I fjor hadde den rekordstor oppslutning - nå kan du foreslå kandidater til Sørvisprisen igjen

Ny runde: Assisterende banksjef for næring Staale Gundersen i Sparebanken Sør og Nico Jørgensen, medierådgiver i KV, håper de får mange kandidater til delfinalen i Sørvisprisen.

Ny runde: Assisterende banksjef for næring Staale Gundersen i Sparebanken Sør og Nico Jørgensen, medierådgiver i KV, håper de får mange kandidater til delfinalen i Sørvisprisen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjenner du noen som yter ekstra god service? Da bør du nominere dem til Sørvisprisen.

DEL

Årets utgave av Sørvisprisen er den niende i rekken, og prisen er et samarbeid mellom Sparebanken Sør og KV.

– I fjor var det knivskarp konkurranse mellom Tårnbrygga café og Dekksenteret. Det kom inn 715 stemmer, og kun 49 stemmer skilte i favør Dekksenteret, sier assisterende banksjef for næring i Sparebanken Sør, Staale Gundersen.

Det har aldri tidligere kommet inn så mange stemmer på Sørvisprisen som det gjorde i fjor.

– Nå er det opp til publikum å peke på hvem som strekker seg litt lenger enn forventet, gir deg som kunde det lille ekstra, eller rett og slett gir deg en god følelse, sier Gundersen.

Første delfinale

Det er mulig å sende inn forslag til hvem som bør vinne prisen fram til 22. mai.

– Det er mulig å levere inn forslag på papir både hos KV og Sparebanken Sør, eller på stemme@kv.no, sier den assisterende banksjefen.

De tre kandidatene som er foreslått flest ganger, går til delfinalen. Her er det mulig å stemme på de tre kandidatene, og vinneren av første delfinale blir kåret i juni.

Må ikke være butikk

– Folk tenker ofte på butikker når det er snakk om god service, men det kan like gjerne være for eksempel Kragerø kommune, sier medierådgiver Nico Jørgensen i KVs markedsavdeling.

– En avdeling på Kragerø sykehus har blant annet vært nominert en gang, supplerer Gundersen.

Sjekk og vandrebilde

Som tidligere i år får vinneren av Sørvisprisen en gavesjekk på 10.000 kroner fra Sparebanken Sør, som skal brukes til velferdstiltak for de ansatte. Vinneren får også et vandrebilde av Ivar Skogvold, som lånes i ett år til neste vinner er kåret, mens begge finalistene får en annonse i KV.

Den andre delfinalisten kåres i november, og møter juni-vinneren i en finale i desember.

Tidligere vinnere

Stopp en halv
Brødrene Wiig
Kristines bokkafé
Noahs Ark
Onkel Oscar
Mot Gym
Optiker Vestøl
Dekksenteret

Artikkeltags