SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Flax-millionær: - Det er helt sprøtt å se det beløpet!

En heldig dame fra hovedstaden skrapte frem millionpremien på jobb.

En heldig dame fra hovedstaden skrapte frem millionpremien på jobb.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En kvinne fra Oslo fikk en litt annerledes dag på jobben. Hun skrapte nemlig frem 1 million kroner på sitt MillionFlax-lodd.

DEL

Flax (Siste) Tirsdag formiddag bestemte kvinnen seg for å kjøpe et MillionFlax i arbeidstiden. Og det gjorde hun jammen rett i. Med noen få skrap var hun nemlig millionær.

- Det var en ubeskrivelig opplevelse å se de tre million-symbolene, sier kvinnen fra Oslo og ler.

Hun var alene på kontoret da hun skrapte frem million-premien, og valgte derfor å ringe moren sin for å fortelle gladnyheten. De ble enige om at dette ikke kunne stemme, men dagen etter hvilte det ingen tvil lenger. Da var premien allerede på konto.

- Jeg turte ikke å tro at jeg hadde vunnet før jeg så at pengene var på konto. Det er helt sprøtt å se det beløpet, sier den glade 29-åringen.

Den nybakte millionæren feiret med en bedre middag ute, men sier at hun skal bruke premien med omhu.

- Nå skal jeg nedbetale litt på boliglånet og pusse opp litt, men noe moro må man jo unne seg - så jeg skal nok reise litt også, sier Oslo-kvinnen avslutningsvis. 

Flax-millionær: - Det er jo helt rått!


En heldig kar fra Follo skrapte MillionFlax i sola sammen med kona, og plutselig ble han millionær.

- Vi har jo skrapt Flax i flere år, og jeg har vunnet fine premier tidligere, men slik flaks som vi hadde den 8. mai har jeg aldri hatt før, sier den nyslåtte millionæren, som satt med kona og koste seg i sola og skrapte Flax.

- Det er jo moro å vinne en million og det var kona som skrapte vinnerloddet, og hun fikk jo sjokk. Nå skal jeg betale en slant gjeld, og jeg gleder meg også til å ha litt ekstra god råd i noen år fremover, sier den fornøyde Follo-mannen som kjøpte loddet sitt på Narvesen Vinterbro.

Drømmer du også om å skrape frem 1 million kroner? Du kan skrape Flax-lodd når og hvor som helst.

Spill MillionFlax her!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:600 000)