SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona virker uslåelige på Camp Nou

Barcelona og superspissen Lionel Messi har vært solide eget gress denne sesongen. Vi tror at Liverpool skal få kjørt seg i den første semifinalen på onsdag. (AP Photo/Manu Fernandez)

Barcelona og superspissen Lionel Messi har vært solide eget gress denne sesongen. Vi tror at Liverpool skal få kjørt seg i den første semifinalen på onsdag. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Oddsen på vårt spill i oppgjøret mellom Barcelona og Liverpool gir 2,60.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbe cupen: Smeller cupbomben i Arna?

Oddstips Champions League: Barcelona virker uslåelige på Camp Nou

Oddssingel Championship: Motivasjonsspill til 2,15 i odds

Midtukekupongen: Barcelona - Liverpool innleder midtukekupongen

Vikinglotto: Disse Vikinglotto-tallene har gitt dårlig uttelling

Onsdagens langoddsprogram har likevel sitt soleklare høydepunkt i Champions League-semifinalen mellom Barceona og Liverpool. I tillegg er det som vanlig fullspekket med kamper fra 1. runden i cupen her hjemme på 1. mai. Ellers spilles tre av semifinalene i håndball-sluttspillet, og det er en viktig kamp i Championship mellom Swansea og Derby, hvor Derby kjemper en desperat kamp for å ta en playoffplass.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Barcelona - Liverpool H/H - 2,60 (Spillestopp 20:55)
Klikk her for å levere dette spillet

Barcelona er meget sterke. Hjemme har klubben 14-3-1 og avgir veldig sjelden noen ting på Camp Nou. Manager Valverde og hans disipler kan få en utrolig sesong. Det spanske seriemesterskapet (La Liga) ble vunnet i helgen, da Levante ble slått 1-0 hjemme. I Champions League gikk Barcelona ubeseiret gjennom gruppespillet, i en gruppe som foruten Barcelona, innehold Tottenham, Inter og PSV. I utslagsspillet har laget slått ut Lyon og Manchester United. Denne gangen venter altså på ny engelsk motstand. Spanjolene er utrolig gode, men har dog tidligere vist at laget kan være sårbare bakover mot god motstand.

På hjemmebane er dem dog utrolig vriene å tukte. I Champions League, på hjemmebane, er statistikken nærmest uslåelig. Laget har altså ikke tapt siden 2013! Det er helt utrolig. Statistikken siden det tapet (Bayern Munchen 0-3) er 28-3-0. Og i denne turneringen er det ikke dårlig lag man har slått heller. Her snakker vi lag som Real Madrid, Manchester United, Roma, Chelsea, PSG, Juventus, Manchester City og Arsenal. Mot engelske lag har laget hatt veldig god kontroll. 

Også gledelig statistikk for vårt spill i denne kampen, er at i alle kampene på Camp Nou, i årets Champions League, har laget ledet til pause. 

Rafinha er ute for resten av sesongen med en korsbåndskade, ellers har Barcelona alle spillerne klare til denne storkampen. I tillegg fikk man hvilt verdens beste fotbalspiller Lionel Messi, i 45. minutter, i helgens kamp. Han spilte kun andreomgang, men det holdt da han kom inn å scoret kampens eneste mål.

Liverpool har tatt store steg under manager Jurgen Klopp. Laget kjemper fortsatt om Premier League-tittelen med Manchester City. De gode dagene for en tid tilbake er sakte men sikkert i ferd med å returnere til Anfield. Laget har ikke tapt på denne siden av årsskiftet.

I Premier League ble bunnlaget Huddersfield slått programmessig hele 5-0 i helgen. I Champions League hadde Liverpool en mye hardere kamp for avansementet enn Barcelona. Laget vant tre, men tapte også tre i gruppe med PSG, Napoli og Røde Stjerne. Liverpool endte på andreplass, etter PSG og gikk videre med et nødskrik. I sluttspillet har Bayern München og Porto blitt slått ut på veien til semifinalen. Liverpool er underdogs i denne kampen. Husk dog at laget har en meget imponerende angrepsrekke, som så å si alltid scorer. I fjor tok man seg helt til finalen i denne turneringen, og dette viser at Liverpool nå har etablert seg som et av verdens beste fotballag igjen.

Kveldens mål for Liverpool blir uten tvil å holde tett bakover, men hvordan skal man klare det mot dagens Barcelona-lag? Vi tror Liverpool kan score i kveldens kamp, men vi tviler sterkt på at dem slipper unna med noe mindre enn to Barcelona-mål i denne kampen. 

Laget har småskader på Firmino, Lallana og Fabinho, men det meldes fra Anfield at trolig er alle tilgjengelige før denne storkampen. Det meldes, en time før dette skrives, at Friminho fortsatt er usikker. 

Begrunnelse H/H: Barcelona har et svært sterkt lag for tiden. Laget er meget godt sammensatt for tiden. I tillegg virker dem veldig stødig bakover. Barca er bunnsolide hjemme. I kveld må spanjolene ut å vinne, og da tror vi de leder til pause og at de vinner kampen. Vi finner dette som det beste spillet i kampen til 2,60.

Klikk her for å levere dette spillet