SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

To nordmenn vant 20 millioner i andrepremie

Av

Fire nordmenn ble Eurojackpot-millionærer fredag. To av dem stakk av med vanvittige 20 millioner kroner hver i andrepremie.

DEL

Eurojackpot (Bergensavisen) Førstepremiepotten i Eurojackpot har nådd taket som er 90 millioner euro, eller rundt 908 millioner kroner, men det var ingen som klarte å prikke inn alle de riktige tallene.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Åtte spillere hadde derimot 5+1 rette. To av disse var norske. Begge kan vente seg en fet sum inn på kontoen like over helgen De vant utrolige 20.232.860 kroner hver i andrepremie.

Slik reagerte vinnerne da Norsk Tipping tok kontakt med dem:

En av de to storvinnerne er en mann i 40-årene fra Alstahaug i Nordland. Han ble naturlig nok noe sjokkert over nyheten.

- Hæ? Jeg så det var Norsk Tipping som ringte, men akkurat dette trodde jeg ikke var mulig. Det er fantastisk, sier han før han ber oss om å gjenta premiebeløpet på over 20 millioner kroner.

- Å, fytterakkern! Det er tøft!

Mannen forteller at han snakket med en venninne like før vi ringte, og han sa da at det var synd det ikke ble noen telefon fra Norsk Tipping denne fredagen.

- Nå må jeg nok ringe tilbake. Også skal jeg ringe min gamle mor og fortelle nyheten, sier han.

Den andre vinneren var en mann fra Hamar.

- Fy flate, dette er helt utrolig. Jeg hadde ikke trodd på deg om jeg ikke så at det sto Norsk Tipping på nummeret du ringer ifra. Nå står det helt stille oppi hodet, sier mannen når vi forteller at han nå er over 20 millioner kroner rikere.

- Det blir nok litt feiring i helga, sier vinneren lattermildt.

Vinneren vet ikke helt hva pengene skal gå til, men kan meddele at det blir noen fine julegaver i år.

- Dette kommer nok ikke til å gå opp for meg før senere, men at dette blir en fin kveld kan jeg garantere, sier han.


Totalt ble fire nordmenn Eurojackpot-millionærer fredag. I tillegg til de to andrepremievinnerne, fikk vi en tredjepremievinner på over 1,7 millioner kroner. Den heldige er en mann fra Akershus.

Tidenes største premieutbetalinger hos Norsk Tipping

443.9 millioner: Mann, Eurojackpot 20.09.2019

441,3 millioner: Mann, Eurojackpot 18.08.2017

341,3 millioner: Kvinne, Vikinglotto 11.2017

319,3 millioner: Mann, Vikinglotto 11.04.2018

221,4 millioner: Kvinne, Vikinglotto 13.03.2019

Norsk Tipping trekker også ut en tilfeldig norsk spiller hver fredag som vinner én million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner. Denne gangen ble den heldige en mann på 29 år fra Steinkjer.

- Kødder du?! Steike ta! Fytti katta, sa han da spillselskapet på Hamar tok kontakt med ham.

Da Norsk Tipping ringte, satt Steinkjer-mannen på høyttaleren, slik at samboeren også fikk med seg hva som skjedde. Da ble det full jubel i bakgrunnen!

- Nå ble plutselig ikke landskampen på TV så interessant lenger. Dette er jo helt fantastisk! Jeg tror vi skal reise på en fin tur til et sted i Asia. Vi skal kose oss og betale ned gjeld. Kanskje er det også noen som forventer ekstra fine julegaver i år også, sier den ferske millionæren mens samboeren ler og sier seg enig i bakgrunnen.

Følgende tall ble trukket ut fredag:

10 - 19 - 24 - 30 - 39

Stjernetall: 2 - 4

Det finnes en grense for hvor stor førstepremiepotten i Eurojackpot kan bli, nemlig 90 millioner euro. Ettersom ingen fikk 5+2 rette denne fredagen, viderefører vi dermed denne ukens pott på ca. 908 millioner kroner.

Pengene som normalt sett ville blitt lagt til i førstepremiepotten, flyttes til andrepremiepotten når taket er nådd. Derfor er andrepremiepotten fredag 22. november på ca. 225 millioner kroner.

Spill Eurojackpot her før fredag klokken 1800

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Lag kode Kopier kode