Gå til sidens hovedinnhold

Sikret tabelltoppene: Vestmarlagene cruiser videre

Både Drangedal i femte divisjon og Kroken i sjuende sendte sine motstandere hjem uten poeng, og sikret tabelltoppen i sine respektive divisjoner.

Drangedal møtte ustabile Hei 2, men hadde ingen problemer med å sikre tre nye poeng. Etter å ha ledet 2–0 til pause scoret vertene ytterligere tre ganger de siste 45 minuttene og kunne gå av banen med komfortable 5–0. Målscorere for Drangedal var Mattis Moseid, Erling Dvergsdal Naas, Sander Kolloen Heimdal, Espen Refsdal og Mathias Esborg.

Drangedal leder tabellen på bedre målforskjell enn Tollnes og Brevik. Alle tre lagene har 15 poeng etter fem seriekamper.

Drangedal møter Eidanger på bortebane i neste seriekamp.

I sjette divisjon tapte Sannidal 3–0 over Seljord på bortebane.

Fosser videre

I Kroken er det hallelujastemning om dagen. Snart skal den nye barnehagen offisielt åpnes og «krokungane» fosser videre i sjette divisjon. I toppkampen mot Langangen ble det seier 2–0, etter at vertene ledet 1–0 til pause. Vinylentusiast John Oddvar Ehnebom danset inn ledermålet da det gjensto fem minutter av første omgang.

I andre omgang svingte matchen fram og tilbake. Lagene hadde hver sine perioder med dominans, uten at det ga tellende resultater. Først i det siste spilleminuttet var det klart for dagens andre scoring. Thomas Kalmar Rønning var sistemann på ballen.

Med seier og tre nye poeng, har Kroken sikre seg et lite forsprang på tabellen. Kroken har 12 poeng og troner alene på toppen.

Kroken tar turen til Kragerø stadion førstkommende torsdag, der de møter Kragerø 2.

Kommentarer til denne saken