SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Balotelli skyter Brescia til lagets første hjemmeseier

Brescia's president Massimo Cellino, left, holds a soccer jersey with soccer player Mario Balotelli during a press conference, in Brescia, Italy, Monday, Aug. 19, 2019. Balotelli says his mother cried when he told her he was joining hometown club Brescia and insists he has no fear of failing on his return to Serie A after an absence of three years. (Filippo Venezia/ANSA via AP)

Brescia's president Massimo Cellino, left, holds a soccer jersey with soccer player Mario Balotelli during a press conference, in Brescia, Italy, Monday, Aug. 19, 2019. Balotelli says his mother cried when he told her he was joining hometown club Brescia and insists he has no fear of failing on his return to Serie A after an absence of three years. (Filippo Venezia/ANSA via AP) Foto:

Av

Brescia og Mario Balotelli jakter sesongens første hjemmeseier når de tar imot Fiorentina i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Det er et flott langoddsprogram vi har foran oss denne mandagen. I Eliteserien tar Bodø/Glimt imot Mjøndalen, og i Premier League er det kamp mellom Sheffield United og Arsenal. I Allsvenskan spilles det to kamper og det er også kamper i Serie A og dansk Superliga. I tillegg er det kamper i tyrkisk superliga, i tysk 2. bundesliga og Ligue 2 i Frankrike. På hockeyfronten spilles det fire kamper i NHL natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det ca. 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Brescia - Fiorentina H 3,25 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Nyopprykkede Brescia har åpnet anstendig med seks poeng på sine seks første seriekamper. De har kun spilt to av disse hjemme og fire er altså spilt på bortebane. De aller fleste lagene i Serie har spilt åtte kamper, så er det muligheter for å avansere. Ledet 3-1 til pause i sesongens første hjemmekamp mot Bologna, men fikk Daniele Dessena utvist like etter pause og rotet vekk ledelsen og tapte 3-4. 1-2 tap hjemme for Juventus i den andre spilte hjemmekampen, mens to av fire bortekamper er vunnet (1-0 mot Cagliari og 1-0 mot Udinese). Mario Balotelli scoret sitt første seriemål for sesongen da han reduserte til 1-2 borte mot Napoli i den siste seriekampen før landslagspausen og Balotelli leder også angrepet i kveld sammen med Alfredo Donnarumma som har stått for fire av Brescias sju seriemål denne sesongen. Brescia hadde sterke 13-3-2 på hjemmebane som vinnere av Serie B forrige sesong.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Fiorentina med velkjente Franck Ribery i sine rekker, har gjort en bra start. På sju kamper står de med 3-2-2 og ligger på 9. plass med en kamp tilgode på lagene foran. Innledet sesongen med å tape 3-4 hjemme for Napoli og røk deretter 1-2 borte mot svake Genoa, deretter ble det to poengdelinger.

Men tok tre strake seire i de tre siste seriekampene før landslagspausen. Landslagsspissen Federico Chiesa er usikker, men han figuerer på den antatte lagoppstillingen i anerkjente Gazzetta. Fiorentina hadde svake 3-8-8 på bortebane forrige sesong.

Følg Brecia-Fiorentina live her!

At normalt bortesvake Fiorentina skal prises til 1,90 i odds i kveld, er ikke så lett å begripe. Brescia har riktignok tapt begge sine hjemmekamper, men de har hengt godt med i samtlige kamper og med solide spisser som Balotelli og Donnarumma, skal det være seierssjanse i kveld. 3,25 på hjemmeseier synes uansett som overodds og denne testes i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!