet er Vitesse Arnhem med Martin Ødegaard i aksjon mot FC Groningen. På håndballfronten spilles den andre sluttspillfinalen mellom Storhamar og Vipers. I tillegg er det full rulle i ishockey-Vm hvor Norge møter Latvia. Natt til onsdag spilles også den sjette playoffkampen mellom St. Louis og San Jose Sharks i NHL, hvor Blues leder 3–2.

NB! 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Elverum – Stabæk (Handikap fulltid 1-0) B – 2,05 i odds (spillestopp kl. 1755)

Klikk her for å levere dette spillet

Det har vært en knalltøff start på sesongen for Elverum, som med fem tap på de seks første seriekampene ligger under nedrykksstreken i sin 2. divisjonsavdeling. I 16. mai-kampen tapte de 0–2 på bortebane mot Florø.

I 2. runden i cupen kommer eliteserielaget Stabæk til Hedmark. Etter en brukbar start på sesongen står Henning Berg sine menn med tre tap på rad.

De tapte 0–1 borte mot Mjøndalen i starten av mai. Deretter ble det 0-1-tap hjemme mot Brann, før de i forrige serierunde tapte 0–3 mot Viking i Stavanger. Dermed står de både uten poeng i de tre siste kampene, og enda verre er det at de har spilt 345 eliteserieminutter uten å score mål.

Bæringene ligger på nest sisteplass i Eliteserien, og de har kun scoret seks mål totalt på åtte kamper. Det gjør dem til det laget som har scoret færrest mål i Eliteserien så langt.

Stabæk trenger en opptur, og de kan bruke denne cupkampen til å spille på seg selvtillit.

Den siste seieren til Stabæk kom faktisk i cupen. De slo Heming 3–1 på 1. mai.

Elverum-trener Tore Fossum brukte 17. mai til å studere Stabæk på video, og laget fra hedemarken er godt forberedt til cupkampen. det spørs likevel om det holder.

Eivind Holte Tøråsen måtte gå av søndagens Elverum-trening allerede etter ti minutter. Skaden han pådro seg mot Mjølner for en uke siden er ikke leget. Han spiller neppe cupkampen mot Stabæk.

Jeg føler meg sikker på at Henning Berg og Stabæk slår tilbake i denne cupkampen, og at de vinner med to mål eller mer mot et formsvakt Elverum-lag. Oddsen er 2,05 på Stabæk-seier med to mål eller mer. Denne kan ikke spilles som singel, men vi bruker den i en frisk dobbel.

Cittadella – Benevento Calcio 2,30 – 2,90 – 2,70 B (spillestopp kl. 2055)

Italiensk Serie B, semifinaleplayoff. Kamp 1 av 2. Etter kun én sesong i Serie A måtte Benevento ta den tunge veien ned igjen i Serie B foran denne sesongen.

Laget fra Sør-Italia har klart seg bra etter nedrykket. De havnet på tredjeplass i Serie B med 60 poeng, fem poeng foran Pescara som endte på fjerdeplass.

Cittadella har hjemmebanefordelen i den første kampen, og de må prøve å skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Benevento. Det blir ikke lett.

Benevento var nemlig det beste bortelaget i Serie B sist sesong. De sopte inn 27 poeng på fremmed gress, mens Brescia som gikk til topps i Serie B til sammenligning tok 25 poeng.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Dersom vertene skal gå videre i playoffen må de helst unngå å slippe inn mål, men det kan vise seg å bli en vanskelig oppgave. Benvento var det eneste laget, utenom de to lagene som rykket direkte opp, Brescia og Lecce, som scoret mer enn 60 mål denne sesongen. Det er en sterk prestasjon. For å sette det litt i perspektiv, så var det kun to av de øvrige 16 lagene som scoret over 50 mål.

Benevento har også historien på sin side før kampen. De har vunnet de tre siste kampene mot laget fra byen i provinsen Padova. Cittadella har slitt med å score mot laget fra Sør-Italia. Fasiten viser at de kun har scoret ett mål på de fem siste kampene.

Sist lagene møttes på Stadio Pier Cesare Tombolato var i september i fjor. Den gangen vant Benevento 1–0.

Disse lagene har spilt mot hverandre åtte ganger siden 2004, og Cittadella har kun én gang klart å holde nullen mot Benevento.

Begge lagene er i fin form. Cittadella slo ut Spezia i den første playoffrunden, men Benevento er laget som har prestert best av disse lagene denne sesongen.

De har vunnet fire av de fem siste kampene mot Cittadella, og de vet hvor viktig det er å skaffe seg et bortemål i denne matchen. Det vil gi dem et psykologisk overtak før returmatchen.

FC Benevento har erfaring fra denne typen kamper tidligere, og det er noe man ikke skal kimse av. De sikret opprykk til Serie A for første gang i klubbens historie etter 2016-2017-sesongen. Den gangen endte de på femteplass i Serie B, men de slo Perugia og Carpi i playoffen. Jeg tror de kan ta seg tilbake til Serie A denne sesongen på samme måten, og jeg tror de tar første steget tirsdag kveld.

2,70 i odds på Benevento, som var det beste bortelaget i Serie B, er spillbart. Denne brukes i en herlig tirsdagsdobbel til 5,54 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet