Nå kan du stemme fram vinneren av Sørvisprisen

Finaleklar: Publikum stemte fram Dekksenteret på Dalane og Olav Lindestad (i midten) som den andre finalisten i kampen om årets Sørvispris, her sammen med Per Tore Jensen  Sparebanken Sør og Kristin  Enge Minde, KV.

Finaleklar: Publikum stemte fram Dekksenteret på Dalane og Olav Lindestad (i midten) som den andre finalisten i kampen om årets Sørvispris, her sammen med Per Tore Jensen Sparebanken Sør og Kristin Enge Minde, KV.

Artikkelen er over 3 år gammel

Olav Lindestad og hans medarbeidere i Dekksenteret på Dalane ble den andre finalisten i kampen om årets Sørvispris. Den første finalisten er Tårnbrygga Cafè.

DEL

Nå er det opp til publikum å avgjør hvem av disse to serviceinnstilte bedriftene som får æren av å bli kåret til årets Sørvisbedrift 2016.

Kjempeartig

– Dette var jo kjempeartig, smilte Olav Lindestad da Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør i Kragerø og KVs Kristin Enge Minde kom med overraskelsen mandag formiddag.

Dekksenteret kjempet om den siste finaleplassen med Linkjendal Bilforretning og Kafè Morfar. Men det var ingen tvil om den siste finaleplassen.

Totalt kom det inn cirka 400 stemmer via stemmesedler og SMS-er. Dekksenteret fikk flest med hele 177 stemmer, og dermed nesten halvparten av stemmene og en klar finaleplass.

– Dekksenteret ble foreslått som finalist med følgende begrunnelse: Høyt servicenivå, gode tilbud på dekk og felg, blide og hyggelige medarbeidere, godt kvalifiserte medarbeidere, raske og ekspeditte og «bestiller du time til et dekkbytte, rekker du knapt å komme ut av bilen før jobben er gjort», oppsummerer Per Tore Jensen publikums begrunnelser.

På vegne av banken og KV overrakte Jensen blomster til den andre finalisten.

Jevnt

Da årets første finalist skulle kåres ble det en svært jevn kamp mellom Tårnbrygga Cafè og servicesenter, Sport 1 og Spar Kirkebukta. Men Tårnbrygga Cafè og servicesenter stakk av med seieren, og møter nå Dekksenteret i finalen.

– Avstemningen om årets Sørvispris starter midt i desember og avsluttes rett over nyttår. Det vi være mulig å avgi stemme på nettet og via egen stemmeseddel i banken og KVs papirutgave, opplyser Kristin Enge Minde.

Premien

Vinneren får en gavesjekk på 10.000 kroner som skal benyttes til velferdstiltak. Vinneren får dessuten et napp i et evigvandrende kunstverk av Ivar Skogvold, samt gratis annonse i KV.

Tidligere vinnere har vært: Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafè, Noahs ark, Onkel Oskar, Mot Gym og i fjor Optiker Jon Vestøl.

Artikkeltags