Storesøster Ida Emilie Herfoss lå på tredjeplass inn til tredje skyting, etter tre feifrie skytinger. Dessverre ble det to bom på siste skyting, og dermed en fjerdeplass til slutt på Drangedal IL-skiskytteren.

Lillesøster Guro Seline Herfoss var best av de tre drangedalsjentene i 19-årsklassen under fellesstarten i junior-NM. Hun kom på sjuendeplass, 2.13,9 bak vinneren. Herfoss hadde bare en bom på standplass, men holdt ikke høy nok fart i sporet til å blande seg inn i tetstriden.

Lynkjapp

Lagvenninne Kristina Bergmann hadde virkelig fart i sporet. Selv med fem bom var hun bare 12 sekunder bak Herfoss, og ble til slutt nummer ni. Andrine Håstul Flom kom inn halvminuttet bak Bergmann, og sørget med en 12.-plass for en strålende laginnsats for jentene fra Drangedal.

Slet på standplass

Synne Findal Skar fra Sannidal går i år i eldre junior-klassen (20-21 år). Hun fikk det ikke til å stemme på standplass med sju bom, og ble til slutt nummer 20.

 

I 18-årsklassen kom Synne Håstul Flom fra Drangedal på 17. plass, mens Olav Markus Tveit Aakre fra Sannidal gjorde sakene bra i den yngste gutteklassen (M17), ved å bli nummer 14.

I norgescupen i seniorklassen var Hogne Findal Skar fra Sannidal et stykke bak sine beste prestasjoner med en 17. plass. Steinar Valbø fra Drangedal ble nummer 34.