SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Alenevinner i Lotto fikk nesten 15 millioner kroner

En vinner stakk av med 15 millioner kroner i Lotto lørdag kveld.

En vinner stakk av med 15 millioner kroner i Lotto lørdag kveld.

Av

Potten i ukas Lotto var på nesten 15 millioner, og det blir ikke småpenger om man slipper å dele noe særlig i tillegg. Kveldens Joker-kandidat var en vennegjeng med planene klare for sin premie.

DEL

Lotto (Bergensavisen) Hovedpremien i kveldens Lotto holder nok til det meste. Den var på 14.875.090 kr. Sist uke var det mange om beinet med 7 vanlige Lotto-vinnere, men i dag var det kun én med alle rette. Vinneren hadde utpekt seg følgende tall:

Lotto-tallene: 2 - 15 - 20 - 26 - 29 - 31 - 32

Tilleggstall: 8

Spill Lotto her!

Den heldige var en mann fra Kongsberg, og han var ikke blyg. Før Norsk tipping fikk presentert seg på telefon tok mannen ordet, som med all grunn har rett til å være høyt oppe for øyeblikket.

- Ja, jeg har venta noen minutter på at dere skulle ringe, humret mannen.

Han hadde sett på kupongen - en 5-ukers kjøpt på Matkroken Ulvegjelet i Mandal - men behøvde den bekreftende telefonsamtalen fra Hamar.

- Det var en overraskelse, kan du si. Men en veldig hyggelig en. Nå tror jeg 99-modellen av en bil jeg har, kan få hvile, lo Buskerud-mannen, som vil være anonym.

To ting på agendaen for Joker-premien

Kveldens Joker var en vennegjeng på fire personer fra Røyken. De har spilt sammen i nesten 2 år. Vinnerplanene hadde de allerede klare: middag på byen og ferie. Embla tok valgene på TV, men hvor pengene tar dem hen får nok vennegjengen finne ut av selv. Embla klarte å skaffe dem 942.000 kroner, og det gir jo greit med muligheter for både middag og reise.

Joker-tallene: 2 - 3 - 8 - 3 - 2

Bli med onsdagens Joker-trekning. Lever kupongen her!

- Vi er en vennegjeng som pleier å spille litt sammen og har gjort det i to år, sier Røyken-mannen som leverte Joker-kupongen.

- Nå skal vi ut og spise og feire, og så skal vi sikkert på en skikkelig god ferie, sier en av de heldige avslutningsvis. 

Vennegjengen vil være anonyme. Vinnerkupongen ble anskaffet på MIX CC Drammen.

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersjanse i Supertrekning i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke. I Joker er sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

NB! 14 millioner i potten neste lørdag. Bli med i Lotto-trekningen her!